Peťuška...

Ahoj ako sa máš? čo máš nové? ....Takto by som začala. Dlho sme sa nevideli. 

Je pravda, že aj ked som bola v BA, aj tak ten čas nebol. To asi nikdy. Možno preto je mi to také vzácne. Ale stále si pre mňa v srdci TOP človek. 

Ako sme sa spoznali? Na vysokej. Ty už mamina. Najprv som si myslela, že si si viac sadla so Simonou. Predsa len matky, obe z BA. Ale sadla si si aj so mnou. Pomáhali sme si. Bola si taká normálna. Taká...  

Ani neviem ako, ale stali sa z nás kamarátky. Podporovali sme sa na štátniciach, pri písaní diplomovky. Počas školy sme sa videli vždy. 

A potom už menej a menej. Nebolo času. Mrzelo ma to. Aj som to chápala. A odrazu z ničoho nič. Správa. Idem sa vydávať a pozývam teba aj tvojho na svadbu. WAUUUUU. Po 4 snubných prsteňoch konečne povedala áno tomu svojmu. Tešila som sa. Vypytovala. Dátum presne na narodeniny toho môjho. 

Nečakala som to. že ma pozveš, ale bolo mi cťou. Dva mesiace predtým sme sa stretli všetci v BA aby sme sa viac spoznali, pokecali. A sadli sme si. Vlastne aj fotku zo štátnic máme spolu aj s tvojím synom. Už vtedy sa nám rozchádzalo v smútku. 

Deň D - svadba. Nakoniec som prišla sama. Môj odcestovaný. Ja nešťastná z toho trochu. Ale snažila som si to užiť. A prišla hodina, že som si to užila s nevestou a bolo to super. Vďaka, že som pre teba bola dôležitá, že si ma tam chcela mať. 

Chýbaš mi Peťka. 

 Denník
Komentuj
 fotka
motovidlo323  19. 1. 2020 00:57
A teraz sú z vás najkamky!
Napíš svoj komentár