Riešila som sa s jedným chalanom asi mesiac.. myslela som si že to začína byť celkom vážne .. krásne reči, stretávanie, proste všetko čo k tomu patrí, a zrazu prišiel okamih keď mi povedal že lepšie bude pre mňa keď sa nebudeme stretávať lebo vraj mi nech
nechceš ho (doteraz chcela razom nechceš) len mu chceš ublížiť.. si chudera lebo sa znížiš na jeho úroveň a dievča ak máš 16 tak gramatika by si už mala byť známa
@purenarcissism možno ho nechcem zraniť späť .. len ja sa kôli nemu stále trápim a chcem aby si aj on trochu uvedomil čo urobil a nech sa aspon trochu trápi aj on.. či mám nato kašlať ? .. lebo ja sa cez to neviem preniesť :/ .. a ja neviem ako to mám riešiť ... lebo nebol prvý čo mi niečo takéto urobil...
@patricino .. ja som sa tu nikomu neprosila aby ma nazýval chuderou a kontroloval moju gramatiku ! Ďakujem ... a nenapísala som doslova že mu chcem ublížiť .. len chcem spraviť niečo čím si uvedomí že on spravil chybu..
@amia10 prenes sa cez to, stane sa ti to ešte veľakrát a ak sa zakaždým zachováš takto, tak....to budeš mať ťažké. neber si americké filmy ako vzor. život je o inom. ste mladí a oťukávate sa, skúšate a flirtujete, je to normálne, aj to čo urobil on je normálne
jeden cin k druhemu a ostane z teba pomstychtiva osoba, to asi nechces...
kasli na to, ked sa prezentujes ako fajn mila osoba, tak pokial to nie je debil, bude ho to vnutorne stvat sameho, bez toho aby si nieco robila specialne, ked to je debil, tak ta nemusi trapit - nezaoberat sa niecim co nestoji za to, hlavne taki chlapi ...
takze ziadne "pomsty", prenes sa cez to tym, ze si uvedomis, ze mas asi na lepsie ... a zlepsi gramatiku, aj to je prezentacia co moze zaujat aj pri novodobom "pisani si", pri kecani zase slovna zasoba a syntax
a ked potrebujes aby sa ti ulavilo, porozpravaj sa a zabav s kamaratmi, na to su tu pre teba
a k veci .. nazval som ťa tak lebo je to môj názor a toto je verejne fórum niekomu ideš niečo vyčítať ale chceš urobiť to iste teda nie to iste ale jednoducho chceš mu ublížiť .. čo teda si? povedal som
prečíta si to 100 aj viac ľudí je to len tvoja vizitka ... ale budiž
a ty sa na to vyser, nechci sa mu pomstit ani ho nechci naspat, ked budes uprimne stastna s niekym inym to je najlepsia aj ked neplanovana pomsta.. on ta potom bude chciet naspat, vacsinou sa to stava ale to neznamena ze si mas hladat niekoho nasilu..
tak asi ked ťa sa na teba vykašlal tak asi nie je správny chalan pre teba ...už ho nerieš a ber to ako uzavretú kapitolu ved každý sa sklamal alebo sklame...to patrí k životu a nerob zo seba mrchu ešte ti to priťaží...ale ak v nom chceš predsa len vyvolať lútosť tak mu úprimne povedz že si sa v nom sklamala že ti nemal hovoriť také veci ked to nemyslel vážne ale hlavne mu povedz že si sa aspon poučila do dalších vzťahov a že mu praješ nech sa čím skôr spamätá lebo nedopadne dobre...ale hlavne mu to povedz úprimne do očí nie cez internet to je zbabelé
@hoperpohroma oke vyseriem sa nato .. a ani nechcem nikoho iného nasilu .. a ďakujem aj tebe za radu .. budem sa zabávať s kamarátmi a nemyslieť na chlapov.. a keď chce tak nech príde niekto nový a sám
@matwejo nevravím, že to urobí každý, ale namotávanie patrí k dospievaniu, možno na začiatku chalan aj chcel niečo, ale neskôr si to rozmyslel, lebo nepreskočila iskra alebo podobná banalitka a možno ani nechcel namotávať, len to má v krvi
mna nechal chalan po vyse rocnom vztahu tak ze mi proste prestal dvihat telefony a toto tiez som mala par mesiacov stavy ze by som mu najradsej hlavu rozkopala dodnes si dakujem ze som nebola pica a nestrapnovala sa
@gothicpoethic že to vôbec môžeš napísať :/ ľudia niečo napíšu na Birdz preto, lebo väčšinou chcú rady on iných a čoho sa väčšinou dočkajú? Len urážky, že si to majú vygoogliť alebo sa naučiť gramatiku a keď si niekto na nich otvorí hubu, tak zas každý píše, že je to slobodné fórum .. Stále to isté dookola.. Fajn, niekedy to sranda je, ale väčšinou tu padajú len trápne urážky bez ktorých by sa Birdz určite obišiel.. ...a neodpisujem na to len tebe, platí to skôr všeobecne pre všetkých..
