Forum je katastrofa......
Najprv som si myslel, (a už viem, že som bol paranoidný) že ma tu ludia spičovávajú za moj nick , ale už vidím, že to tak nie je.

Tu je proste spičovaný skoro každý a od tejto sprchy spičovania po založení fora sú oslobodené len známe tváre birdzu..... možno sa mýlim, ale zdá sa, že hlavne také , ktoré tu majú vela reálnych kamošov a ... do skupiny sa blbšie zapára ako do jedinca že ?

Proste.... klúčový je prvý koment. Niekto napíše jebnutý prvý koment, další desiati sa toho chytia a nadviažu , dalších 10 napíše @1 rofl a celá téma ako pôvodný úmysel môže ísť '' do kytek'' .
škoda reči ....

človek sa už pomaly bojí niečo založiť.... ale všimol som si, že prevažne mám kladné hodnotenia for... je to paradox, ked to porovnám s komentmi... a jediné, čím to viem vysvetliť je, že tí múdrejší sú ASI radšej ticho.

V čom je ale funkcia fora zaostálá až primitívna , to tu dokonale kompenzujú blogy.

BIRDZ Má SKVELýCH BLOGEROV a to nemyslím ironicky. Prečítal som tu toho velmi vela.

čo sa mna týka ,tak

@anzu
@flussica
@azel
@ohavnost

Dakujem, že píšete, super sa čitate a neprestávajte, kým môžete písať, tak píšte, má to význam.

To sú 4 nicky, ktoré ma náhodou teraz napadli , inak keby som rozmýšlal, bolo by vás ovela viac.

A teraz k tomu malému nápadu na vylepšenie.

Všimol som si, že je tu aj vela dobrých blogov nepovšimnutých , nekomentovaných , nehviezdičkovaných a to je škoda....

Ja chápem, že ked tu niekto píše x rokov a má svoju fanúšikovskú základnu, tak je jeho privilegovanie v tom, že je najviac na očiach skutočne na mieste a nemám proti tomu nič.

Preto vidíme v topkách stále tie isté nicky.

Na druhú stranu je to ale nespravodlivé, voči nováčikom, lebo vela z nich píše fakt pekne, ale nepredrú sa cez túto (ale znova zdôraznujem, že právom zaslúženú) elitu.

Preto by som navrhoval a podla mna to nie je zlý nápad, že by sa blogy rozdelili do viac kategorii.
Alebo to viac na hlavnej stránke spriehladniť , lebo málokto, čo si budeme hovoriť , si kliká priamo na sekciu blogy, ale vačšina len klikne na nové a top a pokial blog nie je ani v nových, ani v top, tak akoby už neexistoval.

Všímam si to proste, že blog, ktorý je v nových 5 minút (lebo tu je to ako na bežiacom páse) a nedostane sa do topiek, taký akoby neexistoval.... niekto si na neho neklikne a nikto ho neskomentuje.

A to je škoda.... možno je to chyba lenivých uživatelov, možno birdzu, že to nevie lepšie motivovať, neviem, ale mohlo by sa to nejak vylepšiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
etelnair  14. 1. 2012 13:47
jj je to tak staci do prveho komentu picovinu a je vystarano

a idem to spravit znova lebo musim lebo mi pride strasne komicke ze clovek s nickom bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ma 1 fanusika a to acvd43xa7w
 fotka
titusik  14. 1. 2012 13:53
Ale ináč tá selekcia blogov sa mi aj pozdáva. Nejak ich rozdeliť podľa toho, ako dlho sú tu alebo iné kritérium a nech "bojujú" vo vlastnej kategórii. Lebo aj mne často ujdú skvelé blogy len preto, bo ich nepoznám a nechce sa mi hľadať v tej spleti a v tom množstve.



