No jo no, bola krásna. Mala čierne vlasy, šatku v nich a prierazné veľké oči. Tých pár sekúnd, ktorých som stála vedľa nej bolo úžasných, už len preto, že mi bolo umožnené pozrieť sa na jej oslňujúcu nádheru.
Nemala pre mňa nič, len červené líčka a úsmev, aj tak mi zostala v hlave. Stále vidím jej pohľad spopod ofiny, ako hodila kúsok svojej vône myknutím hlavy ku mne.
Neverila som, že by sa znova mohlo nájsť dievča, ktoré by som mnou urobilo niečo takéto. Ale kde! Ona doslova opantala moju myseľ a ja sa neviem na nič sústrediť! Len tie dve minúty jej prítomnosti a ..

Modlím sa, pred spaním, aby som ju zasa videla. Aj keď len na sekundu zahliadla jej postavu. Utekala by som za ňou, našla by som ju, povedala by som... Pravdu povediac by som zo seba (ako sa poznám) vymotala nejakú suchú holú vetu bez pointy, ale snáď by mi odpovedala a jej hlas by som si navždy zachovala v spomienkach, ako jej útlu tvár.
Možno by mi prezradila kúsok svojho sveta a ja zas jej ten svoj.

Do vetra šepkám slová, nech sa mi ukáže, nech ma znova opantá, aj keď som zmierená s tým, že táto platonická láska navždy zostane na trase 83 bratislavskej MHD, presne od SAV až na Hodžovo.

 Denník
Komentuj
 fotka
sechs  16. 9. 2013 21:04
ber si príklad a hľadaj!
Screenshot
 fotka
ciernocervena  17. 9. 2013 07:07
@sechs
Uff, len keby tak nezaneprázdnila moju hlavu a mohla som si všimnúť aj niečo iné... Ale ďakujem, pokúsim sa!
 fotka
tomias  17. 9. 2013 14:42
@tomas nemám možnosť ohviezdickovat
.
krásne. to je, no tak sa musíš zase povoziť tou 83jkou viem čo je to za pocit (tiež mám podobný blog )
 fotka
ciernocervena  17. 9. 2013 20:39
@tomias
Áno, zajtra vyrážam opäť na trip po SAVku, ale vyzerala školopovinne a bola nedeľa.. Ale ten tvoj prípad si idem prečítať!
 fotka
tomias  17. 9. 2013 20:46
ten je odveci ked som si to tak prečítal po pár mesiacoch
no tak hádam budeš mať šťastie a hádam bude aj ona taká fajn baba
Napíš svoj komentár