neuvedomí si to, a aj keby áno, tak mu to bude u prdele. poznám také a súhlasím s @h8u , teda ja by som nikdy, ehm....vlastne nikdy v triezvom stave nepovedala človeku, ktorý za to môže, že som kvôli nemu nešťastná.
@pucin Ďakujem krásne nečakala som že si ma tu niekto takto zastane .. ja som tu tiež po prvý krát a hneď som sa tu dočkala viacerých urážok .. ale tak čo spravíš každý sme nejaký .. je to ich názor a nech si ho napíšu keď majú potrebu...
@burble ja mu to ani neplánujem povedať .. budem sa aspoň pred ním tváriť že mi je to jedno .. samozrejme súhlasím s tým .. ak budem v triezvom stave .. a myslím že máš pravdu .. lebo chlap ako on si to podla mňa tiež neuvedomí
nie je lahke ranit cloveka, ktory ta odmietol a nechce ta. si mu lahostajna. ak sa chces takemu cloveku pomstit, je to velmi dlhodoba zalezitost a konecny vysledok ti mozno ani neda ten pocit a zadostucinenie, ktore ocakavas. radsej na to kasli.
@36 v pohode to tak máš skoro v každej diskusii, si to ani nevšímaj... len niekedy ma to dokáže vytočiť.. ..a čo sa týka toho tvojho problému, tak sa prikláňam k tým čo píšu, že by si sa na to mala vykašlať a nič nepodnikať.. Časom prídu ďalší neboj
to je hrozne tieto moderne vyrazy "riesila som sa" do riti som taky staromodny alebo preco sa mi taketo slovne spojenia hnusia ? no a k teme ... kasli na to je to kkt
@amia10 zase ja sa snažím nestrácať vieru v ľudstvo, a tak, aby som sa vyhla nejakej extrémnej nenávisti, a hnevu, keďže to nie je zdravé, tak si hovorím, že možno ten človek to myslel vážne že mi nechce ublížiť, len mu nedošlo, čím mi ublíži viac, a teraz sa drží preč a snaží sa aby som si nevšimla žiadnu známku toho, že existuje len preto, lebo má pocit, že jeho prítomnosť v mojom živote by bola škodlivá. pritiahnuté za vlasy, ale aj tak mám pocit, že je to niečo, čo by možno urobil, a takto naňho môžem spomínať ako na hrdinu, ktorý oželel moju prítomnosť kvôli môjmu šťastiu (niežeby som ti dávala návod, henten je na tom určite ináč)
Nie- poradím. Zažeň hnev a nenávisť. Vážne to pomáha Napríklad strašne som nenávidela jednu osobu, ale pochopila som, že to nič nevyrieši, tak som sa snažila nájsť v nej niečo dobré, čo mi kamarátstvo s ňou dalo a naučilo ma a dokonca som aj došla na dôvod, prečo mi robila to, čo mi robila a napokon som aj ja tak trochu začala ľutovať ju
Jednoducho ti chcem povedať, že je to debil a ak ty máš hrdosť, neznížiš sa na jeho úroveň- to znamená, že ho budeš ignorovať, znova mu nepodľahneš a keď sa objaví niekto noví, kto sa ti zapáči, môžeš to riešiť ďalej, ale nehľadaj niekoho silene za účelom aby si mu ublížila.
@amia nie je zač Rada poradím. Vidím, že si dosť rozumná- hlavne preto, že si mi nezačala nadávať a nenapísala mi, že sa do toho **** rozumiem, lebo som "malá"... Určite to dokážeš a to, čo si napísala, bol podľa mňa len chvíľkový skrat Veď každý má stavy, kedy by najradšej vyvraždil celý svet
chces sa natolko ponizit aby ta potom vsetkom chcel spat ? to si tak malo vazis seba a mas taku malu hrdost ? nerob to... ,,pomstou,, nic nevyriesis znechutis sa mu este viac...to ze sa nezachoval spravne je jedna vec ale prist kvoli nemu o dostojnost a chciet mu aj napriek vsetkemu ublizit je ubohe... zmier sa s tym ze ta nechce...nic viac ti nezostava..pokial len zo seba pred nim nechces urobit sasa
@amia10 Pozri si mlada holka, mozno to este nechapes ale pomstou nic nevyriesis. Nezasluzi si ta...preto by si sa mala spokusit na neho zabudnut, praj mu to iba to najlepsie a zi dalej.
