Všetko najlepšie k meninám milá Anee. Som asi šibnutá, ale toto je prvá gratulácia k mojím meninám čo som dnes dostala. Podotýkam že je uz skoro polnoc a dostala som ju odo mna. ano dala som si ju sama. Sama sebe. Prewčo? ..pretoze ostatný su taký milí a majú ma tak strašne radi, že sa na mna vykaslali. Celý den sa tvarim pohoda ..ved mozno si este spomenu , a le mylila som sa. Ano kazdy rok.

Ano kazdy rok toto prezivam.Kazducky jeden. A kazdy rok si poviem no tak hadam o rok na mna nezabudnu, ale kdeze. Stale je to rovnake..krepe..sproste a potom som z toho taka smutna ci vykolajena.
Ani neviem preco am to tak vzdy bere. ALe bere ma to teda poriadne., Uz zase placem. ved su to len krepe meniny co robis paniku ako male rozmaznane decko? ..lenze tu nejde len o meniny tu idde o to ze na mna sa stale zabuda. Ze som len krepe ..momentalne umrncane decko.. Nic ine.
kKEby tu bol pri mne moj oco. moj milovany oco. Ktory by ma teraz vzal a objal ma. moj ocko. preco som mu nikdy nepovedala ocko? ..preco? ..co by som teraz za neho dala. preco som si to neuvedomoval kym bol este cas?
preco? dority preco som taka hlupa?
teraz by ma aspon bol objal..objatie..to je pre mna uz neexistujuca vec, za posledne styri roky ma objala tak uprimne a tk ze viem ze to je moja rodina len zopar spoluziacok aj tie mozem na jednej ruke spocitat..mama? ..kdeze ta ma ani len nepochvali..nic

..zapinam pesnicku aby nikto nic nepocul. krepe meniny. posledne styri roky mi vadia moje meniny..a este vcera mi otca vsetci spominal y o tyzden vbude mat narodeniny..by sme oslavovali spolu..a nezabudli by sme na seba

dnes, ked som pred chvilkou mame povedal ze mam meniny prva reakcia- aby som si nerobila srandu potom si uvedomila ze mam pravdu a ostala ticho..premyslala co rychlo povedat..na co sa vyhovarit ze zase zabudla aj ona aj vsetci ..prve na co povedala: no teraz mame zhon tak som na to pozabudla, ale tammas apson cokoladu
v tom momente mi napadlo milion slov kam moze si tou cokoladou..n oo ovladla som sa povedala som iba ze kja cokoladu nechcem a nahnevane som osila z izby, ..tipujem ze uz na to zabudla a radsej si an to zajtra ani nepomenie takze to encha tak a vysere sa na mna i dalej. a o rok ma ot caka znovu. hm ot su ale krasne sviatky.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
flavus  18. 5. 2009 00:44
Všetko najlepšie k meninám.

Prajem Ti veľa zdravia a aspoň jeden splnený sen za deň!
Napíš svoj komentár