Áno, áno viem som hrozná už zase som si pozrela ďalší cukríkový film..no asi mám teraz také obdobie či čo...

...ale označiť tento film ako cukríkový s ami velmi nezdá skôr by som povedala, že je to romantická komédia - naozaj komédia. Síce toto označenie má veľa filmov, ktoré som videla toto bol jeden z tých že som sa naozaj smiala Bolo tam veľa vtipných situácii a dej je celkom zaujímavý.

Určite tam nájdete tie prvyk čo má skoro každý takýto film ale bolo tam aj veľa originálneho ..si myslím ja

Hlavnu postavu hrala Sandra Bulock. Ako tvrdá šéfka Margaret stále buzerovala svojho asistenta-Andrew..(herec neviem ako sa presne volá,ale ja osm ho videla prvý krát-prekvapil ma) Margaret stále ignoruje emigračný urad až nakoniec jej hrozí vyhostenie. Samozrejme kao velmi pohotová žena sa hned vynajde a prehlási že sa bude s nič netušiacim Andrewom brať. On si položil zopár podmienok,ale nakoneic súhlasí. Spolu odhcádzaju z New Yorku na víkend k jeho rodine na Alijašku.´Musia aj pred jeho rodinou predstierať, že tvojria pár. A aj preto sa ocitnú v tolkých bizarných situáciách, že ich to spojí bližšie.

Koniec už viac nejdem písať.Stane sa tam kadečo a udalosti tesne pred koncom som ani neočakávala. Ale rozhodne tento film odporúčam. Ja som sa bavila a tá romantika sa prejavuje hlavne na konci. Takže si myslím, že tento film by mohol byť aj stráviteľný i pre chalanov či?

 Blog
Komentuj
 fotka
limi  14. 3. 2010 22:11
Ten film se mi líbil ..taky jsem se dost zasmála
 fotka
anee  15. 3. 2010 14:36
...no áno myslim že tento film si naozaj zaslúži pomenovanei komédia
Napíš svoj komentár