Rok 2005 (júl - august):

Mal som toho času len pätnásť rokov. Spoznal som skvelé dievča, s ktorým bol môj strávený čas pomaly každodennou raritou. Každý jeden deň sme sa stretávali. Spoznali sme sa počas horúcich letných dní. V podstate sa moja partia kamošov spoznala s jej kamoškami. Spomínam si, že bol večer, hodinky ukazovali cez desiatu hodinu, nočnú hodinu. Akosi sme sa dali do reči, však prečo nie? Nadväzovať nové kamarátstva a zvlášť so skvelými babami nemôže byť na škodu. Odvtedy tieto naše dve partie trávili čas takmer každý deň počas niekoľkých mesiacov. Nikdy som sa necítil lepšie, vonku vždy vládla skvelá nálada, bavili sme sa.

O dva roky neskôr (jar 2007):

Nuž prišiel čas, kedy som sa prehupol do sedemnástich narodenín a tým prišlo zvláštne obdobie, ktoré som bohužiaľ pokašľal ako sa len dalo. Odkedy sme sa spoznali, stále sme boli spolu, bolo to skvelé. Zrazu som si začal všímať svoju istú zmenu správania pri jednej z dievčat. Vedel som, že začínam cítiť čosi ako je láska. Bolo to príjemné, s touto kamoškou sme začali tráviť čas viacej spolu, čoraz viac, aby som bol úprimný. Obaja sme chodili na strednú (každý z nás na inú), tešili sme sa hlavne na piatok, kedy sme vyrážali na dlhšiu dobu do ulíc. V piatky som mával tréning (futbal), teda von som sa dostal až neskôr. Kamarátka čoraz častejšie chcela byť so mnou osamote. Volali sme si, písali sms-ky, prípadne vtedy ešte hlavne cez icq. Počas piatkov mi večer neustále volala, kedy sa dostavím von. Vravela mi ako chce byť so mnou, kedy už prídem, že sa teší na mňa. Miloval som ju, lenže ako inak, ja som sa splašil, čo som nemal. Mal som len sedemnásť a moje skúsenosti boli doposiaľ v týchto oblastiach (citových) prakticky nulové. Začal som sa jej vyhýbať, keď viem, že malo ísť "do tuhého" ušiel som ako malé decko, keď sa zľakne nejakej príšery. Prestali sme sa stretávať čoraz menej, nie úplne, len menej. Zrazu bola ku mne iná a keď som sa jej s odstupom času spýtal, čo sa deje, povedala, že som ju sklamal. Nuž nemám sa čomu diviť, až vtedy som vlastne pochopil, že som ju stratil. Čakala odo mňa city.

S odstupom času som si to ujasnil a viem, že už takúto chybu neurobím, nesmiem urobiť. Čo sa týka nášho vzťahu, teraz je čisto kamarátsky, no sme neustále v kontakte a berieme sa ako dobrí priatelia a ja som rád, že ju mám aspoň ako kamarátku. Radšej ju mať za kamarátku, ako ju nemať vôbec...

 Blog
Komentuj
 fotka
meredithgrey  19. 7. 2011 20:23
gratulujem. niektorí si to v hlave neujasnia nikdy. ani sami pred sebou. good luck.
Napíš svoj komentár