...budúci týždeň...

...pretože potom sa vrátiš a zasa budeme spolu, budeme sa spolu flákať po meste, objímať sa, bozkávať sa, milovať sa...a ľúbiť sa.

Ja si tu teraz sedím pri compe...ako dovtedy kým som Ťa nemala.

Vtedy bol môj život o veľa prázdnejší... keď sme sa spoznali začal sa napĺňať, a napĺňa sa neodvratným tempom stále viac a viac, až mám občas pocit, že to takto nemôže ísť večne a čakám kým sa niečo pokazí. To sa však stále nestalo a ja som neuveriteľne vďačná za každú minútu, ktorú strávime spolu, a mrzí ma každý moment, ktorý prežívam bez teba.

Teraz, keď si odcestoval, stále na teba myslím a nemôžem vypnúť ani keby som ako chcela, a používam tú nechutnú vlastnosť väčšiny ľudí vybíjať si negatívne pocity a zlú náladu na nevinných obetiach, ktoré za ňu nemôžu a ktoré sa mi len nešťastnou náhodou priplietli do cesty...tak mi prosím všetci prepáčte. Nemôžem vám sľúbiť, že sa to už nestane, to by som klamala...a klamanie je ešte horšie.

Teraz, keď si odcestoval, mi stále chodíš po rozume, stále spomínam na spoločné chvíle, na sobotný koncert La3no cubano a na noc po ňom. A na naše včerajšie lúčenie. A na náš dnešný rozhovor, posledný na najbližšie takmer dva týždne.

Teraz, keď si odcestoval, sa snažím zamestnať si hlavu, počúvam hudbu(vždy sa mi sem pripletie La3no cubano alebo Vypsaná fixa, alebo Krucipusk, alebo čokoľvek čo má nejaké asociácie s Tebou), chcela by som čítať, ale jedinú knihu, čo mám teraz doma a ešte som ju nečítala, mám požičanú od Teba.

Jediné, na čo som sa dnes zmohla, bolo, že som bola so psom, spravila som si nejakú potravu, tú som skonzumovala popri čítaní kamarátkinho blogu a zistila som, že telo síce môžem zamestnať inými aktivitami, ale myseľ nerozptýlim.

Jediné, čo mám dnes ešte v pláne, je, že pôjdem na tréning(kam sa mi vôbec nechce, ale čo nespravím pre môjho zvieracieho miláčika...veď ma poznáš) a tam sa budem tváriť, že je všetko oka a že som úplne v pohode.

Jediné, čo mám na pláne na najbližšie dni je, že sa každý deň budem trápiť v škole a netešiť sa na to, kým skončí, pretože nepôjdem za Tebou.

Jediné, na čo sa teším aspoň trochu v mojom momentálnom rozpoložení, sú chvíle, keď sa vrátim domov a privíta ma Gerino, zahrnie ma svojou psou láskou a oddanosťou, až kým vo svojej dušičke nezhodnotí, že som ho stískala už dosť a že už som nudná. Vtedy odo mňa odíde trhať nejakú hračku alebo páchať anarchiu ako má vo zvyku. Ale ja už som si zvykla a neriešim to.

Jediné, na čo sa teším z celého srdca, je moment, keď sa vrátiš a znovu budeme spolu. Budeme sa spolu flákať po meste, objímať sa, bozkávať sa, milovať sa...a ľúbiť sa.

 Blog
Komentuj
 fotka
althinka  4. 9. 2007 16:57
to je pekne ... ale poznala som lasku , ktoru delili kilometre ... no nie dialka ... stale ste spolu a ste si vzacni ... vela krasnych okamihov spolu, nech vam to klape vsetko dobre
 fotka
ayreen  4. 9. 2007 18:35
ja budem o par dni v podobnej situacii a neviem si to vobec predstavit...bude na mile daleko a prec vyse mesiaca...
 fotka
matias1  5. 9. 2007 20:36
Fakt to je pekne no nech ste uz spolu aby si zas mala funny naladu....
Napíš svoj komentár