A to kam sa týmto chceš akože dostať?Však ty ho vôbec nemáš rada, ked sa mu chceš pomstiť. A kedže nemiluješ tak ťa zraniť nemohol, iba pošlapať ego a tým že sa ešte viac ponížiš si vôbec nepomôžeš. Ale ak si myslíš že ťa potom bude chcieť naspEť
Buď šťastná a ukž mu že vieš žiť aj bez neho to je najlepšie pomsta ver mi Zažila som to a zažila som aj vzťah kde mi dal kopačky cez FB a začal sa ku mne chovať ako taky chuj! A to hlavne pred ľuďmi kde ma ponižoval a tými rečami si akurát sral do huby! Ale ja som to vyriešila tým že som sa neznížila na jeho úroveň a pred všetkými som mu to povedala do oči že som ho predtým lubila a nie tak ako on že mi to povedal tisíc ráz a pri prvej komplikácii navrhol že by sme sa mali rozísť a to mi prišlo úbohé a to som mu aj na rovinu povedala ... Preto ži a on si to časom uvedomí.
citujem tvoje slová, nemôžeš ich poprieť, sú skopírované z toho, čo si napísala a všetci to vidia:
"a práve o toto mi ide.. chcem mu dokázať aby ĽUTOVAL čo urobil a chcel ma znova naspeť! .. aj ked ja jeho nechcem len ho čisto chcem vyprovokovať a potom ho chcem zraniť ja"
a teraz mi ešte raz povedz, že si nenapísala, že ho chceš zraniť, resp. ublížiť mu
hoď sa pod vlak!, alebo zec dake tabletky! hlavne vela tabletiek! najlepšie všetky čo doma njdeš + dokup si za všetky peniaze čo máš, v lekarni ti ochotne poradia ktore su najlepšie na trvalý spanok.
ak je to ten typ chalana ktorý takto bežne odbíja baby tak ver že ho neraníš nejako pretože jemu to bude jedno...ale ak nie tak proste v jeho blízkosti sa usmievaj buď vyrovnaná alebo si náji iného a možno časom pochopí čo stratil
Ako môže niekto s priemerne vysokým IQ napísať také niečo? Ako MY môžeme pomáhať cudzím ľuďom vo vzťahu? Keď naozaj potrebuje radu, nech sa vyberie za niekým kompetentným pomáhať, čo my tu zmôžeme pri človeku, ktorý očividne ešte nedozrel a potrebuje si len pohoniť ego.
@amia10 Naozaj mi stačil iba Tvoj prvý príspevok a necítim potrebu čítať komenty, názory a postrehy od Teba čo i len o stotinu sekundy dlhšie.
Zdrap nejakého kamoša a choď oproti bývalému. Tvár sa ako najšťastnejčia baba na svete a nejako si to už naplánujte akurát vtedy keď on bude single. Poďakuj sa mu že by si si nikdy neuvedomila aký je (meno chalana) skvelý keby ste sa vtedy nerozišli a pozvite ho na dvojrande To zaberá
Neviem prečo jej hneď nadávate, veď sa normálne sa opýtala...proste ju to trápi, ten chlapec jej ublížil, ponížil a tak si to nechce nechať a napadá ju všeličo..
ale v jednom majú pravdu, aj keď je to ťažké, musíš to prekúsnuť a povzniesť sa cez to...tak urobíš najlepšie...stalo sa mi niečo podobné, tiež som nevedela zniesť také poníženie, v podstate prehru, ale prekonala som to, kašlala naňho a hadaj čo sa stalo? po čase keď videl aká som silná a že to somnou nič neurobilo ( tvárila som sa tak aspoň navonok) doliezol on sám... a potom bol on za toho debilka
@purenarcissism ako pises, co urobil on je normalne. Kam ten svet speje...? Ked to ludia beru ako normalne, tak sa ani necudujem, ze sa ludia spravaju, ako sa spravaju a ze jeden druhemu su vzorom...
