Bela a Nela boli nerozlučné priateľky. Celé roky zo seba oči nespustili. Zdieľali okrem nálady aj všetky stavy, city, postoje, cykly. Boli ako dvaja starí manželia, keď deda zabolí koleno, babku ide od bolesti roztrhať.

Raz v stredu večer sedeli doma a pozerali telku.
-Dosť nuda, mojo, damé len taký chill domka?- pýta sa Nela.
-Napadlo ma obvolať pár známych, či sa niečo nedeje.- povedala s plánom v hlave Bela.
-Lenže vieš, Jaro nemá auto, Aďo je s frajerkou, Marián je starý a uslintaný, takže nám ostáva len Samo a ten nikdy neplatí.- krivila ústami Nela.
-No, to mi došlo. Zavolajme nejakej kamoške.-vytáčala číslo.

-Píp ´´voláte na prenesené číslo´´ Čaaau zlatíík, tu je Bela, áno z FREE caffe, čo robíš dnes moja?...hm....aha...jasne, jasne,.....tak pozdravuj....pa!- s vyplazeným jazykom a pohľadom do neba zložila.
-No čo, alebo jak?- pýta sa nedočkavo Nela.
-Ale hovno zo Zuzy, ide za starým, idú niekde s jeho debilovcami na drink.- unudene poznamenala Bela.

-Ježiš, ty si taka blbá, jebni do mňa ten mobil tvoj sprostý.- nahnevala sa Nela.
-Píp ´´voláte na prenese...´´bla bla drž hubu, ....Zuzka? Čau drahá, no kam to idete? Bela prepočula, že nejdete sami dvaja. ...Aha, dobre, nie je problém. Treba ti niečo vziať? Jasné, oukej, o 11 v BLACKU. Tešíme sa. Pa.- zložila.

-Vidíš, Belka, blbaňa moja, máme 5 hviezdičkový večer s tromi super pánmi a Zuzkou. Síce je to hlúpučká blondínečka, ale aspoň sa ťahá s tým chujom, to je šanca pre nás.- natešene šuškala Bele do uška.
-Dobre, dobre, klídek jo? Sexi tridsiatnici to nebudú, vieš, že tí jeho spoločníci sú dedkovia.- váhala Bela.
-A kto povedal, že idem po nich? Idem po ich plných buxách ! Ha ha ha- radovala sa Nela.
-Správne dievča, niečo som ťa predsa len naučila! A teraz makaj do kúpelne a drbni maltu na ten tvoj blbý ksicht.- rehotala sa Bela.

-Dobrý, máte dole taxík- ozvalo sa z Neliného mobilu.
Baby vybehli dole.
Vo výťahu ostal len obláčik parfumu.

-Fuj, jesti tady nebyla kurva a neotevírala svúj kufr s vecema z bordelu, tak já doopravdy nevím, komu tady drbe.- zašomrala si Garelová z druhého, ktorá sa vracala zo šichty domov a minula sa v dverách s dievčatami.
-Trapas, ty smrdíš, ty moľová zatuchlina.- rehotali sa a buchli za sebou bránu.

Taxikár videl len tiene dvoch vysokých mladých dám z diaľky. Keď sa približovali a prebehávali cez svetlá videl natočené dlhé vlasy, čierne kabátiky, čierne silonky a lesklé latexové topánky do polky stehien. Zasmial sa a uvedomil si, že väčšina mladých báb chodí v stredu o 11 v noci asi len na ´´robotu´´.
-Tak čo dámy, kam to bude?- opýtal sa slušne.
-Do brán nebeských.- zasmiala sa Nela.
-Do Blacku vás poprosíme, buď ticho sprostaňa.- privrela oči a nadýchla sa Bela.

Potom si všímal ako sa spolu rozprávajú. Krútil hlavou a najviac zo všetkého ho zaujímalo, koľko rokov môžu také sexi drsné, no naivné žienky mať. Nemal ale odvahu opýtať sa. Tie drzane by ho vysmiali a to bolo jediné, čo mu po 24 hodinovke chýbalo. Stačili mu od nich tri eurá a aspoň zavrieť ústa na minútu. Nepodarilo sa. Tresli dverami bez zaplatenia.
V taxíku ostal zarazený vodič, obláčik parfumu zmiešaného s hormónmi zo štiav mláďat a trápne ticho.
Zaradil jednotku, pridával plyn, púšťal spojku a so spojkou aj zlé myšlienky.

Oni si vykračovali do 5 hviezdičkového hotela po dlhej kachličkovej ulici.
Zapálili si cigaretu a šomrali si do cesty. Popri šomraní sa Nela stihla trikrát potknúť o vyššie posadenú kachličku od ostatných.
-Bože, len kokot mohol vymysleť taký jeblý chodník.- nadávala Nela.
- Nie, len my piče nosíme hentie opätky na zabitie.- rehotala sa Bela.

-Vitajte v Black Restaurant and Caffe, máte rezerváciu na meno?- opýtal sa zdvorilo uvítač pri vchode, či ako inak sa nazýva profesia, ktorá je len o slušnosti pri uvítaní.

