Poznáte ten pocit, keď ste celý deň ako na ihlách ? Vnútorne vás čosi zožiera, avšak neexistuje jedna konkrétna príčina, prečo tomu tak je. Jednoducho sa jedno z tých koliesok začalo točit prirýchlo a človek si začína uvedomovať, že život a pravidlá, ktorými sa svet riadi nie sú zrovna perfektné, čo perfektné sú vlastne pekne na hovno !

Zamestnávateľ, ktorý má už dva mesiace kŕmi rečami o kríze. Každá jedna negatívna vec, ktorá sa v poslednom období udiala je z dôsledku krízy. Mám pocit, že keby to bolo možné tak kompetentní prisúdia kríze aj globálne oteplovanie. Zaujimavé je, že práce mám stale rovnako, objem objednávok sa nezmenil, ale opasky si musíme uťahovať naďalej. A vízia ružovej budúcnosti ? Ak bude kríza naozaj trvať 2-5 rokov, tak ako predpovedajú odborníci, tak ja asi balím kufre a odchádzam do Tibetu, kde budem žiť ako mních! Aspoň sa konečne pozriem na Mt. Everest.

To, ale nie je všetko. Včera som si po dlhšej dobre pozrel súdnu sieň ( jedna z mála relácií v TV, ktorá nesmrdí komerciou na sto honov ), že sa trochu zabavím a vyrelaxujem
pri prípade, kde sa žena rozvádza s mužom (po 15 rokoch) pretože trpí nadmerným nadúvaním ... ale NIE, miesto toho som musel zachytiť spracovanie pomerne známeho príbehu, ktorý otriasol verejnosťou asi pred 5 rokmi. Mladý chalan tam zabil svoju priateľku, v deň keď sa s ním chcela rozísť. Akt vraždy si nahral na telefón, čo bol aj hlavný dôkaz žaloby, avšak podarilo sa mu skryť telo tak, že ho polícia (dodnes) neobjavila. Ten bastard nakoniec dostal 15 rokov a svoje pôsobenie na súde zakončil slovami “Tak jej treba, za to ako sa ku mne správala, tak teraz necha tam hnije” Na toto nech si každý utvorí názor sám.

Keby bol piatok, ( ešte aj štvrtok by som prekusol ) tak už dohadujem posedenie s kamošmi a s mojou najvernejšou – flaškou Fernetu Citrus , ale je utorok … je možné, že je tento môj stav spôsobený náhlym úbytkom endorfínov, keďže som včera z čistej lenivosti vynechal fitko ? Neviem, a už to vlastne ani nechcem riešiť. Niekto hovorí, že z určitých stavov sa človek môže vypiísať ...


... čo ja viem, ja mám pocit, že sa cítim rovnako

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
janulka3112  17. 3. 2009 18:53
...hm, tak si možno ešte neprišiel na to, čo ťa tak žerie. Bojíš sa o prácu? Lebo ja som sa tak "na ihlách" cítila asi pred týždňom a už som pomaly týždeň naozaj bez práce... no tam, aspoň neospevovali krízu... možno potrebuješ vypnúť, pár dní voľna a nič nerobiť, nerozmýšĺať... hm?
 fotka
stelaanonymna  23. 3. 2009 14:42
keby si byval v krajine s kopcami, mohol yb si na nejaky vybehnut a poriadne si na vsetky grune zakricat... ale u vas doma neviem neviem... mozno tak do atomky si zabehnu?
 fotka
darkkizz  18. 8. 2010 10:32
Toto je blog ktorý aj zmysel má.
 fotka
antifunebracka  29. 1. 2012 16:40
niekto by s tym vsetkym uz mal nieco spravit. to je moj nazor
Napíš svoj komentár