Je skurvená doba, všade je veľa stresu, svetu vládne obrovský zhon. Určite poznáte ten pocit, kedy vám všetko prerastá cez hlavu, neviete kam skôr skočiť. Dvadsiate prvé storočie, to storočie, ktorého sa ľudstvo nevedelo dočkať. Už dvadsiate storočie naznačovalo, že všetko smeruje do čerta.

Všetko to ale začalo ešte pred svetovými vojnami. Objav jadrovej fyziky možno označiť skôr za skazu, ako niečo prospešné. Ľudia sa medzi sebou jebú, neviem kam sa takýmto spôsobom máme dostať. Nové generácie ešte zažijú rozhodne sprosté časy, všetko tomu nasvedčuje(finančné krízy, vojny kvôli rope atď.). Vo svete vládne totálna anarchia, asi sa chceme vyhubiť sami, a vraj "človek rozumný".

Skurvili sme si túto planétu, vyrúbali pralesy, do riek vypúšťame toľko odpadu, že by sme ním za mesiac mohli zaplniť Mars, za sto rokov sme vyzabíjali mnohé zvieratá, z ktorých je teraz obmedzený počet na pár jedincov, tisíce druhov rýb, rastlín je vďaka nám preč. Máme tu modernú dobu, ktorá nás nakoniec zničí. Tak či onak, príroda nám všetko vráti, s tou sa vydrbať nedá.

Skúsme sa začať správať rozumne, možno ešte nie je neskoro...

 Blog
Komentuj
 fotka
ragdoll  20. 2. 2012 19:04
súhlasím s tebou ale na druhej strane si nemyslím že toto je najhoršia doba, dnes som čítala hroznú knihu o živote v minulosti a som spokojná že som sa narodila v tejto dobe.



...bolo na tejto planéte vôbec niekedy dobre?

to je otázka
 fotka
crashhp  21. 2. 2012 12:31
@ragdoll bolo dobre za čias dinosaurov, čo sa pamätám
Napíš svoj komentár