-Susana Chuláková and company, please.- zaspeakovala s americkým prízvukom Nela.
-Oh, yes ladies, here they are sitting. Please enjoy this company and have a nice evening. My colleague Michael will bring you our drink and wine list. Please take your seat.-slušne ich usadil vchodový uvítač.
-Bože vy ste drbnuté, čaute baby.- smiala sa Zuzana.
Tie dve čekli situáciu a po zoznámení s chlapmi si v rýchlosti objednali fľašu francúzskeho Bordeaux a utielki na vécko.

-Kurva noha!! Ten krásavec, je môjho otca kolega Leo !- šepkala chytajúc sa za hlavu preľaknutá Bela.
-No fasa,sme v ťahu. Sú spolu často? A aký to je kolega. Máš niečo? ...hm....Plán?- navádzala ju na sústredenosť Nela
-Ježiši Kriste, Ježiši Kriste ! Neviem, do prdele. Neviem fakt. Len viem, že mu furt vysedáva v kancli, je to dosadený panáčik do firmy, čo perie prachy. Bože! Nemôžem tam zo seba hrať luxusnú kurvičku, okamžite mu to vytára.....-nadýchla sa z hlboka a pokračovala- Ale je sexi že? Nevedela som, že s týmto chutným dojde Zuzin starý.- konštatovala Bela.

-Dobre, tak ho proste neriešime a hotovo!- uzavrela tému Nela, ktorej hneď padol práve Leo do očka a odkráčala z véciek naspäť.

-Slečny, pochopíme, keď si buzeranti chodia držať vtákov na hajzle, ale čo tam vy furt robíte vo dvoch, nepochopíme! - začal sa hororovo smiať fúzatý Zuzin starček.
-Viete chlapci, aj baby sa môžu mať radi ! Ale teraz už pripime na krásu žien! Na nás.- chytila pohár Nela a ťukla si s každým. No pri pohľade do Leových modrých očí v nej čosi ťuklo tiež.

Mal bielu košeľu a na nej ružový svetrík. Manžetové gombíky od Armaniho.
Chodil do posilovne, mal oholené, husto zarastajúce tmavé fúzy. Veľké pery a biele rovné zuby ako z reklamy na Collgate Profesional. Jeho oči boli malé, no modré ako lagúna a nad nimi šibalské vytočené mihalnice, ako mávajú malé roztomilé dievčatká. Mal sotva tri vrásky na celej tvári. No nejavil sa ako prílišný metrosexuál. Podľa hodiniek bolo vidno, že si na kvalitu potrpí, no tváril sa milo. Milo, sladko a umelo.

-Nela, ty ešte študuješ?- opýtal sa tretí prísediaci, taký veselý poľovník- lekár.
-Áno, chodíme s Belou na strednú, ale radi sa priučíme novým veciam, aj zložitejším .- koketovala Nela.
Bele skamenel úsmev a rozšírili sa jej nozdry. Nežne vystrela nohu a opatok nasmerovala na Nelinu nohu, do ktorej zchuti zapichla. Neželala si žiadne prešľapy, aj z toho dôvodu, že LEO bol natierač. Natrel každého a každú, čo len mohol. Natrel aj Belineho otca manželke, že si zbiera dámsku spodnú bielizeň.
Belin otec bol veľmi rozšantený. Aj z čiernych príjmov z firmy, aj zo stárnúcej manželky a na svoju druhú pubertu, teda v 45ke sa sám obdaroval novým športiakom.


Dvaja z troch pánov sediacich s dievčatami prevyšovali jeho vek minimálne o desať rokov.

No stále tam bol Leo. Blondooký modriak.
Po hodinách rečičiek, opletačiek, smiechu, pusinkovačiek, vtipov a nemiestnych narážok, po vypitých fľašiach vína sa chlapi rozhodli zmeniť lokál.
Poľovník, lekár, fúzač, starouš a všetky prívlastky pre typického dedinského chlapa s trochou rozumu a peňazí charakterizovali 50 tníka, ktorý balil drzú Nelu, Zuza sa ocmukávala so svojím fúzačom a Bela bola v piči zo života a trápne ticho sedela. A Leo? Ten sa Bely vypytoval na otca.
Vyžíval sa v tom.
Vedel, že ona je obeťou večera.
Vedel, že jej otec to dostane od Lea do ksichtu vtedy, keď to bude najmenej čakať.
Samozrejme, prikrášlenú verziu.

-Prepáčte, odbehnem si na toaletu- prerušil rozhovory Leo.
-Ja si idem prepúdrovať nos, Bela, hneď som späť- oznámila Nela Bele.

Po desiatich minútach čakania sa vrátili zo záchodov. Všetci sa zobrali a išli sa baviť na diskotéku.
Nela s Leom sa na seba divne uškŕňali, Leo im kúpil drinky a Bele to nedalo, tak zisťovala, čo sa dialo za 10 minút na vécku.

-No mluv, ty škvrňe, čo na hajzli? Dala si mu, ty prasa ? Hovorila som ti- otcov kolega- sme v riti- neriešime ho absolutne- nič- nula.- dvíhala oči Bela a rozprávala len vtedy, keď sa Leo otočil chrbtom alebo vzdialil.

