Azizi
dievča, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
dnes 21:01
6613 dní na BIRDZi
regnutá od 11. novembra 2007
Podarilo sa! Vážim 60 kg a prvý krát v živote nemám vzhľadom k BMI podváhu. Predtým bola moja optimálna váha 46, ale mala som už aj len 43...
9 komentov
2
63kg som mala pred rokom a cítila som sa ako kombajn
ale dala som cca 10kg dole, takže už som v pohode
Držím teda palce, aby sa ti to podarilo, hoci máme opačný problém, mám stále pocit, že je ťažšie pribrať ako schudnúť
ale dala som cca 10kg dole, takže už som v pohode
Držím teda palce, aby sa ti to podarilo, hoci máme opačný problém, mám stále pocit, že je ťažšie pribrať ako schudnúť
3
@11monika11 @2 To ozaj? A koľko meriaš? Ja 179. Napriek tomu, že 60kg je vraj už "optimálna" váha, stále si pripadám trochu chudá. Ale to je možno už zo zvyku. ...Mne sa tiež zdá oveľa ťažšie pribrať ako schudnúť.
4
Neviem, kolko mas rokov, ale po 30ke budes rada, ked nebudes priberat len z pohladu na kolac
5
@azizi @3 ja som malá, tak preto ale mám okolo 160 cca...ja by som ešte pár kíl mohla dať dolu, ale od začiatku roka ma ľudia dosť nepekne komentovali kvôli tomu
7
@tequila @6 Vieš čo, chcem ešte pribrať na 63 a potom si dám možno cieľ 65... Ale teraz už som úplne spokojná aj takto.
8
to je super, ked si spokojna hovorim len cisto statisticky, ze pri takej vyske si este stale chuducka a ideal je pre teba tych 69

Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 2 Kobra: Na Ferovy si internet zgustol. Navyše, prišiel o všetko. Ospravedlnil sa, všetko...
- 3 Lytaryta: njn, títo (nejmín) 2, LostinDark, a Teal - alejo, mozu...
- 4 Teal: Keď ste si ma navarili, tak si ma aj zedzte!
- 5 Milgamman: Reálne sa mi tu nedá nahrať fotka z nového mobilu. To je slayáda
- 6 Dreyjir: Kedy naposledy ste spochybnovali svoju heterosexualitu? Ja dnes
- 7 Ruotong: Konecne TikTok trend s ktorym sa dokazem stotoznit youtube.com/shorts/4pSk...
- 8 Raketak: ... isto Milkinis vyraba Milka ? preco su tie Milkinis taky shiiiiit ? ...
- 9 Lytaryta: ale Búrka ...
- 10 Lytaryta: sakra, ten optic.router Sagemcomm 5670 AX sa restartuje a vypadáva nejmín 20...
- 1 Lostinthedark: Kamo strasne sa hlboko zamyslam nad realitou takto potme a tvrdnu mi bradavky z...
- 2 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 3 Mytickaentita: ľúbim sa špárať v starých knihách vianočných receptov a nachádzať tam bločky ešte z...
- 4 Kobra: Na Ferovy si internet zgustol. Navyše, prišiel o všetko. Ospravedlnil sa, všetko...
- 5 Lejla32: Potrebujem dnes večer okolo 17 este odoslať balík, tak aby prišiel do Vianoc....
- 6 Lytaryta: njn, títo (nejmín) 2, LostinDark, a Teal - alejo, mozu...
- 7 3kratadost: Gordon Ramsay sa veru nemylil, ked vravel, ze vsetok bordel treba OKAMZITE...
- 8 Hel14: Aké zaklínadlo treba použiť aby toto tu nahralo akúkoľvek fotku??
- 9 Teal: Keď ste si ma navarili, tak si ma aj zedzte!
- 10 Milgamman: Reálne sa mi tu nedá nahrať fotka z nového mobilu. To je slayáda
- 1 Willbebetter: Mam velku radost, som v office ja a 10 ITckarov a vsade v...
- 2 Lostinthedark: Kamo strasne sa hlboko zamyslam nad realitou takto potme a tvrdnu mi bradavky z...
- 3 Nahodnyokoloiduci1: Rozmýšlam že darujem spermie do spermobanky, a kopu spermií, takže budem mať...
- 4 Lejla32: Mne sa asi sníva, ze sa normalizuje a bagatelizuje chytanie cudzích ludi za...
- 5 Bebekex: 17 rokov som nemala kratke vlasy. It's tiiiiiiiiime
- 6 Mytickaentita: ľúbim sa špárať v starých knihách vianočných receptov a nachádzať tam bločky ešte z...
- 7 3kratadost: Zacinam mat silno negativny vztah k bruseniu superoceli... Strasne vysoky skill floor.
- 8 Abstraktdepres: Ten SPS kurier je hrozný. 15teho mu firma dá balík a ani 18teho ho...
- 9 Lejla32: Ja uz fakt neviem ci ma nieco prekvapi z Rakuska..oficialny list z uradu, ...
- 10 3kratadost: Pokial ide o energetiku, vzdy som vedel, ze FR to vymysleli celkom...
Teraz je môj cieľ 63 kg, aby som mala aj nejakú rezervu...