Fuh, vypísaná, idem sa učiť ďalej
 fotka
pubertslatinocelny  14. 1. 2012 13:58
tuto tvoju obavu z toho, ze jeden odveci a/alebo kriticky koment ti znici celu diskusiu, som si vsimol hned, ale je to riadne scestne som videl 500 for, kde niekto napisal bullshit a dalsi reagovali normalne...som presvedceny o tom, ez to tak nefunguje.

s tym, ze blogy, co nie su v top a novych, su akoby neexistovali, dost suhlasim...ale zas az tak tie blogy nepribudaju, dakedy aj par hodin je blog medzi novymi...a bol tu napr. jeden typek, ktory sa zjavil z nicoho nic a behom par tyzdnov mal neskutocne vela fanusikov a vsetci jeho blogy zrali, lebo pisal ozaj famozne...takze ozaj dobry blogger prerazi aj za takychto podmienok...hoci je pravda, ze nejaka zmena systemu/sprehladnenie alebo co, to by len prospelo - ale toho sa na tejto stranke len tak lahko clovek nedocka lebo koniec septembra a Mikuláš sú len raz do roka.



a nemyslim, ze vsetci okrem znamych tvari birdzu su hned kritizovani za diskusie. ale tie tvoje niektore si to celkom pytali

hlavne musis na tejto stranke byt trochu nad vecou, lebo je uplne jasne, ze sa tu nebudes pacit kazdemu...nikto tu nie je taky.
 fotka
etelnair  14. 1. 2012 14:00
@pubertslatinocelny kolka skromnost v poslednej vete
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 14:00
@pubertslatinocelny wow ty si normálne že napísal k veci som v šoku

No hádať sa nebudem, mne to tak ale pripadá.... s tým forom.
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 14:02
A mimochodom mal som sex v lietadle 8)
 fotka
pubertslatinocelny  14. 1. 2012 14:05
@etelnair akoze nikto okrem mna som myslel...sa mi zdalo, ze to je jasne



@6 no vidis, a potom sa cuduj, ze ti pisu ludia odveci a smiesne komenty....no a co ak si aj mal? je to riadne na smiech, ze sa tym chvalis pri kazdej prilezitosti hlavne ked je to takto na nete, kde sme vsetci mohli mat sex v lietadle rovnako pravdepodobne ako ty



a neviem, preco si v soku, hocikedy pisem k veci
 fotka
stenatko  14. 1. 2012 14:15
Ked neboli hviezdicky, ani Top-ka, ani oblubeny autori, tak to bolo podla mna este horsie a nepresadil sa nikto.
 fotka
acvd43xa7w  14. 1. 2012 14:18
@1



inak k tym blogom- ver mi, ze ak je niekto dobry, tak bude mat hviezdicky aj fanusikov, ak nema, tak to neznamena, ze si ho nik nevsimol, ale ze pise zle...



inak ty mi prides ako mnoho inych, co tu prisli, zo zaciatku nic, jemne komunikovanie, a potom sa im to tu nepaci, ze si z nich niekto robil srandu, tak sa nasrali, zacali nadavat na toto tu cele a potom odtialto odisli
10 
 fotka
flussica  14. 1. 2012 14:23
Ja by som sa chytila len tých blogov;

Vieš, čo mi ešte príde problematické? Že aj, keď si klikneš priamo na sekciu blogy, neviem prečo, ale automaticky je to spravené tak, že Ti prvé zobrazí "ohviezdičkované blogy". Ja som si napr. tento Tvoj všimla niekde pri TS-kách vpravo v tabuľke medzi novými, ale keď som sa k tomu neskôr chcela vrátiť, išla som cez blogy a ešte som musela dodatočne preklikávať o kolonku dozadu, lebo prvé, čo mi zobrazilo, bolo tamto.

Zas rozumiem, že to asi pre tú podporu dobrého čítania, ale s tým, že teda.. fakt na úkor ostatného.



Ktovie, čo by spravilo, keby sa aj náhodou povšimol a odsúhlasil a nebodaj aj aplikoval ten nápad s rozdelením do istých sekcií. Bolo by to treba premyslieť, že podľa čoho presne a ako a tak.

