mam, co som chcela...a aj tak nie som stastna...

sama seba sa pytam, co sa este musi stat, aby som stastna bola. Som prilis narocna? chcem od zivota viac, ako je schopny mi dat? chcem snad nieco, na co nemam narok? chcem len milovat, byt milovana, mat tie zname istoty v zivote..tie take obycajne, ze mas s kym byt, mas niekoho kto ta ma rad a mysli na teba, mas niekoho na koho sa mozes kedykolvek obratit a on sa ti neobrati chrbtom..mat len spravnych priatelov a lasku. viem,ze po takych veciach tuzi snad kazdy, no niekedy mama dojem ,ze som snad prekliata alebo co... Mam uz 21 a stale sa mne plati to zname...milujeme toho kto nas nie a nas zas miluju ti, ktorych my milovat nemozeme. a toto zistenie a pocit mi ubera zivotnu energiu.

Pred nedavnom som stretla niekoho na kom mi kedysi velmi zalezalo a zistila som ,ze "stara laska nehrdzavie" . No zas je to nieco co nikdy nebude mat buducnost. Niekto by povedal, tak naco sa tym trapis? naco sa nad tym zamyslas?... no chytil ma taky neprijemny pocit, ze ten clovek je pre mna ideal, ten pravy, proste ten pocit je silny a vies ze to tak jednoducho je...citis to celou bytostou.a potom ti rozum povie,ze nemysli.nesmies...nemas narok. Mam pocit ze som zmeskala vlak, a dalsi uz znova nepride..mam pocit ze okolo mna presiel moj osud..nieco co mi bolo davno predurcene a preplavalo mi to len tak pomedzi prsty...

A teraz sa snazim si nahradit to prazdno po " osudovej osobe" inou.. Snazim sa ju milovat, pretoze si to mozno zasluzi,a mozno jej chcem len vratit to, ze ona miluje mna...ale je to spravne? je spravne sa LEN snazit milovat?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
gaaragirl  30. 12. 2008 19:56
chceš to čo chce každá normálna zdravá žena
 fotka
pottwora  3. 1. 2009 09:55
tha ja lenze viem jak sa citis, a to ze ti to ten clovek neopetoval nieje tragedia. treba len zmenit zmyslanie. takych ludi este stretnes, ktori budu idealom, a potom prestanu byt. osudova osoba neexistuje. mozno maximalne tak mozeme nazvat na tu prvu ktora nas ojebe, pojebe odjebe a dojebe otvori nam oci, ze o com vlastne zivot a vztahy su. prva bude vzdy prva. a pevne vryta do pamete a jej odraz citim v kazdodennom zivote.

a myslim ze to s tym nahradzovanim... nieje spravne mat niekoho len preto aby si niekoho mala. a mala pocit ze sa na niekoho mozes obratit. tomu som sa chcela vyhnut aj ja. musis pockat kym ti pride dalsi vlak. a dokazat ze si silna a zasluzis si to, tym ze dokazes ze nikoho nepotrebujes. (nmoja filozofia) bud ten niekto pride alebo nie, srat na to. byt s niekym z vdacnosti skor tomu druhemu ublizuje. to ze niesi stastna, no nieje to ta prva osoba s ktorou by si chcela byt. este neprisla. ale sama rozhodujes o zivote, mozno si zvyknes a mozno nie a prave ty dojebes ked pride ta prava pre teba. ja hovorim radsej pockat nez mat zo zivota chaos a kopu sraciek.
 fotka
lachance  21. 1. 2009 19:30
neviem či to napíšem tak ako to myslím..ale pokúsim sa

hneď prvý tvoj odsek ma zaujal tým že máš všetko čo si chcela a nie si šťastná.. pred nedávnom som čítala jednu knihu názov je Chvíle ktoré stoja za to... zaujala ma práve preto že opisuje to ako sa ženiem za tým niečo dosiahnúť byť šťastný.. hovoríme si keď doštudujem na vysokej škole budem šťastná, potom si hovoríme keď nájdem dobrú prácu budem šťastná, keď si nájdem lásku budem šťastná.. keď ma povýšia budem šťastná... a pritom zabúdame si užívať život, zabúdame na tie drobnosti..hlavne zabúdame na to čo máme a nevážime si to..

napíšem ti to čo k takýmto blogom píšem vždy.. všetko potrebuje svoj čas...

a ten chalan.. na svete ich je veľa..stačí otvoriť oči a porozhliadať sa, žiť v ilúzii nie je dobré ... ja som tak žila rok.. a nič mi to neprinieslo..

neboj raz budeš šťastná ja tomu verím..
Napíš svoj komentár