needavno som bola u kadernicky a ta ma doriadila..ach jaj..moje kkrasne dlehe vlasy sli dole..neviem si na seba ZVYKNUT..CHCEM DLHE VLASY..PROSIM NEPOZNATE NIEKTO NEJAKY URYCHLOVAC RASTU VLASOV??..NAJLEPSIE BYBOLO KEBY NEJAKY DOMACI RECEPT STAREJ MAMY
ja som bola prave vcera u kadernicky, ale nastastie moje vlasky su v pohode, lebo som davala len farbu a trosku podstrihnut! ale ofinu mam kratsiu a uz ma pekne stve :o) a urychlovac rastu vlasov? hmm, tak o tom som fakt este nepocula, takze ti neporadim! ale urcite nevyzeras az tak zle :o)
aj mne sa stalo pred dvoma rokmi, ze ma karednicka tak doriadila, ze som sa hanbila za seba ako pes. proste mala som krasne dlhe vlasky do polovice chrbta...a ta krava mi to odstrihla pri krku ((pritom som jej aj ukazala ako to cchem...a nepochopila...keby to strihla aspon tak pekne...ale to bolo nehorazne skarede...a este za to pytala aj peniaze krava...tak nic ine mi nezostavalo, ako to dat do copu a cakat kedy to aspon trocha vyrastie...cakala som vyse roka,a az potom boli normalne teraz mam uz polodlhe vlasky a vyzeraju lepsie...su zdravsie. ale ze ma ta koza tak ostrihala...jej nikdy neodpustim...!!! a ziaden urychlovac nepoznam (( mohli by ale nieco take uz konecne vymysliet
seina: prresne ten isty pripad..vlasy mi rastu pomerne rychlo..ale to iste ako ty..davam si ich do copu aby nebolo vydni ten debilny strih..dufam ze to odrastie.. diki za prispevok ..o zrychlovaci som pocula, ale vsetky take su straasne drahe..a mozu mat aj vedlajsie ucinky..prosto chemia..ale urcite existuju mnejake stare prirodne recepty..snad tu niekto o niecom bude vediet
aj mna by to nastvalo, keby ma ostrihala nie podla mojich predstav! ale ja som zatial este nikdy nerobila nejaku extra zmenu dlzky vlasov! a nastastie, moja krsna je kadernicka, cize jej verim :o)
ja s kadernickami nemam az take problemy...dufam ze ani nebudem, ale mne vlasi nerastu moc rychlo skor pomaly, oni mi totzito zhustnu narastu na urcitu dlzku a to je vsetko... a preto aj ja chcem niake urychlovace(hlavne typu narast dlzku za jeden den=D) a vlastne aj mam jest ----ZINOK--- a ---BREZOVY--- sampon a macanie si vlasov v ---ZIHLAVE--- toto robim a vidim zmeny ale neni to zo dna na den
to sa neda robit vsetko naraz ale napr. caste vypadavanie vlasov sposobuje zinok, to ti povie kazdy tie vlasy rastu a su pevnejsie ale musis ho jest pravidelne normalne z lekarne ako vitamin.No a potom si zvol ci budes mat brezovy sampon lebo ze aj to zabera ale mam svoj sampon a preto som to nevyskusala. Tak a ked si umyjes vlasy(jedno aky sampon) tak si vlasy macaj v zihlavovom domacom caji korienky vlasov a masiruj si pokozku.A potom aby sa ti vlasy nelepili iba konceky vlasov oplachni.Ale musi to byt pravidelne napr. 2 v tyzdni a zinok ako je to napisane na obale. Ja ked som prisla z dovolenky tak som mala znicene vlasy a toto som robila za 2 tyzdne to uz bolo lepsie a teraz ich mam super=D citim sa ako v telshopingu ked propagujem niake uzasne pripravky
Daj pokoj....mne vlasy rastú 1cm za týždeň....vieš aké je to blbé sa chodiť strihať každý druhý deń? Kaderníčka si už zvikla ale zo začiatku jej to bolo čudné, keď ma ostrihala a za dva týždne som tam bol zasa. Potom mi zase ostrihala 2cm a o dva týžde zasa a tak dookola. Ja by som skôr chcel zohnať spomaľovač
tak to mas blbe tak si nechaj dlhe vlasy...ci to by ti nepristalo??? a urob dredy aj ked mne sa dredy nelubia.. boze co by som dala za tvoje vlasy mne to rastie po 1 mm za tyzden...nevymenime?? aku mas farbu vlasov??? a aku kvalitu?
to drag-on: jop, zvyknes si na jeden uces a ked ho chces urdrziavat furt aby si sa chodil kazdy tyzden strihat ... mohlo by to teda spomalit, abo zastavit v najlepsom;-D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Fergie47: pssst ticho .. ja ich chcem !! DD