TUNEL DO UCHA pomoc pri roztiahnutí dierky bez nosenia rozťahovákov
čaute. Potreboval by som pomoc. Mama mi konečne dovolila si dať tunel do ucha o priemere 6mm. Ale problém mám taký že nechce mi dovoliť nosiť rozťahováky ani plugy, že len tunel môžem mať alebo nič a tak som zúfalý lebo neviem ako nato. Dierku mám zakl
ja ked som nemala väčši roztahovak a nechcelo s ami čakať kym mi pride objednavka,tak som si pchala do ucha štetec,ceruzku ale hadam že ked i rozťahuješ dierku,tak si slimaka aspoä nakremuješ ni?? aby sa lepšie šmykalo dufam že som ti pomohla aspon nejako
@2 toto milujem keď idem v brike a ku mne sa postaví dajaká 12 ročná piča s perom v uchu a rozpráva o tom aká je úžasná a čo za kokotinu si napchá do ucha keď vytiahne to pero -.-
Keď už máš 1,6, mohol by si tých 6 mm dať aj za jeden deň...ale nie hneď naraz..dá sa to, niektorí dajú našupu aj 1cm..ja som si robila 1 cm tunely týždeň, aby to malo pekný tvar...takže pokial máš rozťahovák, za deň to dáš a nikto si to ani nevšimne..a okrem toho...nechápem čo ti má čo mama zakazovať...
tak asi preto lebo mám potetovanú celú ruku tragusy antitragusy v oboch ušiach a už je hotová z toho a povedala že môžem mať ale že potom mám ísť bývať preč a nie s nimi takže jemi to jedno hlavne že tunel povolila a ucho už dúfam že sa nejak bude dať rozťahovať
@klaudiqaaa že to hovorí zrovná tá, ktorá sa tu donedávna oháňala tým, nech ju ludia neodsudzujú podľa farby vlasov, ružovej farby, fotiek, nicku a.t.ď. a pritom ty posudzuješ len na základe diery v uchu (viď. Násťročná pička) keď sa jej to páči nech to nosí, tunel mám aj ja a absolútne nie kvôly tomu že ho má každá nástka, ale pretože sa mi to páči. A pochybujem že by si to niekto dával len z toho dôvodu, že ho má každá podla teba „pička”
Ak rozťahuješ po prvýkrát, ja by som ti neradila napchať tam naraz celý rozťahovák. Predsa ešte nepoznáš "možnosti svojho ucha" : a dooosť možné je poranenie, či až prasknutie.. Ak nechceš teda utekať na pohotovosť, sprav to v rozmedzí aspoň dvoch dní. Je to individuálne, ale istota je istota..
@courtneylovegrunge tunely su uz od 2-3mm ja som chalanovi objednávala davnejšie 5tku.. a fakt uplne malinkaty
@angelanddemon no kedže ti nedovolí rozťahovať roztahovakmi tak je tu este jedna moznost sice kus drahsia ze si objednas tunely od 2mm po 6mm a budessi roztahovat nimi
bodypiercing.sk
superpiercing.cz
videla osm na tychto strankach aj malinke tuneliky ale bodypiercing je predrazeny podla mna.. ja som objednavala zo superpiercingu (super ceny podla mna) a z forpeople.cz (prislo mi to asi po dvoch mesiacoch a celkovo nemam dobre skusenosti s tou strankou)
6-ka je uplne v pohode..mám na jednom uchu, idem si dávat ešte na druhé taký istý...a nevyzerá to neviem aké malé, je to také akurát ...
a inak, za jedeň deň by som to neskúšala, fajin sa ti to zapáli, ako mne...a fakt by som to neroztahovala ničím iným, ako je roztahovák...lebo vytiahneš na 5 minút, a dost rýchlo to zarastá, a bolí to ked je to také poroztahované barjaké
@forte tebe argumenty dávať je úplne zbytočné, keďže si nepochopila základný rozdiel medzi tým, že ľudia odsudzujú na základe farby vlasov a medzi tým, že 12 ročné pičky chodia s kokotinami v uchu lebo je to "in"... a prosím ťa nepíš mi pokiaľ nebudeš mať žiaden rozumný argument, nemám chuť sas dnes rozčuľovať nad tým aké sú niektoré holky tupé, dík za pochopenie
@freedomko nevadí že od veci, hlavne že niečo trepnem, aj keď je to orbitálna kokotina, že?
