Dee99
31-ročný muž, single, na dievčatá, katolík
najnedávnejšie lognutie
31. 8.augusta 2021 11:37
5478 dní na BIRDZi
regnutý od 6. júla 2010
Neviem sa rozhodnúť či upečieme mäso už dnes a zajtra si to iba prihrejeme alebo si zajtra urobím čerstvé...
18 komentov
1
riddiculus
4. 8.augusta 2021 18:52

Pečené mäso je rovnako dobré v každý deň.
3
ja by som mäsko spravila dnes, a kašu zajtra ? alebo všetko zajtra
5
@christodoulou @3 dnes som si musel spraviť kasu lebo som nemal ešte do jedené minulé jedlo ku ktorému mi chýbala príloha
6
@lukaso121 @4 mal som melon zase s ovocím to nemôžem až tak preháňať lebo by som si musel dať na Instagram pred meno fit
10
@mezomus @9 ako sa resetuje kaša? teda ja to asi nevyužijem lebo by som ju zjedla aj samú ale ma to zaujíma
12
@mezomus @9 nooo to som zvedavý lebo to sa neda porovnať cerstva a ohriata kaša
@torpedo08 hej? Fakt to funguje? Však ale to sa ti musi prichytiť v hrnci..
@torpedo08 hej? Fakt to funguje? Však ale to sa ti musi prichytiť v hrnci..
13
tiež si to neviem predstaviť, @mezomus šup s receptom ?
pre mňa reset kaše znamená dať jej šancu druhý krát zažiariť a použiť ju do čohosi iného, napr bryndzový podplamenník ? ale komu sa s tým chce jebabrať hej že ?
pre mňa reset kaše znamená dať jej šancu druhý krát zažiariť a použiť ju do čohosi iného, napr bryndzový podplamenník ? ale komu sa s tým chce jebabrať hej že ?
15
@torpedo08 @christodoulou @13 toto urobim Ak na prihrievanie kaše využívate mikrovlnku, robte to postupne, v 15-20-sekundových intervaloch. Počas prestávky kašu premiešajte s trochou mlieka a tuku (použite maslo alebo olej). Postup opakujte, kým kaša nenadobudne pôvodnú konzistenciu
16
@dee99 @15 no ja by som sa popravde vysral nato a len by som to zohrial v mikrovlnke bez nicoho s jednym premiesanim
17
sak normalne, preparit v konvekte, jebnut do hrnca, zamiesat trocha masla/smotany/mlieka a hotovo. akurat, ze nemoze mat tyzden @christodoulou @sianagirl245
18
a doma to preparis aj na hrnci-nalejes troska vody na dno, das na to kasu, zakryjes a na malom plameni podrzis.

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: dnes mám chuť zapiť Atarax vínom
- 2 Teal: Fajne som sa na večer povozil a všetkých pomalých vodičov som cestou neľútostne a...
- 3 3kratadost: Hmm, ten knife fight neni sranda. Rychly deployment, rychly switch medzi normalnym...
- 4 Y4nn4: Chystám sa do kina na "Jurský svet" teším sa ^_^
- 5 Teal: youtu.be/GvdJHSReYqo...
- 6 Waagbistritz69: Nyerd meg az életed < 3
- 1 Mytickaentita: dnes mám chuť zapiť Atarax vínom
- 2 Raketak: viete Vy rozdiel medzi psenicou a jacmenom ? ...
- 3 Azizi: Po Maxihre dnes znova niečo veľmi výnimočné! Film Enchanted Journey o 2 veveričkách, ...
- 4 Teal: Fajne som sa na večer povozil a všetkých pomalých vodičov som cestou neľútostne a...
- 5 3kratadost: Hmm, ten knife fight neni sranda. Rychly deployment, rychly switch medzi normalnym...
- 6 Y4nn4: Chystám sa do kina na "Jurský svet" teším sa ^_^
- 7 Teal: youtu.be/GvdJHSReYqo...
- 8 Waagbistritz69: Nyerd meg az életed < 3
- 1 3kratadost: Kedy konecne zacnu pokutovat (a idealne aj zatvarat a bicovat) dementnych kokotov, co...
- 2 Lostinthedark: Modelová situácia: vzali by ste radšej vyššiu pozíciu v krajine, v ktorej aktuálne...
- 3 Mytickaentita: prajem požehnaný víkend všetkým BA-drbanom < 3
- 4 Mytickaentita: bola som na cintoríne a videla som, ako tam čierna mačka ulovila myš....
- 5 Mytickaentita: dnes mám chuť zapiť Atarax vínom
- 6 Lytaryta: > som este nikde, na celych internetoch,...
- 7 Tulipanoo: poslala som si prihlasku na odbor, kde som si myslela, ze specializacia...
- 8 Lytaryta: Wall of Envy - opona závisti : ...
- 9 Tulipanoo: som v Bratislave druhy den a normalne mam pocit, ze v tomto meste...
- 10 Lytaryta: *Marcel z Malého Mesta je tu* 1985, Peter NAGY ...