z časti to je pravda, ale ten chalan ktorého by som chcela sa mi musí aj z vonku páčiť, ide o jeho charakter a povahu, ale napríklad ak má potetované celé telo alebo krátke alebo žiadne vlasy nepáči sa mi a nevedela by som byť s človekom, ktorého krása sa mi nepáči
podľa mňa je dôležitý aj vzhľad . Napr. uvidím nejakého pekného chalana, ktorý ma priťahuje , začnem ho spoznávať a keď mi bude vyhovovať , bude mi s nim fajn , potom by sme mohli začať niečo riešiť .
posledný muž, čo sa mi páčil sa mi vôbec nepáčil na začiatku, potom si ma získal tým ako sa ku mne správal a zaujímal sa a potom som zistila, že sa mi i fyzicky páči... takže asi tak
Nevyberám,ale nebudem tvrdiť,že vzhľad pre mňa nie je dôležitý,keď je. Sú typy čo ma priťahujú viacej... ale samozrejme ani tá najkrajšia nepochodí keď v hlávke nie je nič...
hej. ale ked sa na toho cloveka vzdy potom pozries a nepovies si pri tom "uau, mam chut ho........robit s nim urcite veci" zacne ti to chybat.
podla mna je podstatne hlavne to, aky je, ale na druhej strane, musi sa ti aj pacit, musi ta vzdy ked sa na neho pozries fascinovat, vzrusovat -aj tym, ako vyzera.
Oboje je dôležité,ak tam nie je žiadna fyzická príťažlivosť proste sa ti ani trochu nepáči zrejme to po fyzickej stránke fungovať nebude a je menšia pravdepodobnosť že sa zalúbiš.Priťahovať ťa však nemusí len človek čo je pekný aj pre ostatných môže sa taký zdať len tebe.Ale vnútro,čiže charakter človeka je veľmi podstatný možno ešte viac
ak ťa niekto nepriťahuje po fyzickej stránke, myslím, že sa doňho ani nezaľúbiš, tým nechcem povedať, že vnútro nie je dôležité,práve naopak, ale musí ťa proste priťahovať, aj keby bol pre celý svet najšakredjším na svete, pre teba musí byť pekný, ten najlepší
najprv som si vyberal len dievcata, ktore ma stale pritahovali, ale tie boli stale vypatlane...takze teraz sa uspokojim aj s normalnou holkou, pri ktorej nemusim mat stale erekciu, ked sa na nu pozriem, ale je mi s nou proste dobre...a ak mam chut na sex, tak vtedy to s nou ide, lebo nechcem skaredu....vlastne to nikto
ja si vyberám aj podľa vzhľadu, ale to neznamená, že sa musí páčiť aj ostatným...niekedy si aj sama uvedomím, že neviem, čo sa mi na ňom páči...ale hlavne, že páči
Na zaciatku vztahu su pre mna dolezite vnutro a sympatie...sympatie, nie doslova fyzicka krasa....a ked sa zalubim, zalubim sa aj do vzhladu dotycneho...ale je pravda, ze sucasny priatel ma pritahoval od zaciatku takymi charakteristickymi znakmi ktore ja u muza vyhladavam - vyska, ramena, ruky, ziadne vystrednosti typu tetovania/tunely/nausnice, proste pekny kus chlapa
Je zrejmé, že veľmi jednoducho sa dá zamilovať do krásnych očí. Ale stále je to len zamilovanie, ktoré časom vyprší.
Láska je niečo čo robíme pre dobro toho druhého bez ohľadu na to ako vyzerá. :letim:
V podstate aj hej... baba musí zaujať aj po fyzickej stránke, však to je základ, mohla by byť aj tá s tou naj povahou na svete, keď by si ju na začiatku súdil podľa vzhľadu.
Ale... mne sa skôr zapáči dievča, ktorá sa pekne usmieva, smeje sa, má príťažlivý pohľad, správa sa proste lepšie, dá sa povedať, že je to aj viac sexy, ako nejaká namachlená k...a, ktorá je sprostá ako biliardové tágo. Nemôžem si dovoliť povedať, že tá moja voľba je škaredšia (to by som si šiel proti srsti), ale mňa to osobne viac priťahuje, ako druhá varianta.. nemusí byť najkrajšia, ale zase ani nejaká, ktorú kopol kôň do tváre.
a ze medzi zovnajskom a vnutrom je nekonecno veci, ktore mozu zavazit, to ta nenapadlo? alebo ze z toho vsetkeho staci len zopar veci, ktore zaujmu? a ze kazdy si vsima ine a sadne mu nieco ine? na odpovede este nenastal cas, tak sa stale pytam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
podla mna je podstatne hlavne to, aky je, ale na druhej strane, musi sa ti aj pacit, musi ta vzdy ked sa na neho pozries fascinovat, vzrusovat -aj tym, ako vyzera.
ale pri selekcií partnera zohráva väčšiu úlohu výzor...povaha nadobúda na dôležitosti až neskôr...
A inak, ja to mám tak, že keď už sa zaľúbim, alebo mám niekoho rada, tak mi proste príde pekný. Veď tie hormóny sa už o atraktivitu postarajú.
ale ako uz bolo povedane,nie je to jedine kriterium
Láska je niečo čo robíme pre dobro toho druhého bez ohľadu na to ako vyzerá. :letim:
Ale... mne sa skôr zapáči dievča, ktorá sa pekne usmieva, smeje sa, má príťažlivý pohľad, správa sa proste lepšie, dá sa povedať, že je to aj viac sexy, ako nejaká namachlená k...a, ktorá je sprostá ako biliardové tágo. Nemôžem si dovoliť povedať, že tá moja voľba je škaredšia (to by som si šiel proti srsti), ale mňa to osobne viac priťahuje, ako druhá varianta.. nemusí byť najkrajšia, ale zase ani nejaká, ktorú kopol kôň do tváre.