A tak, ono je to aj o nejakej reklame trošku, no. Nevravím, že si treba pridávať tisíc statusov s odkazom na vlastný nový blog, alebo o tom zakladať fórum smiley:, len sú napr. "silné hodiny", kedy je tu najviac ľudí a teda je najväčšia šanca, že si viac ľudí všimne nové blogy, ale, samozrejme, aj vzrastá konkurencia a tak ďalej, nuž.. ale ako už písal Pubert, dobrý bloger sa fakt dokáže dostať do povedomia za pár dní, čo je teda pre mňa celkom nepochopiteľné, ale ten prípad tu reálne bol, videli sme ho, vieme o ňom a máme dôkazy a nie len vieru .



No a v neposlednej rade ďakujem za zmienku, ktorá ma absolútne prekvapila a karhám Ťa za to, že si išiel menovite, lebo teraz budú štyria ľudia namyslení a ostatní si budú myslieť, že za nič nestoja .
11 
 fotka
acvd43xa7w  14. 1. 2012 14:38
@flussica ono myslim, ze dost vela by sa spravilo tym, keby fungovali tie kategorie, ze skutocny zivot, basnicky, ci to to tam vsetko je..



o ktorom bloggerovi to hovorite? ja zas nemam prehlad
12 
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 14:39
@pubertslatinocelny haha druhy krat som sa s tým pochvalil a toto ide... tá diskusia bola vtedy založená na to, aby sa každý pochválil , ja som len pridal to svoje
13 
 fotka
flussica  14. 1. 2012 14:52
@acvd43xa7w Aha, ony zas nefungujú ? To som ale asi nikdy nepoužívala . Možno kedysi, kým ešte fungovali .

a tamten sa volal tuším mensrea.



Dokonca bol natoľko slávny, že takmer po chvíli od jeho registrácie začali vznikať na jeho počesť fóra:

» www.birdz.sk/forum/kto-je-tu...




» www.birdz.sk/forum/co-si-mys...




» www.birdz.sk/forum/bude-vam-...




14 
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 14:55
to bola nejaká legenda ?



Inak v tých forach čo si sem dala sa nepičuje tak hnusne a vidím tam nicky, ktoré som tu ešte nevidel he... birdz má asi dlhú historiu no a toto je patrne tiež len jedno z viacerých období
15 
 fotka
soraya  14. 1. 2012 15:00
@flussica "a tamten sa volal tuším mensrea"

ja som vedela, že to o ňom píšeš naša megahviezda za 3 mesiace, škoda, že o koho ide som zistila až keď odišiel (alebo našťastie?)



a ty bj...s dlhým nickom, birdz sa mení a vyvíja, akurát stále to ide len a len k horšiemu a normálny ľudia z toho tu už vyrástli, a poodchádzali, ostali sme len my divý, čo si o sebe myslíme, že sme pupok sveta, lebo nás tu poznajú
16 
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 15:03
@soraya nahodou u teba som debilný koment nevidel ani jeden... hore napísaná kritika ide úplne mimo teba
17 
 fotka
soraya  14. 1. 2012 15:07
@bj... ďakujem (a) ja som taká dobrá duša, ja ľuďom nerobím zle (že, @flussica , povedz, aký mám dobrácky pohľad
18 
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 15:10
isto máš



inak budem sa opakovať ale u mna je miss dobrácky pohlad acvd43xa7w



Ked má baba dobrácky pohlad to je proste dokonalé



Druhý najviac sexy v poradí je huncútsky
19 
 fotka
flussica  14. 1. 2012 15:17
Jj, @soraya .

