Ach, toto píšem, lebo všade počúvam iba samé ..ešte neviem čo budem robiť, nevidím tomu význam .. prečo sa mám tešiť ved to nič nieje.. atď.

NO takže ja sa tu pokúsim vymyslieť aspoň zopár dôvodov prečo sa tešiť.

1. Lebo sa končí starý rok a príde nový.. (ako keby ste toto nevedeli)

2.Si trochu ponadávame a možno sa aj zasmejeme, kým sa naučíme písať na konci namiesto deviatky desiatku.

3.Môžeme sa symbolicky zbaviť zlých spomienok a trápnych príhod. Tak nejako to urobili aj v New Yorku, kde už par dní ľudia môžu do skartovačky hádzať papiere so zlými spomienkami. ...Občas tí "Amíci" majú aj dobré nápady.

4.Môžme si dať predsavzatia, ale tých pár ľudí čo ich aj dodržia je naozaj veľmi málo a preto by bolo fajn dať si k iným predsavzatiam, ako je prestať fajčiť či lepšie sa učiť, aj predsavzatie, že tohto roku svoje predsavzatia aj dodržím.

5.Pre všetkých osamelých môže ďalší rok znamenať aj to, že sa pokúsia od začiatku niekoho si vyhľadať. Nemyslím cez Google (ale aj to je možnosť), ale niekoho ako druhú časť - svoju polovičku.

6.Alebo sa na Silvestrovskonovoročnej párty môžete opiť do nemoty. AJ to niekoho snáď poteší.

..oka ja už viac neviem..každý kto sa chce tešiť si určite už nájde milión dôvodov aj sám. A ten kto sa nechce tešiť tomu už fakt neviem pomôcť. Tak teda: Šťastný Nový rok 2010.

 Blog
Komentuj
 fotka
pettulqa  30. 12. 2009 17:04
snaha sa cení
 fotka
kaylee  30. 12. 2009 23:37
ja sa tesim ze bude konecne po celom silvestri a rok nebudem pocuvat ake je super ze bude silvester. jeden z najdebilnejsich dnov v roku
Napíš svoj komentár