Nakoniec som si pozrela aj to Lost, ale mám zmiešané pocity. Dá sa povedať, že to bolo dosť návykové, ale nemala som z toho žiaden pozitívny dojem ani zážitok, ako pri vyššie spomenutých. Ani koniec som vlastne nepochopila
+ Black Books, Červený Trpaslík, Doctor Who, Kosti, Dr House, Torchwood, Skins, The Forsyte Saga a najnovšie Shameless (pre pokoj @etelnair -ovej duše: názvy sú v jazyku, v akom seriál sledujem )
ale nie, robím si prdel. Čo sa týka seriálov, musím kriticky skonštatovať, že Slováci nevedia natočiť seriál, ktorý by mal "gule". Tým zase nevravím, že americké sú naj, aj tam sa točia strašné blbosti
Možno Odsúdené ako-tak ujdú, ale tam mi chýba vierohodnosť prostredia. Neverím, že je niekde ženská väznica taká novučičká, hygienická a dobre zariadená
Inak moje naj: Hrdinovia, Čarodejnice, Tom&Jerry, Gummibears , Káčer Donald, Looney Tunes, NCIS, Čísla, Kosti, Monk, Priatelia, Dva a pol chlapa, Frasier... možno si ešte na nejaké spomeniem
NCIS, Joan z Arkadie, mentalista, Odlozeny pripad, Pripady Sue Thomesovej, mstecko Heureka, dva a pol chlapa, rex...legenda ...ja pozeram vsetky serialy na markize...vlastne ja pozeram len markizu ...inac je ich strasne vela toto su len taky vyberovky a moje najvecsie lasky...
áno NCIS mám velmi rada je to super kriminálny seriál s istou dávkou humoru sarkastizmu hlavne u Tonyho ( jeden z detektívov ) a samozrejme istej záhady ktorú riešia tento seríál je u mna na 100% výborný!!! a som rada ze je tolko častí ... a dalej Dr. House... jeho narážky a úprimnosť voči ludom je úžasná málo kto je taký
heh no tak jednoznačne Vampire Diaries potom krok za krokom, priatelia. Monk, a ešte veľa veľa iných na ktoré si teraz nespomeniem a z tých slovenských panelák a ordinácia v ružovej záhrade
Derren Brown: Trick of Mind / Mind Control, Moonlight, The Vampire Diaries, Angel, Prison Break (1. séria, zvyšok už nebol taký skvelý), Ghost whisperer, Full Metal Panic, Devil May Cry, House M.D., ... a ešte veľa .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Zo zahraničných sm mala rada Dr.Housa, Sudkyňu Ammy, Ally MC Beel. Monka a ešte Rexa.
Nakoniec som si pozrela aj to Lost, ale mám zmiešané pocity. Dá sa povedať, že to bolo dosť návykové, ale nemala som z toho žiaden pozitívny dojem ani zážitok, ako pri vyššie spomenutých. Ani koniec som vlastne nepochopila
ale mám rada aj Moonlight, Gossip girl, Supernatural a taaak
@dushqa vieme vo co go
potom Dr. House
a potom z takých tých starších a možno menej známejších One tree hill
----
+ Black Books, Červený Trpaslík, Doctor Who, Kosti, Dr House, Torchwood, Skins, The Forsyte Saga a najnovšie Shameless (pre pokoj @etelnair -ovej duše: názvy sú v jazyku, v akom seriál sledujem )
Dr. House, CSI:NY, Bones, Futurama
ale nie, robím si prdel. Čo sa týka seriálov, musím kriticky skonštatovať, že Slováci nevedia natočiť seriál, ktorý by mal "gule". Tým zase nevravím, že americké sú naj, aj tam sa točia strašné blbosti
Možno Odsúdené ako-tak ujdú, ale tam mi chýba vierohodnosť prostredia. Neverím, že je niekde ženská väznica taká novučičká, hygienická a dobre zariadená
Inak moje naj: Hrdinovia, Čarodejnice, Tom&Jerry, Gummibears , Káčer Donald, Looney Tunes, NCIS, Čísla, Kosti, Monk, Priatelia, Dva a pol chlapa, Frasier... možno si ešte na nejaké spomeniem
zo zahraničných asi cobra 11 ale iba preto aké sú tam absurdné havárie
Buffy the vampire slayer, Dexter, Queer as folk
Ale baví ma aj:
Derren Brown: Trick of Mind / Mind Control, Moonlight, The Vampire Diaries, Angel, Prison Break (1. séria, zvyšok už nebol taký skvelý), Ghost whisperer, Full Metal Panic, Devil May Cry, House M.D., ... a ešte veľa .
4ever
a teraz Odsudene no a da sa povedat ze aj Panelak