A ešte Vast má . - mohol by byť adeptom v mužskej kategórii.
20 
 fotka
ohavnost  14. 1. 2012 15:21
ja som tu bola spomínaná?

ani by som nevedela, keby náhodou nekliknem...

a nie som dobrý bloger
21 
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  14. 1. 2012 15:25
@ohavnost ale pre mna hej , som tvoj fanda
22 
 fotka
schizoofrenik  14. 1. 2012 15:31
To s tými blogami najviac serie @12pusinka16



Ja keď som zčínal písať tak som tiež bol zronený z toho že ma ľudia majú piči

A teraz po vyše roku majú ľudia moje články radi ^^ (si dovolujem povedať )
23 
 fotka
acvd43xa7w  14. 1. 2012 21:27
ČOOOOOOO
24 
 fotka
antifunebracka  15. 1. 2012 00:23
no vidis, a tento tvoj blog dobyl topku. cize to asi s tou necitanostou novacikov nebude take horuce, ne? a napr. moj 1. blog tiez pa3 k najuspesnejsim na birdzi - ohviezdickovalo ho skoro 100 ludi a vyvolal ostru diskusiu. nieco ti poviem: birdz je ta najrealnejsia simulacia realneho zivota, na aku som na nete natrafil. rovnako tazko sa tu presadzuje, rovnako si musis vytrpiet prakticky povinnu "novackovsku sikanu", bojovat s neuspechom a kopcom dalsich veci, ale cim dlhsie vydrzis, tym ta tu budu ludia viac brat. viem o com vravim. je to proste prirodzeny vyber - preziju len najsilnejsi (i ked podla mojho instinktu tu nie si 1.x). pozornost a citanost sa tu da "vynutit" mnohymi sposobmi, vedel by som ti o nich vela rozpravat, ale ponecham si ich ako svoje know-how. a to sa stale nehrabem na najuspesnejsiu birdzacku v historii - @ragdoll - ktora sa za necely stvrtrok stala zazrakom. preto si myslim, ze v tomto je birdz nastaveny dobre. proste na presadenie sa treba vyvijat snahu, tak to chodi. neber sa vazne, rataj s neferovym zdrbavanim a prezijes
25 
 fotka
anzu  15. 1. 2012 02:22
jéj, ďakujem som prekvapená, keďže som si tento blog otvorila náhodou a inak by som o tom ani nevedela...



k tým blogom, narozdiel od niektorých vyššie si nemyslím, že "ak je niekto dobrý bloger, presadí sa" je postačujúce. birdz nie je umelecky ladený a nemalo by to až natoľko byť o presadení sa a o tom, že čítaní sú len ľudia s výnimočným talentom a nikto iný. takže uvítala by som zmeny a pre začiatok by sa TOP nemuselo rovnať najviac otvárané, ale najlepšie hodnotené. toto ma už dlho štve. na Vianoce sa mi stalo, že trvalo takmer deň, kým môj blog niekto ohviezdičkoval, ale hlavne, že svetil v TOP. lebo ťažká logika. dosť blbo mi z toho bolo :/ alebo xhtml-ove blogy a klasické blogy s urážlivými alebo bulvárnymi nadpismi, ľudia to otvoria, potom to tam svieti, no je to naozaj akože to, čo má byť v TOP a ponúkané každému, aby si to prečítal? ale hlavne, že údajne podporujeme kvalitných blogerov...



a celkovo by som aj ja mala ešte pár technických nápadov, ale tak viem, čo si s tým môžem.
26 
 fotka
mix  23. 1. 2012 19:03
Skôr by som vymyslel nejaký spôsob ako by sa tu netočilo toľko blogov naraz, obmedzil by som písanie blogu na 1 blog na 12 hodín na človeka.

Potom, nejakým spôsobom by som ľudí nútil viac čítať blogy, je täo tak trochu budovanie komunity na spôsob hry za každý komentár a ohviezdičkovanie nejaký bod, exp, hocičo a to by sa zbieralo a získavali by sa levely... len čisto aby mal profil nejakú hodnotu získanú časom (vidím kto je tu dlho a kto nie) a aby som videl koľko toho má odkomentované zároveň.



A ďalšia vec,
Napíš svoj komentár