Prsi.Kvapky zase uplne lahostajne pristavaju na dlazke mojho balkona a je im uplne jedno, ze ich hudba vyvolava vo mne melancholiu.Milujem dazd, milujem burky.Milujem ked je vonku teplo a zrazu zacne poprchat a voda z neba schladi moje telicko.Zvlast to mam rada, ked som s tym, ktoremu patri moje srdce.Len sa tak drzat, vediet ze je blizko,rozpravat ci mlcat a uzivat si ten pokoj a zaroven vzrusenie.
Teraz si mozem len mlcat na svojej posteli, ktoru spolovice okupuje moj Chuck.Velky plysovy medvedik z Brna,ktory sa tak skvele objima.Celu noc ma strazi, a nevadi mu ked ho sem-tam vymenim za vankus.Je to fakt gentleman,urobi vsetko pre moju pohodu.
NIe,nie som blazon,aj ked mnohi to vravia,len mam rada svojho plysaka.

Snad nebude prsat v sobotu.Mame ist s kamaratmi stanovat, a kedze este nemam ani stan, nebolo by vhodne keby prsalo.Hlavne ze mam karimatku.Najhrubsiu aku v Tescu mali,ved Silvinka musi spat na makkuckom.Co tam po stane.
Jaj, ale sa tesim,Koniec roka,svaty pokoj.Este ta nejaka brigada by sa hodila, aby som mohla cosi utratit na vyse a je mi fajn.

2 mesiace.Cele prazdniny mam na to, aby som sa naucila kreslit.Aspon ako tak, lebo je to zufale.Dokonca aj knizku mam na to.Haha.Knizka mi urcite pomoze.Za par dni pride brasko z Anglicka,zas mi povie pravdu do oci, vtomto pripade ako neviem a nebudem vediet kreslit, a mozem knizku dat niekomu schopnejsiemu.Nie ze by som bola neschopna...len...proste neviem vobec kreslit.No a co.

Prsi coraz viacej.Tak by sa mi dobre spalo,len sa mi nebude dat.Som spala od poobedia do vecera.Taka unavena som nebola uz dlho, to robi to teplo.Zajtra skoro vstavam, a to nejdem do skoly.Idem zubarovi,a to uz asi piaty krat.Zacinam si zvykat na to kreslo.Budem tam o dve hodky skorej ako moji milovani spoluziaci v skole.Vrrr...

A viete co? Hafanana je super pesnicka.Hovorte si co chcete,je super.Ajaj.po tejto vete som uverila, ze som fakt blazon...hups..

Hrmi....mam chut na kofolu....

 Denník
Komentuj
 fotka
seximelisa  29. 6. 2008 20:04
a sli ste na tu stanovku pak?
Napíš svoj komentár