Po tazkej noci nas zobudil moj ujo(sesterkin oco), ktory pracuje v hoteli asi hodinu od Londyna a vzal nas na trhy. Najprv sme vsak absolvovali povinne zazeranie cernochmi v autobusoch a metre. Avsak, zas sa potvrdilo, ze Londyn je svojim sposobom velka dedina:p Stretli sme vela slovakov:p mam pocit, ze je to tu sami moslim, cernoch, cernoch, poliak, slovak:p Ale spat trhom, stali za to!
to boli trhy s velkym T lepsie veci som este nevidela, bolo tam vsetko a predaval tam kazdy co chcel kde chcel a kedy chcel. Prevladali vsak elektronika, oblecenie a rasta veci:p ( v mojej stvrti je obchod s krasnym nazvom 'MAMA AFRIKA' (ale bojim sa tam ist). Po trhoch nasledovalo nakupne centrum, ktore zavinilo krvacanie mojho srdca, kedze som si nic nemohla kupit, lebo este nezarabam( az od zajtra). Mozu ist secky blavacke hyper truper shopping centra do..ved vieme(Misko, Sabinka HA HA HA!!!)


ZAVER dneska: AK UVIDIM ESTE NEJAKEHO HNUSNE POMRDANEHO JAPONCA CO MI BUDE NUKAT DVDcka NAPCHAM MU ICH do...ved vieme! ( bolo ich dnes asi 12)

 Blog
Komentuj
 fotka
martinesko  17. 6. 2007 23:07
ja neviem ale drzim palce nech aspon na lonsdale veci zarobis
 fotka
llwyncaron  17. 6. 2007 23:09
dufam ze budes mat oki pracu...lebo ja som tam minuly rok mala istu a vratila som sa o mesiac skor ale nelutujem ani jedinu sekundu tam...

uzi si to...
 fotka
smrtonosnylekvar  18. 6. 2007 15:56
Ivanka to vieš ako sa hovorí, nie?

Aký je rozdiel medzi poliakom a ET-m v Anglicku? ET vie po anglicky a chce ísť domov (A)
 fotka
sabinkaa  22. 6. 2007 23:37
narazas na nieco? haaaaaaa? trapa! sak pockaj.. raz sa aj ja dostanem do londyna a potooom len budu orgie!





socka.. nenavidim ta za toto..
 fotka
alwo  9. 7. 2007 19:14
v pohode Ivqa..nalozit si nam nalozila poriadne to uznavam ale aj tak si stojim za Blavou ktora nema konkurenciu (A)
Napíš svoj komentár