Nie, ale nemal by som s tým problém, veď k návodu sa dá ľahko dopátrať. A inak viem ako sa to robí, ale ešte som nebol odlúčený na to, robiť to samostatne. A už dlho som nemal defekt. Asi preto, že toľko už na bicykli nejazdím ako kedysi.
Pýtam sa preto, lebo ja som sa dal včera na opravu defektu bicykla, že to skúsim sám keď to dokáže hocikto. Nie je to náročné a opravil som si to, tak už budem vedieť ako na to aspoň.
defekt na bicykli sa v zásade neopravuje, ale bež si do tesca za 4 eura kúpiť novú dušu. naozaj to funguje lepšie by som sa vykašľal opravovať. spravíš jeden, a potom sa ti bude robiť dalšie....naozaj... mám špeciálny elektrobicykel, ako mal som čo robiť kym som ho zhodil dole a nahodil nazad, nie je to až tak jednoduché, ale starú dušu som už nedal, dal som novu
@kerrang@13 Mám frajera, ktorý vie rozobrať bike do posledného šróbiku a potom ho zložiť naspäť.... Hanbila by som sa, kebyže neviem spraviť ani takú základnú vec
@erixa@16 no tak to je jasné, potom od neho si to odpozorovala a keď si náhodou dovtedy nevedela, tak si sa to naučila pomocou neho. Ja som ešte bicykel až do posledného šróbiku nerozkladal. Ja sa držím teórie, že čo nie je pokazené, tak do toho nešpáram aj keby ma to napadlo rozoberať len tak z nudy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov