Nepreferujem jednu značku oblečenia, preferujem ich viac a v nich hľadám čo sa mi zapáči, nakupujem v HM, House, Cropp Town, Reserved, v iných ani nenakupujem.
@encrypt netuctove su imho znacky hned z @0 komentara, pripadne niektore sk8 ktore sa na slovensku prakticky nedaju zohnat a ma ich tu len zopar stovak ludi.. NY, rovnako ako kenvelo a dalsie obchody na tento styl su podla mna tuctove az az.. Uz aj take nike a adidas, sak to dnes nosi uz kazdy..
A k teme, ja mam najradsej atticus a macbeth, pripadne dalsie na tento styl..
C&A jednoznačne. Zháňam si ženské veci, z trapošín typu Terranova, NY, Kenvelo som už vyrástla. A nemám rada ani H&M - tam nakupujem jedine tak nejakú bižutériu al. gumky do vlasov.
@foxhound presne tak! Ide mi o pohodlie ako sa v tom cítim a či mi to sekne a určite nepozerám na značku(to len občas, hlavne čo sa týka oblekov a topánok)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kúpim si to čo sa mi páči, či je to vychytená značka, nejaký butik, alebo číňan ... proste je to podľa mňa dobré a hotovo, neriešim ...
Teraz z tuctových obchodov typu NY,Gate a pod.
A k teme, ja mam najradsej atticus a macbeth, pripadne dalsie na tento styl..