Cawte kto by mi poradil ..co maam urobit s mobilom ked mi spadol do vody je to Samsung J100 som dala perc bateriu a dala som ho vysusit..ale pttrebujem aby mi fungoval PROSIIM PORADTE!!!!
skus nechat vyschnut a skocit do servisu ale je to tvoja chyba budu chcet peniaze klamstvo ti nepomoze mobili maju dnu vlozene PH pasiky ( aspon nokie a SE ) cize smola pripav peniaze alebo dufaj ze mas stastie a staci kym vyschne
z tym susenim ....tomu moc never...ked raz sa dostala dnu voda, zacnu kontakty oxidovat. ani servis ti nezaruciii ze ti mobil pojde. respektive ist moze ale uz bez zaruky. hocikedi moze odist.
hm nwm, moj bratranec sa s telefonom vo vrecku vykupal, potom ho asi dva dni ( nehovorím že celé) sušil fénom na vlasy a zázrak! mobil ožil. ale to bol asi sony ericson...neviem či aj samsung pôjde...ale hlavne dúfaj. a keď nepôjde, rob to čo môj bratranec tie tri dni, kým nešiel: " Ó do p**i, čo teraz bude s mojím telefónom????
@17 ak to ale odnesie napríklad do orangeu alebo t-monbile či čo ja wem, a da im zaručny list, tak ho opravia zadara nie??? no ja nwm, ale aj ja som ho mala pred pár dnami v oprave, jasné nespadol do vody ale aj tak...dala som im záručný list a bolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A potom po vysušení prestriekať všetky kontakty kontoxom ale to ti skorej v servise urobia
skus nechat vyschnut a skocit do servisu ale je to tvoja chyba budu chcet peniaze klamstvo ti nepomoze mobili maju dnu vlozene PH pasiky ( aspon nokie a SE ) cize smola pripav peniaze alebo dufaj ze mas stastie a staci kym vyschne