Nebojte sa nebude to sexuálne ladený blog, takže to s kľudom môžu čítať aj osoby mladšie ako osemnásť rokov. (teraz som možno stratil pár potenciálnych čitateľov, ale čo už, nejako to prežijem)
Po úvodnom varovaní sa vraciam k písaniu blogu. Možno to nie je ani tak blog ako denník, ale to je v podstate jedno.
Stretol som neznámu. Na prvý pohľad milá slečna, ktorá mi tvárou pripomína herečku čo hrala v Make it happen. Možno nezadaná, to sa nikdy nedozviem. Som príliš ostýchavý na to aby som sa jej to teraz opýtal. Možno nabudúce, keď ju zase stretnem a už nebude pre mňa neznáma, ale bude to pre mňa Tá slečna zo zelenými rifľami, ktorú som už raz stretol vo vlaku. Prepáčte, zabudol som napísať, že som vo vlaku a cestujem do Ostravy. Práve sme stáli vo Varíne, to je taká bohom zabudnutá dedina blízko Žiliny. Prepáčte ešte raz, odbieham od témy, takže tá naša (hlavne moja) neznáma. Čo by som vám o nej povedal? Pekné dievča so slúchatkami v ušiach, počúva svoj iPod. Pozerá z okna zasneným pohľadom. Zaujímalo by ma, čo si myslí. (momentálne stojíme v Žiline). Možno premýšľa o tom, že kto je ten podivín, ktorý sedí s ňou v kupé a niečo píše do notebook – u. podľa mňa si myslí, alebo aspoň zo začiatku si myslela, že sa niečo hrám. Ale toto si skôr namýšľam, veď prečo by mala myslieť na mňa. Zase si iba honím ego, keď si myslím, že o mne premýšľajú iný ľudia.
Rozmýšľam, že začnem dáku konverzáciu, ale ako začať? „Milá neznáma, kamže mierite?“ jej odpoveď by bola „ do školy“ – usudzujem tak podľa batožiny a vytiahnutých papierov, z ktorých sa chcela asi pôvodne učiť a možno sa úplne mýlim. Na čo sa vlastne zamýšľam nad tým ako ju osloviť, keď to neurobím, a ešte k tomu sa stále pozerá na svoj telefón (z iPodu sa vykľul iPhone). A o čom by som sa s ňou rozprával? Podľa všetkých navonok sa prejavujúcich znakov nemáme nič spoločné. Teda minimálne hudobný štýl. I keď ja počúvam viac menej všetko ona vyzerá tak, že počúva techno, hip-hop, respektíve RnB čo sú štýly, ktoré ja moc nemusím. Podľa čoho tak usudzujem? Hlave podľa jej bundy. Veď kto podľa vás počúva rock (a jeho odnože) a pritom nosí fialovú, lesklú, napufkanú (výzorom pripomínajúcu panáčika Michellin) bundu? Áno, porovnávam a škatuľkujem ľudí na základe vonkajšieho vzhľadu, ale ruku na srdce, kto to nerobí? (už asi dvadsať minút stojíme v Žiline)

Teraz si pred vami, ako svedkami, dávam predsavzatie, že ak stretnem túto, na pohľad, milú slečnu, oslovím ju a zistím o nej viac a napíšem vám, že čo naozaj počúva.

Nakoniec vystúpila v Karvinej

 Blog
Komentuj
 fotka
hajzelbaba  25. 1. 2010 22:01
ako si ju tu milo poohováral zasmejem sa, ak sa sem zajtra vyjadrí a povie ti, že cestovala na dovolenku a inak počúva black metal
 fotka
blacktears  25. 1. 2010 22:05
@hajzelbaba no na birdzi som este nevidel fotku niekoho, kto by sa na nu podobal...a to nie je ohovaranie, len moj usudok + nuda vo vlaku
 fotka
lienka777  2. 2. 2010 12:05
nabudúce osloviť aspoň sa nebudeš tak nudiť
 fotka
drilo  2. 2. 2010 17:27
@blacktears nabuduce odfotit ... ak isla do skoly ... a je to slovena ... tak ju urcite poznam
 fotka
blacktears  2. 2. 2010 18:08
@drilo isla do skoly a bola to slovenka..vtedy som asi aj teba stretol na stanici
 fotka
drilo  2. 2. 2010 18:17
@blacktears tak nabuduce do mna kopni ked ma uvidis ... a mozno ti s tym pomozem
 fotka
blacktears  2. 2. 2010 18:27
@s cim? s neznamou, alebo z batozinou? lebo ja by som radsej bral pomoc s batozionou
 fotka
blacktears  2. 2. 2010 18:28
@drilo to malo byt samozrejme tebe
 fotka
drilo  3. 2. 2010 10:15
@blacktears neva ... uvidime ... poriesime
10 
 fotka
antifunebracka  8. 4. 2013 16:25
trulo, co si ju neoslovil! mohla z toho byt pekne lovestory
Napíš svoj komentár