Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 100 €. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 133 - 166 € a trvajú okolo 18 hodín.
urcite ti to nezistia,nebooj....ako,uz bolo povedane su na to spec.testy....ja som uz velakrat bola po tom,na krv a pohoda,a nestresovala som vobec...normalka...
hej keď už netestuje sa AIDS ale HIV, a keby bol test na HIV tak drahý ako na THC, určite by to nerobili v centrách len tak zadara, to sa mi ako si nechce veriť
to že si niekto dá raz za čas jointa neznamená že je feťak
s travou to mate jak s alkoholom, isti ludia to proste nezvladnu a zacnu to moc davat - uplne ako pri alkohole, a su potom podobne vypatlani. podla mna by nemal nikto rozumovo este nevivinuty s tymto zacinat vobec...ani s travou ani alkoholom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Výskyt v organizme [upraviť]
Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 100 €. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 133 - 166 € a trvajú okolo 18 hodín.
Vplyv na organizmus človeka [upraviť]
Nie nezistia ti to, pri operácii slepého čreva THC v krvi nezisťujú plus je to dosť drahé ako to tu bolo spomínané....
to že si niekto dá raz za čas jointa neznamená že je feťak