Lezala pokojne..hrud sa jej pomalymi nadychmi dvihala hore dole. Klud a ticho v miestnosti bolo az ohlusujuce. Spala po tazkej prebdenej noci. Keby ju teraz niekto zobudil,nevedela by povedat kolko spala a ako sa dostala do postele..

Bolo 8 hodin vecer a Laura sa chystala s kamaratkou zabavit do najblizsieho baru. Bola uz prichystana a pripravena na odchod. Uz len posledne upravy a moze cakat na Kristinu, ktora po nu mala prist. Zazvonil telefon. To bude isto ona..meska ako vzdy, pomyslela si Laura a isla to zdvihnut." Ahoj Laura", ozval sa znamy hlas. "Budem chvilu meskat,nieco mi do toho prislo, no tak o 15 minut najneskor som u teba. Tak zatial." Zlozila. Ani nepockala na Laurinu odpoved.
Po vyse hodinovom meskani sa Kristina dostavila. Rychlo dychala,takze bolo zjavne ze sa ponahlala.."Co ta tak zdrzalo?", optala sa Laura, no odpoved nedostala..."No ideme? Ci sa tu chces celu noc vykecavat?"povedala Kristina dost odmeranym hlasom, pre nu netypickym.
Tak sli. V bare bola sice zabava v plnom prude, no Kristina bola zjavne dost mimo." Co sa ti stalo, ved mi uz povedz". chcela z nej Laura vytiahnut, no okrem smutneho pohladu zo svojej priatelky nic nedostala. Zadivala sa jej hlboko do oci a videla v nich smutok,ale i strach...Nikdy predtym Kristinu takuto nevidela.Vzdy bola vysmiata od ucha k uchu, bezproblemova mlada zena, ktora okolo seba sirila len dobru naladu a oprimizmus. No dnes sa muselo stat asi nieco vazne. " Musim si na chvilu odskocit, ospravedln ma prosim." to bola asi najdlhsia veta,aku dnes Kristina svojej kamaratke povedala a odisla. Laura sedela pri barovom pulte, objednala si drink. a cakala kedy sa Kristina vrati spat. Za ten cas ju stihol aj dost neohrabanym sposobom balit jeden chlap co si k nej na chvilu prisadol. Par klise viet, pozvanie na dalsi drink, ktory Laura razne odmietla, a mladik sa spakoval tak rychlo, ako sa vedla nej objavil. Laura sa pozrela na hodinky..uvedomila si, ze kym sa zapodievala mladikom Kristina stravila na WC skoro 20 minut. Bolo jej to akesi podozrive a tak sa vybrala ,ze pojde za nou a zisti,co sa deje. Vosla na damske WC a zakricala jej meno. No nik sa neozyval. Presla vsetky kabinky, ale Kristinu nenasla. Zacalala mat strach. To by jej nikdy nespravila. Neodisla by len ak bez slova. Vratila sa spat. Este raz presla cely bar,ved mozno sa s niekym dala do reci, ale nikde ju nenasla.Pokusila sa teda zavolat jej na mobil, no cislo bolo nedosiahnutelne. A vtedy sa Laura zacala poriadne bat...

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
petronellka  2. 2. 2009 12:58
fuu...som zvedava kde sa podela...
 fotka
arugad  2. 2. 2009 16:16
nápodobne... čakám pokračovanie
 fotka
srdce1357  2. 2. 2009 18:25
som zvedavá na pokračovanie
Napíš svoj komentár