Na pár týždňov som sa snažil vyhýbať zverejňovaniu statusov, správať sa ako keby sa nič nedialo, a nikomu nedať nič najavo. Predsa ako by sa nemohlo? Vždy sa niečo deje.

Musím podotknúť, že to, čo sa teraz deje, a nepochybne sa aj bude ďalej diať a koniec tomu nastane nevedno kedy, nie je nič iné, ako starý známy, klišovitý duel ilúzii a „prečo to tak nemohlo byť“ predstáv.

Klasika, nič nové pod slnkom. Nemám odrazový mostík, v ničom sa mi nedarí, bojujem so sebou samým, a nič ani neočakávam, keďže viem, že sa to takto už ťahá nejaké tie roky. Samozrejme, drvivá väčšina ľudí si teraz povie, že chodím zbytočne okolo horúcej kaše a prečo nevyklopím na rovinu, čo sa so mnou robí.

Je to jednoduché, sám sa na to pokúšam prísť nejeden piatok, no neúspešne. Analyzujem analýzy, po ktorých rozanalyzujem akurát tak veľké ničotné HOVNO. Pričom mi teraz napadla notoricky známa pieseň od Slobodnej Európy, to však nebolo samoúčelné

Drísty... samé drísty a žiadna pointa. Aj tak by sa dal vystihnúť môj pokus o zachytenie podstaty neopodstatneného duševného rozpoloženia, no matka príroda ma zjavne neobdarila zmyselnosťou, v dôsledku čoho oplývam len pointlis rečičkami o ničom.

Strácam sa a nachádzam, čudujúc sa, že mi z toho ešte nepreskočilo. Tak oddnes som sa rozhodol, že prestanem zvádzať tento nezmyselný „boj“ a spoľahnem sa, že si ma nájde niekto iný, a tým mám na mysli také to klišovité slovné spojenie, človek s porozumením. (nepáchne to tu naivitou?)

Ďakujem za pozornosť, a mrzí ma, že som vás ukrátil o niekoľko drahocenných minút života.

 Blog
Komentuj
 fotka
strangelady  1. 5. 2011 23:34
nejako sa to vyriesi, hlavne k sebe nebud taky... :/
 fotka
bullet1302  1. 5. 2011 23:40
...aký taký? ja som k sebe dobrý, niekedy až prehnane
 fotka
strangelady  1. 5. 2011 23:46
taky proste...taky! prehanas akurat teraz, ci?

a ved... vyskusaj si take primitivne riesenie - zapisuj si malinke sny a ked si ich splnis, das si k nim fajocku, alebo zelenu gulicku alebo nieco take proste co sa ti podari a casom zvysuj uroven tych snov... napr nazaciatok si das ze "v stredu si obleciem jednu ciernu ponozku a druhu bielu". splnis si to a dokazes si, ze sa ti dari ja som vyskusala a pomohlo
 fotka
bullet1302  2. 5. 2011 00:05
počkaj, ale ja nemám žiaden problém s plnením snov, také tie malinké, či dokonca už aj viac jak malinké sa mi už splnili

skrátka sa len vždy vraciam do minulosti a riešim jak idiot veci, ktoré zo mńa urobili ešte väčšieho idiota xD
 fotka
strangelady  2. 5. 2011 00:21
no booze, tak si das dalsi sen - nebudem o sebe hovorit, ze som idiot.

a nebudem riesit minulost.

ale ono je to kurva tazke (ospravedlnujem sa za vulgarizmus) odrazit sa od dna, ktore nepozname. tak sa vykasli na dno, proste si povedz, ze kazdy den si spravis lepsim.

a teraz hlboka veta na zaver - Ked nieco silno chces, vesmir ti je nakloneny.



no ale uz dost divne vety splietam utekam radsej spat, dobruu
Napíš svoj komentár