V minulom článku som učinila pozoruhodné zistenie. "Protiklady sa priťahujú" (v How I Met Your Mother pod názvom Olivová teória) nie je len klišé veta, ktorá vznikla s cieľom propagovať heterosexualitu v tomto prehnitom svete, ono to má fakt asi niečo do seba. Trocha som sa teda zamyslela nad tým, ako by mal vyzerať môj ideálny partner. Možno som si celý ten čas vyberala zle!

Takže, poďme na to. Môj ideálny partner:
- je veriaci. Tu si nechávam voľnejšie pole záberu, nemusí to byť kresťan. Môže to byť aj satanista. V najideálnejšom prípade člen mormonov, jezuitov alebo Vesmírních Lidí.
- rád píše básne, najlepšie voľným veršom a bez pointy. Okrem toho má rád nekvalitné fotografie, pretože vraj v nich vidno dušu autora a vlastne tú dušu vidí vo všetkom, čo má dostatočne hĺbavý názov, bez ohľadu na obsah. Celkovo rád hĺba a miluje filmy ako Zeitgeist (však koho to prekvapuje pri jeho čakaní na Aštara Šerana), kde je dosť veľa spikleneckých teórii, alebo Láska nebeská, kde je dosť veľa presladenej komerčnej romantiky.
- si myslí, že Katy Perry je super speváčka, ktorá sa na výslnie dostala, lebo je taká super a vôbec nie preto, že jej prvé úspešné hity (po dvoch či koľkých vydaných CD, ktoré sa nepredávali) mali názvy "You´re so gay" a "I kissed a girl".
- má celkovo rád pop. Hlavne piesne o láske, pretože podľa neho z nich cítiť, že spevák/speváčka to myslí úplne vážne. A texty slovenskej hudby.
- neznáša Židov, pretože si myslí, že nás tajne ovládajú a pomaly nastolujú NWO.
- má rád svoju flintu, s ktorou pravidelne vraždí túlavé zvieratká na sídlisku streľbou z balkónu.
- je gay. Nie, počkať. Až takto to asi nefunguje. Dobre, tak asi nebude ani party lev, ktorého milujú všetky ženy.
- študuje sociálnu prácu. Externe.
- nemusí zrovna prdieť veľa a rád, len som vás chcela nalákať na článok.

Ak mi niečo napadne, ešte to dopíšem
A akú najdôležitejšiu vlastnosť by mal mať podľa tohto váš partner?


Poznámka: Neskôr som zistila, že som Lásku nebeskú videla a aj sa mi vcelku páčila, ale pomýlila som sa vďaka tomu, že sa mi nespojili slovenský a anglický názov....môžete ma odsúdiť, zaslúžim si.

 Blog
Komentuj
 fotka
fanklublbl  8. 12. 2010 21:43
protiklady sa priťahujú je prežitok, to tak neplatí
 fotka
pettulqa  8. 12. 2010 22:51
špinavý puntičkár a milovník fyziky ..a inak perfektný článok
 fotka
antifunebracka  25. 12. 2010 01:46
sakra, tak mna by si potom urcite nechcela. az na to, ze laska nebeska je podla mna takmer dokonaly film
Napíš svoj komentár