-Nó, poď von na cigu, rozpoviem ti story celú celučičkú.- škerila sa už opitá Nela.
-Makaj, ale nech nie sme jak malé, že odchádzame.- vždy zaostrovala do diaľky Bela.

-No počúvaš? Otvoril mi dvere do spoločnej véckovej chodby, vieš ako to tam je, na ľavo mužské dvere, na pravo dámske dvere....- začínala príbeh Nela a popritom točila Belin vlas na prste.
-Hej viem dvere, dvere...- prerušila ju Bela.-... na ľavo, na pravo a v strede boli tvoje dvere a na bruchu tetovanie OPEN.... Vstupné 400 eur.- smiala sa Bela.

-Ježiš ty si sprostá, vôbec nie!
Išla som normálne cikať a keď som si umývala ruky tak prišiel ku mne a podal mi vreckovky.- usmievala sa Nela a tvárila sa, že je príbeh ukončený.

- Vyklop to...- dala si ruky v bok rozosmiata Bela.

-Veď čakaj, už to bude. No! Podal mi vreckovky, usmial sa tak čarokrásne, že som len vzdychla a zatočila hlavou.
On mi pošepkal : ,, Dúfam, že aj pri TOMTO mi budeš tak krásne dýchať´´.
Potom mi strčil ruku do gatí, šahol taam, vieeeš, dole aaaa bože chytil ma za krk zo zadu, pritlačil si ma k sebe a cítila som ako vchádza s prstami dnu. Povedal: ,,Teraz dýchaj frajerka´´.
Bolo to ako sen, cítila som záplavu tepla v mojom tele, veď vidíš, že ešte aj ožratá som, ale ty vole, toto so mnou tak pohlo, energia, horiace ohne, bubny v hlave a srdce: bum,bum,bum.- dokončila rozčarovane Nela.

-A ďalej?? Čo rozbil ti ciferník, či len hladkal mačku? Čakala som viac, nuda!- pobúrene krútila hlavou Bela.

-Ty to nechápeš?To bola akože nežná verzia toho čo ma čaká v noci! Blbaňa, tak poď so mnou a berieme ho na hotel.- tešila sa Nela.

-No brrrr, stojime, stojime pekne, ožranka! Dohodli sme sa ty jedna lejdy, že ho neriešime, tak si s tými stvrdnutými bradavkami choď rezať ornamenty do skla, ale toto ti nedovolím!- brzdila ju stále napätá Bela.

-Catch me, if you can !- vykríkla vzrušená Nela, odhodila cigaretu a nemotorne so smiechom utekala dole do klubu.
Vyhadzovač sa len pochcechtával, zrejme čakal kým zo schodov pridrbe, no smola, opití majú šťastie.
Popri tom, ako ho hľadala, Bela ju strhla za ruku.

-Nie, nechaj ma!- vrčala opitá Nela.
-Hej? Nechaj? Tak sa pozeraj!- Bela ukázala na druhú stranu parketu, ktorú bolo dobre vidieť z vrchného poschodia, kde s celou partiou postávali.

Tam-Leo- žena- bozky- vášeň- krk- ruka v jej nohavičkách-modré oči-mihalnice- spotené dotýkajúce sa jej telo o jeho ružový svetrík.

-No a teraz má po chlebe!- vykríkla Nela, vzala vedro na šampanské plné roztopenej vody a kociek ľadu.
Z horného poschodia vyšvihla celý obsah na parket.
Schytali to nič netušiace staršie ženské, ktoré keď videli zúriacu 16 tku a na parkete pekného týpka so staršou fešandou, nečudovali sa. Pokojne tancovali ďalej.
Lea nezasiahla ani jedna kocka, ani len kvapka vody.
Nela bola z celej situácie tak vyflashovaná, že si zabudla spomenúť že nedohodila ani kriketkou na telesnej a nie že vedierkom s ľadom na 10 metrov.
Ten sa len pozrel hore, odlepil sa od horúcich bozkov novej ženy na parkete a zasmial sa.
Bozkal ju ďalej.
Nespokojná Nela odcupitala po schodoch ku taxíkom, čo stáli von, Bela sa len rýchlo ospravedlnila, za tú hanbu fúzačom a Zuzane a zdrhala za Nelou.

-Piči, to len mne sa môže stať !- nariekala v taxíku Nela - Nie, že si našiel inú, ešte jej aj robil to, čo mne a ja, hlupaňa, ešte mu dám vedieť, že ma to serie. Bože. Som sprosté decko.-

-Áno , len tebe sa to stalo, len on si našiel inú, aj jej robil to isté, aj si mu dala vedieť, že ťa to serie. A čo ja?
Zaracha 3000 rokov za toto, ale aspoň sme zistili, že všetci chlapi sú hovädá, sú rovnakí, nikdy sa nezmenia a to je jedno, či Nela, či nejaká iná, ciferník jej vybije !- spolu sa zasmiali, Nela to pochopila, objala ju .....a keď ste čakali viac, to je teda smola, lebo dámy a páni, toto je záver príbehu o dvoch 16 tkach so snami a plánmi 25 tiek

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár