Zacalo sa to jednym nevinnym rozhovorom. Neskor to pokracovalo dopisovanim si cez SMS spravy . Ano zalubil som sa. A mozno sa zalubilo aj to dievca. Aj ked sa to dievca zalubilo, zalubilo sa do chlapca ktoreho pozna len z jedneho rozhovoru a z obycajnych sms sprav. Zalubilo sa do chlapca ktoreho nepozna.
A tu je zaciatok vsetkeho toho utrpenia ktore ma suzovalo poslednu dobu, a veru nechcite sa citit tak ako ja, pretoze je to ten najhorsi pocit aky si len viete predstavit. Vlastne ani neviete. To dievca som strasne miloval. Suhlasila ze so mnou bude chodit. Zacali sme spolu chodit vonku a blizsie sa spoznavat. Trvalo to takto zhruba jeden a pol mesiaca ked zrazu prisiel zlom. Aj napriek tomu ako som je strasne miloval bol som strasny bojko.Bal som sa vyjadrit svoje pocity, co si mozno vylozila ako nedostatocnu lasku – neviem teraz je to uz vlastne jedno. Skratka uz ku mne nic necitila. Necitila nic k chlapcovi ktoreho pozna.
Ale ja som ju lubil dalej a jednoducho som sa nemohol zmierit s realitou ani s tym aku sancu som prepasol. Neustale ma prenasledovala v snoch snivalo sa mi ako ju obijmam...vsetky moje tuzby a sny sa vsak rozplynuli. Chcel som sa s tym zmierit ale skratka to neslo. A zacal som k nej byt stale hnusnejsi a hnusnejsi sam neviem preco. Ved taky predsa niesom dopekla tak preco sa k nej tak spravam ??? pytal som sa sam seba kazdy vecer. No aj napriek tomu som ju viackrat ranil koli mojej zbabelej sebeckosti a nezmieritelnosti.. A ako som skoncil teraz ? Mysli si ze som nejaky necita a uz so mnou v nijakom pripade nechce nic mat. Mysli si ze som pred nou odhalil moju pravu tvar ze som taky v skutocnosti. Ale je to naozaj tak ? Preco som k nej bol taky aky som bol ? Naozaj som taky bezcitny ? Ak som bezcitny preco pri pisani tohto textu placem ? A preco mam slzy na krajicku pri spominani na nase spolocne prezite chvile ? AKY VLASTNE SOM ????

 Blog
Komentuj
 fotka
mafi  30. 1. 2007 17:22
vies co je paradox?.....ze ta lubila, ked ta nepoznala, ale ked ste sa spoznali, ...uz nie...nechcem tym povedat, ze si zly alebo nieco podobne...len poukazujem na tento fakt

skus jej vysvetlit, ze si to tak nemyslel a povedz jej, co k nej citis
 fotka
jukka  30. 1. 2007 17:37
Vies ale ak by to aj pochopila tak on by jej to tazko ale fakt tazko vysvetloval kedze ju ranil a v podstate to ale nechcel no ide oto ze to nechcel ale to spravil. Je jasne ze to nemoze vratit spat ale moze to napravit, ale vravim ja si myslim ze to bude tazke kedze napisal ze ako ona uz s nim nechce nic mat... clovece fakt ti nezavidim, ale jednu vec nechapem preco si jej nepovedal vtedy to co si k nej citil? Ved to je do riti fakt velmi jednoduche a urcite by to ocenila a bola by isto moc stastna ze si jej to povedal a ze ta ma.
Napíš svoj komentár