Tak, ako každý človek má istú predstavu o svojom ideálnom partnerovi, tak ani ja sa od ostatných s touto vecou neodlišujem. Je samozrejmé, že si na vzhľade až tak nepotrpím, keďže tiež nie som najkrajší, ale tiež by som sa nezaujímal o dievča, ktoré vyzerá ako nevydarený klon Quasimoda kríženého s orangutanom.Nemusela by byť kópiou Adriany Sklenaříkovej, ktorá sa považuje za idol ženskej krásy, no uvítal by som, keby sa veľmi nezanedbávala.

Odfarbovače vlasov pôsobia dosť hĺbkovo a preto by som dúfal, že jej odfarbovač nevybielil s vlasmi aj mozgovú hmotu. Neprial by som si ženu s IQ Alberta Einsteina, no primeraná inteligencia a všeobecný prehľad tiež nie je na škodu. Veľké plus má u mnohých mužov žena za to, že ovláda aspoň základnú terminológiu so športovými výrazmi ako „ofsajd", „kroky", „zakázané uvoľnenie" či „bodyček" a ináč to nie je ani u mňa. Žena, ktorá by mi udelila priepustku dva krát do roka, keby som si chcel zájsť so svojimi priateľmi na futbal, alebo na pivko nemá u mňa žiadnu šancu. Väčšie nádeje by som vkladal do ženy, ktorá by mi nevedela uvariť ani čaj, ako do tej, ktorá by mi zo života robila väznicu Shawshank. Ak patrí do jej arzenálu zbraní zbraň s názvom humor má vyhrané. Ženy, ktoré vedia, že humor je soľ života si dokážu získať srdce nie jedného muža.

Budem ale idealistom a dovolím si tvrdiť, že žena, ktorú som opisoval v tomto texte proste neexistuje. Je to predstava, ktorá sa podobá viac kvalitnému sci-fi filmu, ako realite. Hovorí sa však, že človek, ktorý nesníva, nie je človekom.

Tento text bol písaný, ako sloh do školy a veľa vecí, ktoré sú v ňom napísané sa mojej predstave o ideálnej partnerke ani len nepodobajú

 Blog
Komentuj
 fotka
zelenookarysavka  1. 2. 2012 07:10
tak teraz som to nepochopila ten záver
Napíš svoj komentár