Mala som taký stav na nemčine z ničoho nič som sa začala smiať vyhŕkli mi slzy a dokázala som len stále opakovať prepáčte prepáčte cez slzy. Myslím, že som mojim spolužiakom a hlavne tej profesorke zanechala nezabudnuteľnú spomienku.
cez zimu sme si do triedy donésli sneh a moja kamoška sa mi proste chcela skovať no samozrejme že som ju uvidela a ani nevem jak sa mi podarilo padáčikom jej presne na hlavu hodiť gulu kebyže vidite jak sa zatvarila dva dni som sa ešte rehotala
asi pred dvoma rokmi. na sivej brade pri spisskom hrade. taky ujko tam predaval mince na rubovej strane bol vyrazeny koník, aký je vyskladaný z kamenov pod hradom. ide o to ze kamos si to chcel kupit a namiesto "ja si zoberiem toho konika" som počul "ja si zoberiem toho slonika". ako uplne odveci je to ale vtedy som plakal od smiechu v krčoch, ja som sa 10minut nevedel prestat smiat, musel som zacat na ine nieco mysliet aby som prestal, bolo to super
raz sme sa nevedeli prestať smiať asi 15ti na cviku, vrátane cvičiacej, ktorá sa spýtala, aké sú izolované spoločenstvá na púšti, a spolužiačka povedala kaktus (správna odpoveď mala byť oáza) - a celý ten semester stačilo povedať kaktus a vypukol hromadný smiech
ked si kamos robil prdel zo spoluziaka ze vyzera ako mroz a parodoval ho ako hrava na tych trubkach a pyta si ryby. .. ale to vam asi nepride vtipne len takto ked to citate to ste tam museli byt
bežná súčasť nášho školského života hehe stále sa v triede na niečom rehníme...a smejeme sa aj 10 minut ale po 5 min zabudneme že na čom sme sa vlastne smialy .... ale aj dnes som sa nevedela prestať smiať až ma brucho rozbolelo a zacali mi slziť oči
Ale jeden crazy chalan menom Adam na mňa preniesol toľko svojej energie , že si moja neskoršia návšteva myslela , že som si iste niečo hrkla hoci všetci vedia , že absolútne nepijem
Potom som sa ubrnkávala ešte v posteli a takmer som zničila vášnivý večer neustálym dusením sa od smiechu
Nuž,ale to bol tuším ešte Január...Adam mi chýba!!! =/
Spomeniem. Bolo to teraz 15.3 a boli sme s @fakecocacolazero na pizze (neviem ako sa to skloňuje) a taký chalan nám tam objednal vineu, lebo sme sa mu páčili!
A inak asi najviac v poslednej dobre som sa smiala , ked som dáva mojej ... niečo a ked som čítala v škole článok a pred slovom "bio...niečo" som sa začala hrozne smiať _
na uplne prve co si spominam, bolo ked som mala asi 6-7, ..zložila som sa u starkej na zem pred sporakom a rehotala sa na kachličkách popritom ako mi starky nadaval- Boha krista tam toto je šialené dievčisko, čo robíš vstavaj z tade..
a oľutovala som nejak pred rokom, ked som vyskočila spoza rohu na chudačik starku tak že len zalapala po dychu, chytila sa zárubne a skoro sa zrútila .. to som už ja zbledla a utekala jej po pohar vody že preboha ona zo mna zastavu srdca dostane :/
ked som nemala pojem o case a bolo pol 8...videla som ze sa v obchode svieti a su otvorene dvere ja si tam vojdem a predavacka u nas v dedine ze dievcata ale uz je zatvorene ved je pol 8... rofl to bol trapas....
bolo to veľakrát ale naposledy sa mi stalo, že s kámoškami sme boli vonku, kecali sme a jedna mi tak povedala: "Toudy už máš 22 rokov, nebolo by na čase mať malé bábo?" ja na ňu kukám že čo jej je, a v tom okolo nás pobehoval malý asi 2ročný chlapček. a vravím jej: " Predstav si že ten malý tu pribehne a povie mi: "tato tato pokakal som sa"" a my rehoooot na 15min DD
Bolo to presne 25.marca 2011, keď som bola dohúlená ako šiška...smiala som sa 20 minút bez prestania Na druhý deň som mala riadnu svalovicu na sánke...