@klaudiqaaa povedať som tým chcela to, že nie všetci to majú len kvôly tomu, že je to „in”, ale preto že sa im to páči. (prečo by musela byť baba s dierov uchu hneď piča?)-áno sú isté „dievčiny”, ktoré si do toho uch jebnú hocičo aby boli „in”, ale prečo všetky? Nadávaš ako ťa ludia posudzujú podľa výzoru, nicku, pritom robíš to isté..(viď. staršie fóra) serieš si do huby
no tak teraz som to urobil tak že som zobral paličku z lízatka strčil si tam pierc do jazyka a dal to do ucha má to 3mm takže z tým budem chodiť také 2 dni a potom to dotiahnem na 6mm dalo by sa to tak ?
@forte ak si si nevšimla, to čo som napísala, bola reakcia na tú 12 ročnú "sprejerku", ktorá písala, že si dávala do ucha štetce či čo, tak mi to hneď pripomenulo rozhovor pár násťročných dievčin s kokotinami v uchu v električke nemá to absolútne nič spoločné s odsudzovaním každého, kto má tunel, tak netrep, že si seriem do úst
@freedomko neviem čo máš za problém, ale začína to vyzerať tak, že máš nejaký komplex... Ak ti to ešte nedošlo, strápnil si sa už dosť, ale ak je toto tvoj prirodzený prejav, tak kľudne pokračuj... myslím, že si už pobavil viac ľudí
A ešte sa vás môžem opýtať aký je najlepší tunel ? železný akrylový alebo silikónový ? a sedlový alebo šrubovací... a ešte posledná otázočka koľko môžem rozťahovať na jeden krát mm ? diky
ja osobne som na to isla pomalsie, az sa to dobre hoji...momentalne mam 10mm na jednom uchu a druhe si roztahujem tiez...roztahovaky som si spravila z rychlosnucej hmoty, ktoru zozenies v papiernictvach a je velmi lacna....a odporucam silikonove tunely a co je hlavne....kazdy den si dierku cisti!!!!!
Ahojte ludia mam tunel vo velkosti 8 mm uz ho mam asi mesiac tka som si chcela kupit konecne silikonovy ale nemozem ho napchat do ucha neviete mi poradit co mam robit? a to ze jak som ho davala do ucha tak neviem ci ho nemam celkom zahojene abo co ale islo mi lne kusticko hnisu mam na tej dierke take jak keby vacky ... poradtee
ked som mala 5mm a nemala som doma ziadneho slimaka, tak som malej segre ujebala babiku a odrezala jej nohu (po koleno) odrezala jej pätu a stym som si roztahovala uch mozno vam to pride sibnute ale roztiahla som to D momentálne mám 1 cm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a po 2. nechápem ako sa niekomu ešte môže páčiť tá mucovina ktorú má každá nástka
by som chcel vidiet reakciu jej otca keby dosla s tetovanim cez polku tela a povedala mu " cau stary som tehotna"
@angelanddemon no kedže ti nedovolí rozťahovať roztahovakmi tak je tu este jedna moznost sice kus drahsia ze si objednas tunely od 2mm po 6mm a budessi roztahovat nimi
bodypiercing.sk
superpiercing.cz
videla osm na tychto strankach aj malinke tuneliky ale bodypiercing je predrazeny podla mna.. ja som objednavala zo superpiercingu (super ceny podla mna) a z forpeople.cz (prislo mi to asi po dvoch mesiacoch a celkovo nemam dobre skusenosti s tou strankou)
a inak, za jedeň deň by som to neskúšala, fajin sa ti to zapáli, ako mne...a fakt by som to neroztahovala ničím iným, ako je roztahovák...lebo vytiahneš na 5 minút, a dost rýchlo to zarastá, a bolí to ked je to také poroztahované barjaké
@freedomko nevadí že od veci, hlavne že niečo trepnem, aj keď je to orbitálna kokotina, že?
ako by to povedal klasik PIPKA welcome
@freedomko neviem čo máš za problém, ale začína to vyzerať tak, že máš nejaký komplex... Ak ti to ešte nedošlo, strápnil si sa už dosť, ale ak je toto tvoj prirodzený prejav, tak kľudne pokračuj... myslím, že si už pobavil viac ľudí