Maroq:Je to individualne,kazdemu sa paci nieco ine.Myslim ze väcsina zenskych posudzuje chalanov ako celok.Nejde o to,ake mas vlasy,ale o to,ci sa ti hodia.
Matez:Nerozumiem,preco na kazdu diskusiu hned zacnete pindat.Co som citala par diskusi (tych normalnych),kde ludia hladali pomoc,zacnete si hned z kazdeho robit srandu a podobne.Ti ludia nemienia pocuvat kecy niekoho,kto nema co robit.
Ok beriem,ked vypiskate niekoho,kto tu zalozi trapnu diskusiu ze odme sa hadat..A podobne.Ale su tu aj ti normalni,ktori maju fakt problem.Mozno ty ho pokladas za bezvyznamny a hlupy,no jemu sa zda velky.Ty si nikdy nebol vo veku,ked si si potrpel na veci,na ktorych sa teraz smejes?Sa zamysli..
Sweetgiirl: TAK MI PROSIM PREPAC... ale vzdy sa najde vynimka... a ja som vynimka ja som ten najhorsi tak preto...... ako ja som chlapcovi povedal.... nadvecsinnu pravdu
aa..fuuj..nemam rada kratke vlasy..a uz duplom ked sa napatlaju gelom....boze..kedy vam to konecne dojde chlapii!!..babam sa pacia strapate dlhe kotrby
mne osobne....hm...asi polodlhe nenagelovane. ale kazdemu sa hodi nieco ine. zopar chalanom sa strsne hodi kratky uces,ktory maju vzadu nagelovany....ale uplnych blondakov nemusim....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No ale este viac sa mi lubia chalani, ktori maju vlasy dlhe mastne a riedke to je to prave...
Matez:Nerozumiem,preco na kazdu diskusiu hned zacnete pindat.Co som citala par diskusi (tych normalnych),kde ludia hladali pomoc,zacnete si hned z kazdeho robit srandu a podobne.Ti ludia nemienia pocuvat kecy niekoho,kto nema co robit.
Ok beriem,ked vypiskate niekoho,kto tu zalozi trapnu diskusiu ze odme sa hadat..A podobne.Ale su tu aj ti normalni,ktori maju fakt problem.Mozno ty ho pokladas za bezvyznamny a hlupy,no jemu sa zda velky.Ty si nikdy nebol vo veku,ked si si potrpel na veci,na ktorych sa teraz smejes?Sa zamysli..
Pekny den