Klasický nedeľný večer kedy mi je ľúto že na týžden zase odchádzam. Je to však pre moje dobro . Možno aj pre tvoje . Nechcem na teba tlačiť . Nechcem aby si mal pocit že to že som, znamená že so mnou musíš stráviť každú tvoju voľnú chvíľu. Ja počkám. Na dobré veci sa oplatí počkať. Pre dobré veci sa oplatí dozrieť.

Dnes som ti povedala čo všetko na tebe zbožňujem. Bolo to ťažké to zo seba dostať ale viem že ak sa mám odvážiť hovoriť takéto slová tak len tebe.
Nie som už to malé naivné dievčatko. Teda áno som malé dievčatko ale naivné už nie. Viem že nie vždy to v živote vychádza tak ako chce. Veci sa komplikujú ľudia odchádzajú a postupom času sa stávame odolnejšími vočo akýmkoľvek prejavom lásky. Voči tebe však nie som odolná.Ľutujem len jednej veci ktorú som ti spravila. Bola to veľká chyba ale už sa nedá vrátiť späť . Povedal si mi dnes že si ma vtedy keď som sa chcela k tebe vrátiť už veľmi nechcel. Pochopiteľné a však ma to troška vydesilo. Ak by si už nechcel tak by som neprežívala tie úžasné dni stebou nejašila sa s tebou a nebola v náručí muža ktorého Ľúbim. Desivé.

Viem že mi príliš neveríš. Zaslúžim si to. Mrzí ma to a tvoju dôveru si získam. Posnažím sa pracovať na tom aby si bol rád že ja som tvoja priateľka že mi môžeš veriť že by som ti len tak neublížila. Nespravila by som ti to. Nikdy nehovor nikdy ale cítim to tak, že načo budem pokúšať šťastie robiť kraviny a podvádzať keď mám to čo mi vyhovuje. To po čom som tak dlho túžila. Nebudem ubližovať človeku ktorého z celého srdca ľúbim. Mrzí ma že to srdce už nieje také veľké ako kedysi ale to čo z neho ostalo patrí momentálne len tebe.

Tiež je to občas premňa ťažké. Poviem si " ja som v Zlíne a on doma bohvie čo robí . Čo keď mi to chce všetko vrátiť. Čo keď zase existuje niekto kto sa mu páči a zrazu ma odhodí ako predtým." Potom sa ukľudním a poviem si že potom všetkom úsilí ktoré si vyvinul stálo by ti to zato aby som navždy odišla z tvojho života ? Pochybujem, a verím v to že ma úprimne ľúbiš. Vidím to v tvojich očiach a snahe. Cítim to.


Neviem čo bude o rok o mesiac o deň . Jediné čo teraz viem že sa budem snažiť byť tu pre teba kým môžem. Budem sa snažiť byť tolerantná. Budem sa jednoducho snažiť aby ten čas ktorý spolu ešte strávime bol pre teba pekným. Aby si sa usmieval. Aby si bol šťastný. Aby si mal na mňa pekné spomienky...

DLT ♥

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
aero  11. 11. 2013 12:48
Je to sranda predtým sa stále nemenovaný snažil dokázať že mu môžem veriť a teraz keď mám čo chcem, chlapa ktorého lubim a on lubi mna, tak to poseriem ja uplnou hovadinou a ja som tá čo mu dokazuje že jej môže veriť a že prenho budem tou najlepšou ženou na svete pre mna je to strašný nezvyk, výmena rolí alebo čoho úplne niečo iné nové... ale to riziko že by som o neho mohla prísť presne ako si to napísala... - desivé..
 fotka
dadenka  11. 11. 2013 14:48
Je to iné ... čo je iné nemusí byť zlé . Len je to zvláštne a pre mňa niečo neočakávané tak asi pre to tak vnímam celé. Ale hej je to zmena snažiť sa kvoli niekomu a desiť sa straty a mať celú minulosť a všetko čo sme pokazili na pleciach...
 fotka
aero  12. 11. 2013 12:27
Treba sa jej striasť, každého z nás toho tak veľa ťaží a potom sa tak veľmi bojíme..
Napíš svoj komentár