..tak na úvod trošku sentimentality v podobe coolovej pesničky od Kelly Family - An Angel (odporúčam vypočuť si).
Bolo mi celkom fajn. Podarilo sa mi dostať 1 z práva pri prísnej a trošku uletenej profesorke (ktorá si mimochodom myslí, že my maturanti nemáme právo na diskotéky, frajerov a celkovo na zábavu, len na učenie...ale my ju berieme trochu s rezervou..vlastne ako takmer všetko na škole, aj keď to tu mám veľmi rada A natrafili sme na kameň úrazu.... zrazu..neuveriteľne náhle. Iste ste počuli o tragédii, ktorá sa stala tu u nás, v KROMPACHOCH - smrť mladej mamičky a 5-ročnej Lenky.. v takýchto chvíľach si človek uvedomí, aký je bohatý. Ale zároveň si aj uvedomuje ako rýchlo môže o to všetko prísť. Až tak, že sa začne báť. Veď doteraz žil v pokoji, mal všetko, na čo si len spomenul... a zrazu mu netreba ani rifle z Kenvela, ani parfém od Toma Tailora, či nebodaj okuliare od Gucciho. Toto všetko mu je zrazu na nič, lebo nemá svojich blízkych. Súrodenca, lásku, rodiča, potomka... Aj preto sa bojím vstupu do nového vzťahu - totiž že o niekoho prídem, aj keď doteraz sa mi to našťastie nestalo. Osud sa s nami zahráva a my nikdy nevieme kedy príde tá hodina. Ale predsa mi chýba polovička, aj keď by ma teraz mala zaujímať len škola (uvedené vyššie, pozn.red.) Lenže už takmer rok som dalo by sa povedať bez vzťahu, a začína mi to chýbať..ten pocit, že niekto vás veľmi ľúbi, že je mu prednejšie vaše pohodlie ako jeho vlastné, ten pocit, keď ste spolu...ach jaj... Ale nie som veľký zástanca Valentína (vzhľadom na tento blížiaci sa deň). Jednoducho si myslím, že ak sa majú ľudia radi, nepotrebujú na preukázanie svojej lásky nijaký špeciálny deň, a navyše je veľmi komercializovaný.... a ešte k tomu všetkému som veľmi pesimistická... Myslím, že tento blog nemá extra pointu, len som sa potrebovala vyrozprávať (vypísať)..pustiť tieto myšlienky von z hlavy, lebo by mi asi šiblo... tak ja len toľko..

 Blog
Komentuj
 fotka
janulka3112  8. 2. 2007 21:32
nie, nesiblo ti...je dobre to dostat von zo seba. Citala som o tej nehode v novinach, je mi ich urcite luto...a nieco ti prezradim, prave na skladbach od Kelly Family som vyrastala a An Angel je jedna z mojich naj:o)
 fotka
gumacik  8. 2. 2007 22:15
ahojky ,tento blog mal viacej prekrásnych myšlienok a point,naozaj si ma naprílad donútila zamyslieť sa nad rôznymi vecami,súhlasím s tebou,pekne napísané
 fotka
zipper  8. 2. 2007 22:17
An angel je super pesnicka

a aby sme boli v obraze:

Screenshot
 fotka
markonix  9. 2. 2007 00:02
ako tak pozerám zipper sa naučil používať YouTube a chce nám to všetkým ukázať!!!
 fotka
markonix  9. 2. 2007 00:13
ináč Kelly Family? booože to je huuuumus z 80 rokov bleee ľudia kde to žijede to zasrané dievča nevie udržať hlas na jednej rovine!! no fuj hanba vám!!
 fotka
filo99  9. 2. 2007 07:43
aha uz tomu chapem
 fotka
filo99  9. 2. 2007 07:44
hej ale tu neide o kelly familly!!!!!! (heh ja sommal aj ich triko)
 fotka
1ka  9. 2. 2007 08:53
Mam stiahnuty koncert Kelly family Btw, An angel fakt super song, hlavne Angelov hlas.
 fotka
anjelicicekk  9. 2. 2007 11:36
fakt tu nejde o kelly family...ale o moje pocity ..ktore..bohuzial pretvravaju..ale co uz
Napíš svoj komentár