bolo to ked som videl v potravinach časopis s velkym tytulkom : Adela sa rozišla s Bezdedom ...Vtedy som sa valal na zemi od smiechu ,lebo mi pripadalo strašne stupídne s tymto oboznamiť verejnosť s takou totalnou blbosťou , vnimal som to tak jasne až mi tato banalita bola smiešna a bol som nahribovany
Áno určite ich je viec, ale ja nikdy nezabudnem na to ako som bola na výtvarnej s mojou kamoškou. A ona mi nejakú vážnu tému hovorila o smrti ... a ja som sa začala nenormálne rehotať sme celý krúžok rehotali jak divé...
keď som sedela večer s mamou pri telke.. nejak to na mňa prišlo... skoro som sa zadusila ale to bolo už asi pred rokom... ale smejem sa stááále no nie stále ale skoro
takých je kopec. Ale naposledy sme čosi písali na skype a som sa smiala ako chicúň domáci alebo "bicyklovanie" @kawanabe na tom sa smeje ešte teraz keď si na to spomeniem
byciklovanie to bolo a ja za to nemozem tá jota s ypsilonom boli blízko pri sebe a keďže písem tak rýchlo občas sa mi písmenká predbiehajú a tak došlo k tomuto nedorozumeniu
dnes na oslave mojej 15-tky kamoska pisala na notebooku a ja s druhou kamoskou sme si sli cingnut stamprlikmi s konakom a nako silno sme cinkli a neco sme jej vyliali na hlavu ona v naleve nervou zobrala ten svoj a obliala zas kamosku tak to vyzeralo asi tak ze jedna si vlasy umyvala vo vani druha v umyvadle a ja som sa len smiala jasne je ze prit om boli nejake tie pripomienky na ktorych sa nedalo nezasmiat
Hm asi včera naposledy ... rozoberali sme jedného známeho a jeho priam neuveriteľné, ale 100% pravdivé príbehy a mne to došlo strašne vtipné a som sa smiala asi 20 minút takým štýlom, že rehot, ukludnila som sa a zas rehot ... ešte teraz sa smejem, keď si na to spomínam
No nevedela som sa prestať smiať, a to celé dva týždne, ako išiel môj drahý o do mňa na vlak a nevedel že je tam vykopaná jama, tak urobil krok doprázdna .. najprv som ostala zaskočená či sa mu niečo nestalo, ale ked som videla že sa mu nič nestalo som sa nevedela dosmiať
kedysi to byvalo castejsie, a to su take momenty, ze mam zachvat aj na 15 minut, vazne..ostatni uz riesia cosi ine, aj zabudli, ze daco vtipne bolo, a vo mne to stale "buble" a staci jeden pohlad na niekoho z dotycnych a som v tom zas a ostatni len cumia, ze sak co jeee ???
Naposledy to bolo na smiechu kamaráta, čo sa nevedel prestať smiach na polohe ďalšieho kamaráta A predtým ešte, ako mi kamarátka ukazovala, ako sa vyhýbať roju múch
spominam si! pred par dnami ked som sa nudila pustala som si vlogy murcatka to ked vysvetluje ten gauc a pred tym dĺĺĺho dĺĺĺho nic... ale hento bolo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
ale na ten žart.. asi ani nie.. nezvyknem si "strieľať" z ľudí..
Ale väčšinou také smiechy prídu na hodine a to je najhoršie.
a vtipkovanie nelutujem keď to niekomu nie je smiešne tak aspoň mne trochu...
som sa smiala jak najatá asi dve hodiny v kuse
(a áno, priznávam, bola to škodoradosť) ale tak som sa nasmiala, až som sa nevedela nadýchnuť a bolelo ma brucho
Ale jeden crazy chalan menom Adam na mňa preniesol toľko svojej energie , že si moja neskoršia návšteva myslela , že som si iste niečo hrkla hoci všetci vedia , že absolútne nepijem
Potom som sa ubrnkávala ešte v posteli a takmer som zničila vášnivý večer neustálym dusením sa od smiechu
Nuž,ale to bol tuším ešte Január...Adam mi chýba!!! =/
Hawk!
Na tomto sa nikdy neprestanem smiať!
alebo ked môj kamarát ukázal veľmi osobitý štýl ako sa dá dať
dokopy s dievčaťom
a tak
Mňa napadlo, že konečne niekto... a už to išlo... Do kolien a so slzami v očiach.
Malý chválabohu nechápal čo mi je také vtipné....
a to druhe si nespomeniem