Vsade z mojho okolia sa na mna valili samé ukážky a recenzie na tento film. Trochu ma zaujal, ale nemala som v pláne si ho pozrieť. Nakoniec ma však kamarátka nahovorila a tak sme s ho pozreli. Musím dodať,že toto bol moj prvy horor ak to tak mozem nazvat. No videla som neico take, ale toto bol prvý film ktorý som si isla pozriet s tým, že to bude horor. Takže prosím berte to do úvahy.

Začiatok sa mi to zdalo nudé a prvých desať minút filmu som si musela zvyknúť,že je to natočené tzv. homevideo, čiže je to traslavé a vlastne je to jediná kamera a pohlad z ktorej je možnosť film vidieť.
Potom, že herci nie sú vlastne velmi hercami...ale neskôr ma fakt presvedčili.

Film je stavaný štýlom deň-noc, dni sú dosť nudné (okrem tych dvoch poslednych) a cely čas tam riešia to iste. Noci su zozaciatku dost nudne tiez ale potom je to z strasidelnejsie. Proste je vidno, že je to nízko nakladovy filmik, ale myslim ze je uzasne ze tak zabodoval a prerazil aj bez hviezdneho obsadenia a velkeho rozpoctu.

Je to o tom ako jedna žena stále trvdí svojmu mužovi, že v tom novom dome nie sú sami.On jej stále neverí a aby ju presvečil kúpi kameru. Tak sa film začína. Každú noc nastavia kameru na ich postel a kusok chodby. Prvé dni sa nič nedeje no potom sa začnú diať veci (stopy, dvere sa zatvoria samé ...).Dokonca si vyhladaju nejakeho odbornika, ktory ked zisti vsetky detaily okolo ich pripadu radsej z ich domu zdrhne. Tak sa pokúšajú popasovať sa s tou vecou samy. Ku koncu ,pocas poslednych dní je to uz fakt desivé (ak sa viete dobre vzit do filmu tak aj hrozostrasne pocas dnov i noci). Skonci sa to tak ze ona sa zblazni a zabije ho.(toto som mierne nepochopila, ale vraj to malo znamenat ze akoze do nej vstupil diabol alebo co..neviem ale je to tam trocha nejasne) Potom tam cely den v ich spálni presedí a ked ju nájde policia tak ju zastrelia. Je to zaujimave, lebo zo zaciatku je to fakt nuda a potom to má velmi rychly spad na konci.

No a kedze to bol moj prvy kvazi horor tak myslim celkom fajn....ale ked som to dopozerala tak sa mi to zdalo nenormalne absurdne a nerealne.

 Blog
Komentuj
 fotka
jin15  9. 2. 2010 15:48
ZABIJEM TAAAAAA PRECO SI TAM NAPISALA KONIEEEEC !!!!! SI riadna mrcha
 fotka
m4cy  9. 2. 2010 17:31
bola som na tom v kine a musela som odist cca. v polovicke filmu,lebo by som uz asi zaspala...neskor ked som to dopozerala na PC,lutovala som,ze som minula zbytocne prachy na taku chujovinu...
 fotka
miska208  10. 2. 2010 15:52
Napíš svoj komentár