Ach, do pi.e!
Nadávky, búchanie dverami, nezmyselné mrmľanie, hádzanie vecí!!! To bude asi dnes robiť celý deň! Prečo??? Kvôli jednej osobe, ktorú by som najradšej prefackala, dokopala, vytrhala by som jej všetky vlasy ešte neviem čo všetko. Niekomu sa to bude zdať smiešne a niekto to pochopí.
Ide zas a zas len o tú prekliatú školu! čo by ste spravili ak by ste vedeli, že v danom predmete máte zlé známky? Určite by ste sa naučili a šli by ste odpovedať. Tak aspoň tí ktorým na známkach záleží (alebo ich rodičom). Tak isto som to spravila aj ja. Ešte pre istotu cez prestávkou som zašla za učiteľkou toho predmetu, ktorý som si chcela opraviť, spýtala som sa čo by som sa mal učiť, aké učivá a na dátum preskúšania. Spokojná som si vykračovala po chodbe keďže som vedela, že budem mať dostatok času sa to všetko naučiť. Zo školy som prišla domov, spravila som si kávu a pustila som sa do učenia. na druhý deň som tomu nevenovala toľko času, ale aspoň som si to prebehla očami tak to šlo aj na ďalší. v deň odpovede som bola sebavedomá a dokonca aj šťastná, že mi dala šancu si to opraviť. Po príchode na hodinu som si to ešte horúčkovito čítala a snažila som sa to doladiť všetky detaily. Ke´d už som bola na rade sadla som si oproti profesorke a už už som chcela spustiť. No v tom jej nahnevaný hlas ma prerušil:
" A vy chcete odo mňa akú známku?"
"No trojku?" rozpačito som odpovedala.
"3,5,5? Z tochto chcete trojku?"
"Však sme sa dohodli!" Bola som celkom v pomykove.
" Mne to inak nevychádza" usmiala sa na mňa, ako by práve vyhrala zlatú medailu. prešiel mi mráz po chrbte, nevedela som či jej mám jednú pridrbať, alebo sa rozplakať a bežať preč.
"aha." Na nič iné som sa nezmohla a odcupitala som preč.
Odnes som zanevrela na túto profesorku. Ani po opakovaných pokusoch som jej nedokázala vysvetliť, alebo aspoň pripomenúť náš rozhovor spred troch dní. Všetko bolo márne, takže tých desať A-4 čo som sa naučila môžem vyhodiť do koša.
Milujem tento učiteľský prístup! Takže už len jedno ´dakujem pani učiteľka!

 Blog
Komentuj
 fotka
stenatko  20. 1. 2012 12:44
Prepac, ale z 3,5,5 si fakt nezasluzis 3. Aj keby si na 1 odpovedala.
 fotka
depropex  20. 1. 2012 13:31
@stenatko



dneska našu učitelku nasrala jedna baba ktorá je pribrzdená a urazená za známky. Mám pocit že ty si asi rovnaká.



Matiku ťa neučili a aritmetický priemer ?
 fotka
7u7ana  21. 1. 2012 21:02
ja viem aké som tam mala znáky, ale ide o princíp ak sa s niečím na niečom dohodnem tak sa snažím dodržať (toto bola pointa)
Napíš svoj komentár