Ja ako 12 rocny bezne kradol v obchode nanuky Calipo, ale iba v zime, lebo som mal zimusnu bundu a velke rukavy, a ked som sa hrabal v mrazaku tak som si ich nahadzaval do rukavov. Vtedy sa super kradlo kedze neboli kamerove systemy vsade. Pokracovanie...
Samozrejme aby to nebolo podozrive tak vzdy som si 1 nanuk pri pokladni zaplatil a dalsich 8 som mal v rukavoch napchate, kedze Calipa su tenke tak to nebolo ani vidiet. Vyuzival som to, ze hranica trestu sa na mna aj tak nevztahovala.
Pokial ma chce niekto udat ako Priekalu tak smelo do toho, lebo preslo 20 rokov a uz je to pravne premlcane, a aj keby nebolo tak pachal som to pod hranicou trestu, takze nikto by mi nic nemohol
Ja som mala zlého uja, ktorý sa nemal rád s mojim otcom, tak som mu pravidelne kradla hračky a doma ma za to chválili
keď sa nad tým teraz zamyslím, tá výchova bola strašná
Áno, keď som mala ale 10 rokov, tak sme so spolužiačkou chodievali do kauflandu a dráčika a vynášali odtial plné igelitky a ešte ale v 15, 16 som chodievala do tesca, to sa ešte v pohode dalo chodievať aj s košíkom do kabíniek a všetko si pekne napchať do vačkov alebo do kabele...
@annyejnji@2 Ja ako dieta som sa nevedel hrat s hrackami, ked som prisiel na navstevu k tete tak som vsetky hracky vyhadzal z policiek na zem a potom som odisiel (to bolo moje hranie) Mali by zato nasekat poriadne po hube
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Pokial ma chce niekto udat ako Priekalu tak smelo do toho, lebo preslo 20 rokov a uz je to pravne premlcane, a aj keby nebolo tak pachal som to pod hranicou trestu, takze nikto by mi nic nemohol
keď sa nad tým teraz zamyslím, tá výchova bola strašná
Ale už také nerobím