ja viem ze tato debata vas mozno zaskoci...ale jedine co mam ako tak rada na samej sebe ..boli moje dlhe vlasy...a teraz su dole..neviem ci mi sibe..ale mam normalne stavy ked mi je strasne luto ze som sa dala ostrihat..NECITIM SA ISTA ked nemam vlasy..as
heeh moja to sa neda vobec nijako ovplybnit heh ale ked su prec tak urcite aj teraz vytzeras dobre len si na to zvykni heeh nic nie je horsie ako ked som bola ostrihana a mam to zvacsnene na obcianskom vobec sa na seba nepametam
vlasy ti dorastuuu, poznas natalie portman? ona sa dala oholit uplne pre jeden film, a ma dvadsatpet viem, ze to mas asi v sebe zakorenene, ze ti je luto dlhych vlasov, ale skus urobit vynimku a nemyysli na to, az po takom roku
ps: ja som tiez mala od malicka dlhe, a teraz mam kratke, kvoli enormnemu vypadavaniu, ale nerobim tazku hlavu, nevidim v tom uz problem a urcite nie depresiu
nojo..lenze ..sla som ku kadernicek s tym ze mam v nej plnu doveru.. nechapem ako moze tak ta svina odflaknt svoju robotu..a ete pyta peniaze za to..juuj tak mi to je teraz luto..snazim sa na to nemylsiet..ale ked ja fakt po nicom inom netuzim ..len po dlhych vlaskoch..ale aj tak vam dakujem.. ..ked sa o niecom dopocujete tak dajte vediet.. dik
Nigga asi som tu jedina co ta tu chapem, ja som sa tiez dala podstrihnut, mala som vlasy takmer po pas a ona mi odstrihla dvadsat cm..no revala som asi dva dni a dva esiace nosila vlasy v cope.....ja som tiez nevedela ze si az tak zakladam na mojich vlasoch....myslela som si ze som stratila kus seba....a pritom nie som nejaka "fiflena"....teda chapem....
no viem ze pomaha ked si po umyti vlasov oplachnes vlasy silnym cajom zo zihlavy a uz neoplachovat... A kasli na depky, a vymyslaj nove ucesy ako ja a po mesiaci ich zacnes mat znova rada
tak vidim,ze nie som jedina, co ma vzdy priserne blby pocit, ked pride o cast svojich vlasov...vzdy mi vadi, ked mam ostrihane vlasy, lebo samozrejme viem, pokila boli predtym a pokial su teraz a to ma vytaca, lebo rozdiel tam citim vzdy, aj ked je to len kusok...ale vzdy sa s tym zmierim a uz je to v pohode...ale ked som sa dala ostrihaqt naposledy, bolo to radikalnejsie ako inokedy, ale tak sa mi to pacilo, ze ani nevadilo, ze su kratsie...
pozri ja som mala tiež dlhe vlasy trocha mi rajblo a ostrihala som sa uplne na kratko(na hubku)kratke vlasy som potom nosila asi 5 rokov a teraz si nechavam dlhe ale to je brutal ked potom ale zvykneš si ved kopu peknych učesov sa da najst a vytvorit ved troška zmeny nezaškodi a vlasy rastu rychlejšie ked ich často umyvaš.....
dominica:..je to pravda..? ja si ich umyvam pravidelne kazdy 2. den..ale tiez badam zmeny...ked ma uplne erstvo ostrihala...takl som si umyvala vlasy kazdy den..takze predsa to je pravda vdaka za inf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ps: ja som tiez mala od malicka dlhe, a teraz mam kratke, kvoli enormnemu vypadavaniu, ale nerobim tazku hlavu, nevidim v tom uz problem a urcite nie depresiu
ale naco si sa teda davala strihat???
to nechnapem
no viem ze pomaha ked si po umyti vlasov oplachnes vlasy silnym cajom zo zihlavy a uz neoplachovat... A kasli na depky, a vymyslaj nove ucesy ako ja a po mesiaci ich zacnes mat znova rada
neboj zvyknes si, vsetko ma aj vyhody