..akurát som to dopozerala, tka to píšem radšej hneď nech tie krásne pocity z tejto rozprávky asoň trochu prenesiem aj sem..

Áno, videla som to teraz iba prvý krát aj keď je to už vonku dlho. Nevadí. Trošku som bola voči tomuto skeptické keďže som vedela, že sa tam veľa nenahovorí a ja mám radšej tie -hláškové- animáky. také čo sú skôr pre starších a zakladajús a an vtipných hláškach. Vlastne dalo by sa to nazvať veselé animáky.

A wall-e bol smutný film. Aj napriek tomu, že sa neskončil tragicky bolo tam zopár smutných vecí, ale musím povedať, že asi dva či tri vtipné momenty tam boli. Páči sa mi to aj preto, že aj napriek tomu, že halvná postava- Wall-e, vie povedať iba pár slov a o to krajšie to bolo. A o to viac som z toho mimo , lebo dosiahnuť aby kreslené postavičky aj bez slov dávali najavo tolko citov a pocitov či myšlienok učite nebolo ľahké.

Dej je zaujímavý. Začína sa to ako wall-e upratuje Zem, zatiaľ čo ľudia su v kozme na úžasne luxusnej lodi. Príde velká loď a nechá na Zemi robotku Ewu. Wall-e sa do enj zamiluje a ked bude odlietat spat odleti tiez. Potom musia v kozme, na luxsnuej lodi riadenej pocitacmi riešit problemy a pokusaju sa dostat spat na zem i s posadkou ludi.... to je tak velmi strucne povedané o čom to je..

No tak na záver ešte len dodám, že sa mi táto rozprávka naozaj páčila a je pekná a dás a v nej nájsť množstvo skrytych myslienok.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár