Neznášam ich a nesledujem ich, keď to niekde zhliadnem, tak ma až strasie. Videla som iba jednu sériu Svadby na prvý pohľad a pár dielov Zámeny manželiek.
Čo mám ale stále veľmi rada, sú SuperStar, X-faktor, Talent a podobne. Na to mám fakt slabosť. Ale pozerám vždy len pasaze, ktoré ma ozaj zaujmu.
Hlavne nie také ako Love island alebo Hotel paradise (to bolo, tuším?). Na to som vrcholne alergický! To je zbohom, amen, tma a len odchádzam spred telky naštvaný, lebo mňa to hnevá tento spôsob života akým tam žijú a o čo im tam ide. Potom si myslím, že aj v reálnom živote je to často len štetula a hentakí presypaný playboy.
Ale už ani Farma, fakt prepadák a mňa to nebaví intrigy, hádky, podvádzanie, zákeráctvo... Mne sa dakedy páčilo, keď tam došiel stále ten farmár a nenosil im pijatiky a tabaku, ale skôr stále roboty ako skosiť ručne kosou celé pole niekoľko hektárové a zo začiatku si museli aj bývanie postaviť, aby nespali pod holým nebom. Toto už nie je ono, keď tam dojdu do vystavaného, s kúpeľňou a ešte aj elektrikou. 🤦♂️
Takto ľahko predsa nežili kedysi farmári.
@ladydoga@5 áno, Zámena manželiek aj mňa celkom baví, lebo vždy tam viem zhodnotiť situáciu, že nie je mi samému tak zle. Hlavne, že mám zuby narozdiel od súťažiacich a že nie som takým chudobným ako kostolná myš.
Politicka korektnost dojebala vsetky reality show.
Z novscih, Love is blind bola celkom fajn prve serie tym ze potvrdzovala vsetky predsudky ktore mala vyvracat.
Hotel Paradise som kukával. Nejsom na to hrdý, ale stalo sa... plus mám fotku z vlaku s tou blondskou, zabudol som meno... rok 2012 či 13 ? To je jedno, akoby to bolo čera
@retromaniak@14 kolko mas penazi nasetrene? a ked sa mama pominie, kam sa podejes? dom sa rozdeli medzi vsetky deti, tam nebudes moct ostat vecne, ked ony svoj podiel predaju
@tequila@16 ja ti to predsa nebudem hovoriť, to je snáď moja súkromná vec koľko ich mám.
No tak sa dom vyplatí rovnakým dielom medzi nás. Je možné, že budem musieť pre mňa (z môjho pohľadu neférovo) vyplatiť diel aj hnilej sestre, čo sa tu ani nijak prospešne neangažovala, keď sme to tak potrebovali. Proste férovosť na facku, že jeden sa na tom narobí, obnoví si to, zrekonštruuje a tvoje to ani nemôže byť, lebo aj ona tam má podiel, lebo hnilosť človeka sa nijako nezohľadňuje a navyše nemá inak kde bývať.
Akože viacero zákonov je tu na hlavu postavených.
Preto miesto toho, aby som mohol byť hore, sa krčím v jednej izbe s posteľou, le n nie s ňou.
Ja snívam o dome, ale nemám ako naň našetriť, hoci šetrím dosť veľa.
Podiel nemusia predať, len sa obávam keď vidím ako nemožný je ten človek, že by vedela sa starať o taký dom.
Ja ešte neviem čo bude, ani nad tým nechcem nerozmýšľať. Len je tu neférovosť celkovo, zákony postavené na hlavu a všade sa len kradne.
@mytickaentita@19 a ty hospodáriš dobre, ak v tomto momente vieš dať povedzme 200 000€ ešte aj za starší, lacnejší dom? No ja nemám, ja taký bohatý sám nie som.
@mytickaentita@21 práveže dobrý, neminiem ani tretinu výplaty častokrát. Ja zarábam horší priemer. Ale mne to vyhovuje, prácu nemením.
No mám len jeden plat, to sa dlhšie šporí na tak drahé veci ako nehnuteľnosť.
A ako ma to má ospravedlňovať, keď niekto býva u rodiča? To si len ludia tak predstavujú, keď peniaze teda nevrážam do frajerky a nerobím žiadny program. To je blud, lebo mám jeden plat.
@retromaniak@20 lol ty nemas 200k? A ty sa ides slobodnym mamickam smiat ze zle hospodaria? Na cecku visis cely zivot a ani na plesnivy dom nenasetris, do pice.
@retromaniak@17 tak mozno si budete nakoniec so ses3cku spolu nazivat v domčeku, pekne si hospodarit; ty jej porobis okolo domu a ona zas cely dom vyglancuje, porajbe, veceru navari a v noci mozno aj duchnu zahreje
Tak podľa toho ktore. Farma to som videla len prvú sériu, aby som pochopila, že s farmou to naozaj nemá nič. Love Island detto, len to som nevidela nič, ani Ruža pre nevestu a ostatné úplne mimo mňa.
Zato tie začiatky realityshow na Sk som si nenechala ujsť. Starí dobrí Vyvolení, Mojsejovci, Farmár hľadá ženu, Mama ožeň ma. Kultúrne klenoty
V dnešnej dobe iba Bez servitky. To neviem či sa považuje za realityshow alebo za súťaž.
@lostinthedark@25 blázni! Však ale to je hromada peňazí! A ty toľko máš keď vieš tu mudrovať, že ja za 6 rokov som nenašetril na to, aby som si kúpil dom…
@lostinthedark@34 nie, to by mi musela prísť nejaká odmena, čo nehovorím, že mi už niekedy neprišla. Hmm, tak o 200€ menej v priemere v čistom. Odvody sú dosť vysoké.
@retromaniak@35 Kamo tak ale si ma odrbal predtým, keď si sa tu vyťahoval jak sopel na rukáve, že dobre zarábaš. Ešte som Karola presviedčal. Nevadí.
Stále si v okolí priemernej mzdy, smerodatnejšia je mediánová mzda, ktorá je cca 1400€ brutto. Takže znova, máš vyšší príjem ako je medián a nemáš na dom? Napiču hospodár!
@ladydoga@5 No však vravím, že zo zámeny som pár dielov videla Ale len tie, čo boli verejne dostupné. Telku vôbec nepozerám a neplatim si Voyo a podobne, takže sa k tomu nemám ani ako dostať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Čo mám ale stále veľmi rada, sú SuperStar, X-faktor, Talent a podobne. Na to mám fakt slabosť. Ale pozerám vždy len pasaze, ktoré ma ozaj zaujmu.
Ale už ani Farma, fakt prepadák a mňa to nebaví intrigy, hádky, podvádzanie, zákeráctvo... Mne sa dakedy páčilo, keď tam došiel stále ten farmár a nenosil im pijatiky a tabaku, ale skôr stále roboty ako skosiť ručne kosou celé pole niekoľko hektárové a zo začiatku si museli aj bývanie postaviť, aby nespali pod holým nebom. Toto už nie je ono, keď tam dojdu do vystavaného, s kúpeľňou a ešte aj elektrikou. 🤦♂️
Takto ľahko predsa nežili kedysi farmári.
Z novscih, Love is blind bola celkom fajn prve serie tym ze potvrdzovala vsetky predsudky ktore mala vyvracat.
Iné nepozerám, neviem teda ako mam hlasovať
No tak sa dom vyplatí rovnakým dielom medzi nás. Je možné, že budem musieť pre mňa (z môjho pohľadu neférovo) vyplatiť diel aj hnilej sestre, čo sa tu ani nijak prospešne neangažovala, keď sme to tak potrebovali. Proste férovosť na facku, že jeden sa na tom narobí, obnoví si to, zrekonštruuje a tvoje to ani nemôže byť, lebo aj ona tam má podiel, lebo hnilosť človeka sa nijako nezohľadňuje a navyše nemá inak kde bývať.
Akože viacero zákonov je tu na hlavu postavených.
Preto miesto toho, aby som mohol byť hore, sa krčím v jednej izbe s posteľou, le n nie s ňou.
Ja snívam o dome, ale nemám ako naň našetriť, hoci šetrím dosť veľa.
Ja ešte neviem čo bude, ani nad tým nechcem nerozmýšľať. Len je tu neférovosť celkovo, zákony postavené na hlavu a všade sa len kradne.
No mám len jeden plat, to sa dlhšie šporí na tak drahé veci ako nehnuteľnosť.
Zato tie začiatky realityshow na Sk som si nenechala ujsť. Starí dobrí Vyvolení, Mojsejovci, Farmár hľadá ženu, Mama ožeň ma. Kultúrne klenoty
V dnešnej dobe iba Bez servitky. To neviem či sa považuje za realityshow alebo za súťaž.
Stále si v okolí priemernej mzdy, smerodatnejšia je mediánová mzda, ktorá je cca 1400€ brutto. Takže znova, máš vyšší príjem ako je medián a nemáš na dom? Napiču hospodár!