On ma zabil.

Fuha..Myslela som,ze to nedokaze.Cakala som nejaky strasny prejav zurivosti,ale fakt nie vrazdu.
Vobec som necakala,ze raz budem ta mrtvola z 3.strany nejakeho denneho spravodaja ja.ALe asi by som bola fakt blazon, keby to cakam.Vzdy som si to citala len tak.Muz zabil manzelku.No a co, stava sa, hovorila som si.Teraz by som sa na to asi pozerala inac.

Viete,mozno som si o to koledovala.Poznala som ho.Len som chcela skusat,kedy mu konecne prasknu nervy.Celych 25 rokov co sme spolu,sa so mnou ani raz nepohadal.Najprv ani nemal preco.VLastne som bola stastna a hrda na to, akeho mam manzela.Ostatne zeny sa stazovali na hadky a vycitky,ja som take nepoznala.A tak som bola gazdinka jak sa patri.

Postupne vsak mi to chybalo.Myslim aspon nejake vymeny nazorov,nejaky odpor.Nielen same pritakavanie,suhlasy.Ano, milacik.Nie,milacik.

Este aj ten sex.Este aj v tej najpudovejsej veci nevedel urobit nic podla seba.Prvorada som bola ja.JA.A stale.Co kolvek som robila, bolo dobre.Mohla by som mu obkusat nechty na nohach a povedal by mi,ze to bol najlepsi orgazmus aky zazil.

Postupne som zacala vymyslat.Co by ho nastvalo.Kupovala som si drahe oblecenie,tony make upu,ktpry som ani nepouzila,mala som asi 80 parov topanok,aj ked som vascinu zivota chodila v teniskach.
JEho odozva?nic.Nereagoval.Dokonca mi dal prestavat jednu celu miestnost na satnik.Neboli sme az taki bohati,aby sme si to mohli dovolit.

Tak som dala vypoved v praci.Robila som tajomnicku v jednej firme,takze moj plat nebol extra velky, ale rodinny rozpocek aspon ako tak ovplyvnil.

Viete co mi na to povedal?Aspon si oddychnes, laska.Tie nakupy ta istotne vela vycerpavaju.?!!

ZAcala som zurovat,chodila som domov nadranom spita na mol.Naschval som si strcila prsty do krku, aby som ovracala stenu v chodbe.Dokym som sa vyspala z opice, stena bola ako nova a na nocnom stoliku ma cakal aspirin a mineralka.
Inak nepadlo ani slovo.

Ked nestacilo utracanie,pitie,absolutny nezaujem o domacnost,vulgarne spravanie, skusila som to najhorsie co ma napadlo.Zacala som ho podvadzat na kazdom kroku a vzdy tak, aby sa to dozvedel.NEbolo mi to nejak po chuti, ale proste uz som stratila zdravy rozum.Bola som ako sialena.Mojim zivotnym cielom bolo donutit ho,aby prejavil city.Negativne city.Chcela som aspon facku.Kurva.

Skoncilo to to ako vidite, nielen fackou.V predvecer toho osudneho dna prisiel k nam jeho najlepsi kamarat.Vlastne prisiel len na skok,doviezol manzelovi vrtacku, co si pozical tyzden predtym.Bolo pol siestej.O siestej chodil muz z roboty.Kazdy den so zeleznou pravidelnostou.Tak som urobila prve co ma napadlo.Nechala som sa nacapat ako sukam s jeho najlepsim priatelom na nasom gauci.

Myslela som, ze to zas odignoruje.Zavrel dvere, pomaly sa ani nepozrel a vysiel do nasej spalne.Ked som prisla po 10tich minutach za nim, poslal ma do sprchy.Urobil to takym tym vecnym tonom, ako keby mi oznamoval,ze mi prisiel novy katalog plaviek.Posluchla som ho.
Vysla som zo sprchy.uz lezal v posteli.Cital noviny, ostatne ako kazdy vecer pred spanim.Lahla som si vedla neho.Dotkla som sa ho,zacala som ho bozkavat po tvari.Znehybnel.V tom ma sa zdvihol a vytiahol z pod postele sekeru.Chapete?Sekeru.Vtedy som zostala v soku.On si to vazne pripravil?Fakt ma zabije?

A potom si len pamatam ako prisla sanitka, tesne sa nou policia a milion dalsich zbytocnych ludi.Zakryli mi tvar a telo plachtou, teda aspon to co mi z nich zostalo.Vlasne to uz nie su moje zvysky.Som mrtva.Nemam telo.

ked som si toto uvedomila,zrazu som bola nad vecou.A to nemyslim len metaforicky.JA sa vidim,citim,vlastne vsetko je ako predtym, len nik iny ma nevidi a mozem chodit cez steny.AKo v tych hororoch.

Tak ja idem a nezabudnite.Smrt je fajn.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
orfea2  26. 8. 2008 00:19


pekne
 fotka
melancholy  26. 8. 2008 08:51
guuuud
 fotka
adaadisallaares  26. 8. 2008 10:30
jáj, že taký chlap neexistuje. nemyslim takeho co by ta dal dole so sekerou. ale taky co by to tolko trpel ale velmi dobre sa to ciital
Napíš svoj komentár