Keď slnečné ľúče prestali ohrievať podlahu mojej izby a slnko sa schovalo za vysoké hory moja únava začala viesť ku spánku v mojej mäkkučkej posteli. Keď moje myšlienky prešli do druhého sveta, snívania, moja nadľudská fantázia sa začala prebúdzať.
V tom sa mi prisnil taký sen. Bol som sám na opustenom ostrove, plnom rozmanitých rastlín, na ktoré sa mi pri pohľade rozjasali oči a nedokázal som uhnúť pohľadom, dívaním sa na takú krásu. Taktiež tam boli krásne priezračné vodopády, za ktorými bolo vidno hýbajúci sa tieň. Tak som neváhal a bežal som sa pozrieť.
V tom som uvidel niečo čo som ešte v živote nevidel. Uprene sme si hľadeli do očí, až kým som neuprel pohľadom a nesnažil som sa ju chytiť. Dnes už viem že to bola mačka
Tak som sa teda ďalej prechádzal po ostrove a bum!. Znova som stretol tie zelené prenikavé oči so šikmými zrieničkami. Stále sme si hľadeli do očí. Kto z koho ?!. Takto sme si pozerali do očí asi 5 minút. Už už som chcel uhnúť pohľadom, ale prišlo to čo každý očakával.
Prenikavé slnečné lúče vnikli cez malé okienko v mojej izbe a moja myseľ zaznamenala príchod z ríše snov do reálneho sveta

 Blog
Komentuj
 fotka
zerox  11. 1. 2012 17:51
toto je rozprávací postup?
 fotka
zerox  11. 1. 2012 17:54
nevedel by si mi napísat na jednu z tychto tém

Moje prve dojmy zo školy

Prisnil sa my taký sen

Môj obyčajný deň

a ma to byť v rozprávaciom postupe kebyže my to napíšeš bol by som ti vdačny...
Napíš svoj komentár