@amia10 Ignoracia, zi si svoj zivot a uvidis, ze pride niekto lepsi. Pomsta nikdy nic nevyriesi, pokial je debil, tak mu to bude aj tak totalne jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
kasli na to, ked sa prezentujes ako fajn mila osoba, tak pokial to nie je debil, bude ho to vnutorne stvat sameho, bez toho aby si nieco robila specialne, ked to je debil, tak ta nemusi trapit - nezaoberat sa niecim co nestoji za to, hlavne taki chlapi ...
takze ziadne "pomsty", prenes sa cez to tym, ze si uvedomis, ze mas asi na lepsie ... a zlepsi gramatiku, aj to je prezentacia co moze zaujat aj pri novodobom "pisani si", pri kecani zase slovna zasoba a syntax
a ked potrebujes aby sa ti ulavilo, porozpravaj sa a zabav s kamaratmi, na to su tu pre teba
a k veci .. nazval som ťa tak lebo je to môj názor a toto je verejne fórum niekomu ideš niečo vyčítať ale chceš urobiť to iste teda nie to iste ale jednoducho chceš mu ublížiť .. čo teda si? povedal som
prečíta si to 100 aj viac ľudí je to len tvoja vizitka ... ale budiž
a inak dievka vacsinou taketo fora trollujem, tak si vaz serioznost,
a ty sa na to vyser, nechci sa mu pomstit ani ho nechci naspat, ked budes uprimne stastna s niekym inym to je najlepsia aj ked neplanovana pomsta.. on ta potom bude chciet naspat, vacsinou sa to stava ale to neznamena ze si mas hladat niekoho nasilu..
mna nechal chalan po vyse rocnom vztahu tak ze mi proste prestal dvihat telefony a toto tiez som mala par mesiacov stavy ze by som mu najradsej hlavu rozkopala dodnes si dakujem ze som nebola pica a nestrapnovala sa
I
Takychto debilov proste ignorujem...to ich sere viac - ze ta vobec netrapi a je ti ukradnuty...
Jednoducho ti chcem povedať, že je to debil a ak ty máš hrdosť, neznížiš sa na jeho úroveň- to znamená, že ho budeš ignorovať, znova mu nepodľahneš a keď sa objaví niekto noví, kto sa ti zapáči, môžeš to riešiť ďalej, ale nehľadaj niekoho silene za účelom aby si mu ublížila.
zlo sa zlom odpláca!!!
maj na pamäti tieto slová , lebo vedz, že v živote nikdy nenajdeš lásku a šťastie...
ten mládenec je ešte nevyzretý a nestály v citovom živote, vy dievčata predsa skvôr dospievate, buď preto múdra, rozvážna a citlivá...
uvidíš, že sa ti tieto vlastnosti v živote odmenia
filip
Ja sa drzim prislovia- Prej a bude ti prano.
najlepšie urobíš, keď ho budeš ignorovať a vykašleš sa na to. (veľa šťastia, nie je to také ľahké ako sa to zdá
nooo hned mam lepsiu naladicku
citujem tvoje slová, nemôžeš ich poprieť, sú skopírované z toho, čo si napísala a všetci to vidia:
"a práve o toto mi ide.. chcem mu dokázať aby ĽUTOVAL čo urobil a chcel ma znova naspeť! .. aj ked ja jeho nechcem len ho čisto chcem vyprovokovať a potom ho chcem zraniť ja"
a teraz mi ešte raz povedz, že si nenapísala, že ho chceš zraniť, resp. ublížiť mu
Ako môže niekto s priemerne vysokým IQ napísať také niečo? Ako MY môžeme pomáhať cudzím ľuďom vo vzťahu? Keď naozaj potrebuje radu, nech sa vyberie za niekým kompetentným pomáhať, čo my tu zmôžeme pri človeku, ktorý očividne ešte nedozrel a potrebuje si len pohoniť ego.
@amia10 Naozaj mi stačil iba Tvoj prvý príspevok a necítim potrebu čítať komenty, názory a postrehy od Teba čo i len o stotinu sekundy dlhšie.
ale v jednom majú pravdu, aj keď je to ťažké, musíš to prekúsnuť a povzniesť sa cez to...tak urobíš najlepšie...stalo sa mi niečo podobné, tiež som nevedela zniesť také poníženie, v podstate prehru, ale prekonala som to, kašlala naňho a hadaj čo sa stalo? po čase keď videl aká som silná a že to somnou nič neurobilo ( tvárila som sa tak aspoň navonok) doliezol on sám... a potom bol on za toho debilka
@amia10 Ignoracia, zi si svoj zivot a uvidis, ze pride niekto lepsi. Pomsta nikdy nic nevyriesi, pokial je debil, tak mu to bude aj tak totalne jedno.