Zdravim priatelku trapi silne stipanie pri cikani a ma aj bolesti w podbrusku a sprewadza to caste mocenie ktomu boli aj bolesti na chrbte ako su krize......moze to byt nejaky zapal ??...tehotenstwo?....robila w tesku pri mrazakoch mozne podchladenie zapa
myslim ze tehotenstvo to nebude, ale nech radsej ide ku doktorovi, to nie je sranda... kamaratka ma zapal vajecnikov a uz pred rokom ked sme boli vonku som s nou kazdu pol hodinu behala na zachod... a stale to ma, takze radsej nech sa necha vysetrit kym je cas
moze to byt zapal...moju maminu silno boleli krize, casto chodila na zachod a zistili jej zapal ladvin...s tymito vecami nie je ziadna sranda....nech len ide pekne k lekarovi a nenatahuje to..cim skor tym lepsie!!
presne to isté som mala aj ja .. napísala som o tom aj blog..... nech ide rýchlo k obvodnej tá ju pošle hneď ku nefrologičke.... isto ju pošle aj ku gynekológovi či to náhodou nemá aj na vaječníkoch u mňa to bol chvalabohu iba zápal močových ciest liečila som sa z toho minimálne 3 týždne.... to nie je sranda.. nech s tým ide hneď k doktorke..
@Michalkaa4193 bože ty si riadne drbnutá každí ti tu hovorí že máš zápal močových ciest .. si vymenovala presne tie veci čo som mala aj ja..a ty si myslíš že si tehotná?? asi by ťa tam dole nepichalo pri močení nie?? kus rozmýšľaj a ty máš 18 rokov akože?? Bože to snáď sú čím ďalej tým viac sprostejší ľudia .. ti vravím hneď ráno chcoď k obvodnej doktorke.. povedz jej čo ťa bolí a ona ti zoberie moč .. pomocou tej debilnej paličky čo ti do toho moču .. vopchá zistí nejaké údaje.. pre istotu ťa so vzorkou pošle aby si ju dala preveriť v nemocnici.. alebo boh vie kde.. ešte v ten deň budeš mať výsledky.. odnesieš ich jej a ona ti ďalej povie že čo máš robiť.. bože to je fakt ťažké toto urobiť.. neviem aký bude mať zmysel ísť prv ku gynekológovi... :
@23 moya zlata ne ja mam 16 ne 18 a po prwe kym pridem zo ksoly doktorka uz ani orbyt nebdue taze musim cakat kym rodicia odidu to nieje u mna take lahke ked mam jebnutych rodicov.......
ta nwm ako by si bola na moyom mieste ked roodicia si myslia ze osm tehotna lebo mi meskaju uz dost dlho kramy a pritim ma pali pri moceni......joj mam sprostych rodicov mno co uz...............portse bdeum musiet ist sama bez ich pomoci....bohuzial
.. ja to už neriešim.. tu máte príklad že z debilných detí vyrastú neskôr debilný rodičia.. bože .. chvalabohu že moji rodičia mi veria.. a nie sú taký hlúpi a vedia rozoznať tehotenstvo od zápalu močových ciest..a to ani nevyštudovali medicínu..
@29 proste mas fajn ordicov co ja nemozem v niektorych pripadoch powedat ked som mala zlomnu ruku ledva so mno isli k doktorovi lebo howorili ze ot nic neni bohuzial:ˇ((((je ot zly pocit ked nikto okrem praitela ma newie podrzat...a musim wsetko zobrat do svojich ruk (((((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
bud má iba malý zápal močových ciest
ale keď hovoríš, že ju pichá aj v krížoch tak to môže byť dosť silný zápal močových ciest-vtedy tá bolesť vráža do krížov a brucha...
proste si myslím, že je to prechladnutie...
ale ak má nepravidelný menzes, že napríklad má aj 45dňový cyklus, tak to sa môže už uvažovať aj nad cystickymi vajecnikmi...
kazdopadne, cim skor pojde k lekarovi, tym skor ju vylieci