Rozmýšľam, čo ma na jeho dotykoch tak fascinovalo...Možno to bol jeho dych, jeho neha...alebo to bola proste jeho láska...tak úprimná, tak ľahká, tak sebecká. Tie bozky, čo vedeli zobudiť každú spiacu bunku v tele, bozky, pod ktorými som sa ohýbala v páse, elektrické, bodavé, erotické , miatnuce.
Ešte stále viem ako šteklili kvapky vody, stekajúce po mojom tele. Keď náš spoločný kúpeľ, nás ponáral do víru vášne. Keď v jeho objatí som cítila teplo, jeho chtíč, zrýchlený tep srdca. Svetlo plápolalo z tichého plameňa sviečok. Prvýkrát som cítila, že toto nebude sex, toto bude a je milovanie. Pulzy, prechádzajúce mojim telom, pulzy prechádzajúce jeho telom. Nežné zovretie jeho dlaňami okolo pása. Prsty pomaly prechádzali po mojej pokožke. Nesmelým, trasúcim sa pohybom. Centimeter po centimetri bolo cítiť ako sa moje telo vpíja do jeho dotykov. Ako reaguje na všetko, všetko, čo si on dovolí. Krásna vôňa obklopujúca malú kúpeľňu. Vášeň, čo pohlcovala každé svetlo. Hrajúce sa plamienky sviečok a tiene dvoch tiel. Hriech vpísaný do čiar na ruke. Steny, čo nikdy nezabudnú, na lásku, krátku ...ubiehajúcu, ničivú.
Ja som bola vtedy len pre ten okamih a on ...on to žil...žil.
Moje ruky prechádzali po jeho tele, po jeho perách dychčiacich moje meno. Hltal s náruživosťou, každý môj pohyb, chcel viac, ešte viac, chcel nekonečno, chcel večnosť.
A potom to prišlo. Pritiahol si ma k sebe. Jeho končeky prstov sa mi zaryli do vlasov. Jeho stisk nebol už nežný ale plný sily a odvahy. Jeho stisk sa už nepýtal či smie. Pevne som zaryla svoje nechty do jeho šije a potiahla. Nedalo sa to vydržať, to napätie, vzrušenie...všetko bolo v tom momente tak male, malinké a zabudnuté. Pritisol sa ku mne jeho hruď sa dotýkala mojej, moje prsia sa strácali v jeho dlaniach. Nerytmický dych a splynutie, konečná vlna nezviazaného vzrušenia. Výbuch a..a...a... trasúce sa telo, kŕč orgazmu.

 Blog
Komentuj
 fotka
alechanro  17. 8. 2012 09:34
to si pisala ti ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
 fotka
alroune  17. 8. 2012 09:36
@alechanro neviem uz si nepamatam
 fotka
kosmiklove  17. 8. 2012 13:18
@alechandro nie lady gaga
 fotka
poke  17. 8. 2012 19:12
ach ta hudba ma priviedla do malebnej malej krajinky Slovenska - hezká
 fotka
alroune  17. 8. 2012 19:26
@poke vsak to je z kill bill
 fotka
poke  17. 8. 2012 19:40
@alroune ten film som v živote nevidel ale viem o ňom ale fakt to znie ako čisto slovenská melódia
 fotka
alroune  17. 8. 2012 19:43
@poke ty si nevidel nikdy kill bill co to ta dnesna mladez pozera
 fotka
etelnair  17. 8. 2012 19:45
@poke uz len samotny nastroj je slovensku na svetelne roky vzdialeny
 fotka
poke  17. 8. 2012 19:53
a ja si hovorím filmový znalec : disappointed: ale kuknem, od guilemera toru mám rád filmy vidíš viem aj režiséra sa stavím že si nevedela
10 
 fotka
alroune  17. 8. 2012 19:55
@poke ale tak radsej budem vediet o com je film ako vediet kto ho reziroval



mal by si vsetky casti pozret
11 
 fotka
poke  17. 8. 2012 19:59
hej minule som zháňal nejaký bojový film ale zvíťazilo nakoniec: klan lietajúcich dýk, tak si aj dnes dám "bojový večer"
12 
 fotka
blueffect  17. 8. 2012 20:39
@defender dufam, ze tvoje dielo bude uz len perverznejsie!
13 
 fotka
defender  17. 8. 2012 21:47
@blueffect prepáčte, zmýlila som si trasu. Po prečítaní tohto neviem, čo vlastne erotická poviedka je. Ale toto ja rozhodne nepíšem a neprežívam.
14 
 fotka
blueffect  18. 8. 2012 09:14
@defender ocakavania su prilis velke, je jasne, ze sa ti od toho podlamuju nozky
15 
 fotka
jessminka  18. 8. 2012 16:39
pekne napísané
Napíš svoj komentár