Dialo sa to pred pár rokmi.Vtedy bolo v móde EMO.Aj ja som tejto novinke prepadla.Strašne sa mi tá hudba a štýl obliekania.
Už pred tým sa mi páčila čierna farba,takže som veľa zmien nepodnikla.Bohužiaľ ľudia si to aj tak začali všímať.Spolužiaci ma začali provokovať poznámkami ako "choď sa rezať" a podobne.Nevedela som im vtlačiť do hláv,že keď som EMO,to ešte neznamená,že s takými vecami začnem.Začalo to byť nepríjemné a ja som sa uzavrela do seba.Mávala som zlé nálady,depresie a samovražedne sklony.Mala som zopár pravých priateľov,ktorí ma neopustili.Nerozumela som tomu.Bola som taká istá,len som počúvala inú hudbu.Privádzalo ma to do šialenstva.
Na koniec som sa rozhodla,že s tým skončím skôr než sa niečo stane.Od vtedy sa veľa veci zmenilo.Ľudia ma konečne začali brať ako seberovnú a mám aj viac priateľov.Aj keď bolo už po všetkom,skoro všetci ma kritizovali keď som si zafarbila vlasy na čierno.Zas nechápali,že to nie je pre EMO,ale pre to,že sa mi to páči.Aj tak mi je to jedno.Stala sa zo mňa flegmatička,ktorá sa nezaujíma o to čo si myslia druhí.Počúvam hudbu,od ktorej ma už nič a nikto neodradí.
Má to aj výhodu.Získala som novú skúsenosť a prišla som na to,že niektorí Emáci si pretože chcú.Doženú ich k tomu ľudia,ktorí majú radosť z ponižovania druhých.

 Blog
Komentuj
 fotka
kaylee  16. 2. 2010 17:08
tak gratulujem ze si sa z toho dostala. ja mam zase s EMO spolocne asi tolko ze nic ale na pohlad tak neviem preco vyzeram. a samozrejme odo dna ked som si /asi v 13 rokoch/ neuvazene obliekla cierno ruzove pasikave tricko uz som v triede nic ine ako EMO nebola... chvalabohu som uz odtial prec
 fotka
lenuska175  20. 2. 2010 14:53
A tpp flegmatickosť mám na tebe najradšej
 fotka
antifunebracka  27. 10. 2011 17:11
strasne mi kohosi pripominas. neboj, pojdes na VS a bude dobre. stredoskolske obdobie je suverenne to NAJHORSIE, co clovek v zivote zazije. je to stelesnenie pekla. nic horsie neexistuje. a to nezartujem
Napíš svoj komentár