Aaach ludia viem ze ot bude zniet ako uplne sialene ale nedávno som sa dozvedel vela informáci o prorokovi Nostradamovi je jasn eže žil ale je užasné že všetk čo predpovedal sa zatiaľ splnilo napríklad predpovedal aj svoju vlasnú smrť aj to ako jeho hrobk
uz som tu taku temu zalozila ci bdu etretia svetova.nostradamus a mohol mylit.clovek moze predpovedat co bude ale mame vloastne volu a ta okolnosti meni
No noo je toho vela,co ma dojst v roku 2012. Aj sumerskz kalend8r konci v tomto roku. Je mi to jedno, poikial yomriem stastnz. >| Kurva, Y a Z som mal naopak,dufam ze tpo precitate.
Americania su kapitalisticke svine tuziace po moci, peniazoch a rope...takze je to viac menej iste...ale podla mna vojnu nezacnu priamo oni...staci aby zacala vojna medzi dvomi mensami statmi a ked sa k jednemu pridaju rusi a k druhemi amici mame tu tretiu svetovu...ale ja tymto picovinam od prorokov aj tak neverim
@3 tak to vysvetli 2 najväcsim velmociam ....jednej ktora sa vsetkym chvali a tym dava svetu najavo co je zac a druha ktora sa potichu pripravuje a tym padom jej zahadnost drzi vsetkych na uzde ....ved ticha voda brehy myje ....ale radsej sa venuj obedu ako tomu ...dobru chut tiez akurat obedujem
usa že svetu nič neprieniesli? človek na mesiaci, vývoj technológii vo všetkých odvetviach priemyslu, techniky, služieb, pomoc európe v dvoch svetových vojnách (v 2. oslobdila západnú európu) atd atd...to sú naozaj bezvýznamné veci, že? Neznášam ludí čo bezpredmetne nadávajú na USA (alebo čokolvek iné). Ked na niečo nadávate, aspon to poznajte. Na USA je mnoho chýb ktoré sa tejto mocnosti dá vytknúť, na tie sa zameraj, ale nezovšeobecňuj. A budte radi že USA funguje v medzinárodnej politike v modeli benevolentného vodcovstva a nie dynamického riadenia. Takto je zisk hegemóna aj ziskom všetkých ostatných aktérov. Aj tak sa hegemónne postavenie USA a Ruska pomaly končí, aj ked stále budú silnými. USA nepotrebuje svetovú vojnu, tak ako ju nepotrebuje ani Rusko. Budú si navzájom hroziť, ano, ale to paradoxne bude viesť k väčšej stabilite systému. Teda podla toho ako dlho budú hegemónmi...
A nostradamus? to je také...také že k tomu sa je aj škoda vyjadriť.
tak urcite an to neverim... ak by nieco bolo ämedzi Ruskom a USA) tak to by nebola 3 sv. to by bolo abslutne znicenie sveta (jardova energia- atomove bomby, chemicke zbrane)... a myslim, ze obe strany to vedia, takze ak ste sa tesili na ohnostroj, mate smolu
Nie su. Vojna bude ci chceme alebo nie. Debilna Amerika sa najskor sere do Vietnamu, potom do Iraku a teraz do Afganistanu. A teraz sa este debilnejsi Rusi komunisticky, co si nevedia uvedomit ze uz neni doba CCCP a ze rok 1991 sa uz skoncil, seru do Gruzinska. Je len otazkou casu kedy pride vojna. Tretia svetova vojna je nie prilis vzdialena buducnost. A ani to nikto nemusi predpovedat. A Rusko a Amerika urcite budu jej hlavnymi ucastnikmi. S vychodu pojdu Rusi a zo zapadu Amerika a kedze mi sme medzi nimi tak to schytame najviac...zase to odnesie Europa. Ale najviac ma sere ze ludia su taky sprosty....Ved namiesto toho aby viedli vojny koli rope, ktora sa uz za chvilocku aj tak minie, tak mohli radsej vymysliet nejaku novu pohonu latku a usetrili by zivoty tisickam nevynnich ludi. V tejto dobe su uz otiz vojny koli nerastnym surovinam najcastejsie. Takze sa uz laskavo preberte a uvedomte sí ze pred nami stoji dalsia vojna!!! A aj tato vojna bude zase uplne nezmyselna!!! Ta vojna ani nemusi byt v roku 2012...podla mna totiz bude este skor. Ved vojna v Iraku a Afganistane uz trva asi 4 roky a stale nikto nevyhral...A som velmi zvedami co bude robuit nasa "NEBOJASCHOPNA" slovenska armada, ked nasu vyzbroj tvoria 2 tanky, 4 MIG-29 a 1 albatros. A pechota je naozaj zalostna a uboha...Som velmi zvedavy ako sa mi budeme branit proti tym Rusom!
@16 tvoje vedomosti o geopolitickej situácií sú dosť...ehm :/ . Dalšia svetová vojna je riadne daleko, ale to by si musel viac chápať súvislosti.
a eeeej kolko toho vieš o našej armáde.... máme 11 migov, nie 4 (nadzvukové stíhačky sú na slovensku aj tak zbytočné), tankov máme pomaly viac než madarsko...a žalostná pechota? PREBER SA! to už nie sú smradlaví odvedenci. A také špeciálne jednotky...by si sa divil čo dokážu chlapci z 5.pluku špeciálneho určenia
Geordie, ty si ale riadny debil. USA ze nepotrebuje vojnu?! No tak to by si sa teda cudoval...oni totiz nemali najmensi dovod chodit napriklad do Vietnamu. A atomova bobma na Hirosimu a Nagasaki?! Ved to bolo NELUDSKE co tam urobili...stovky tisic mrtvych...dalsi sa len tak vyparili do vzduchu...a ty co prezili bud prisli o strechu nad hlavou a svoje domovy alebo neskor zomreli na oziarenie!!! A to ani nehovorim o financnych skodach! USA svetu priniesla iba vojny a coca colu!!! A co akoze mame z toho ze nejaky idiot pristal na mesiaci? A to ani nehovorim o tom ze stale zdrazuju ropu!!! Nech si tu ropu strcia do riti a nech sa nou zadusia! Nech ju piju namiesto tej coca coly! "Holyknight" ma pravdu! Su to kapitalisticke svine ktore chcu iba celosvetovu moc, peniaze a ropu! tyh zlich veci ktore dalo USA svetu je ovela ovela ovela viac ako tych dobrych!!!! Skratka su to SVINE!!!!!!!!
@14 hej USA ....si kukni ako sa volali ti vedci v super USA ...Nemci Cinania a dalsi ...najlepsi americky sportovci Africania ....co tam je Americke ...jediny Americania su ty pôvodny Indiania nikto viac .....mimochodom oni na 2 SV sa neskutocne nabalili tak ako aj na 1 Sv
@16 preco proti Rusom ??? ...preco nie proti USA ....Rusi tadial prejdu ani nebudu vediet ze su na Slovensku ...a mozno nas nasi "partneri" obetuju ako pred 2 svetovou ...
mimochodom ktora velmoc si da skakat po hlave od neakej 5 milionovej krajiny ...ziadna ....
@17 no dokazu toho vela ale si zober ze ten pluk je az jeden ...a taky Rusi ich maju "milion" ale neviem ci mame viac tankov ako maju Madari protitankovych striel ....takze tu sa da velmi polemizovat ....a ver ci nie neviem ci sme este na takej urovni aby sme sa mohli stavat medzi Rusov a USA .... ako vzdy sme boli a budeme naraznikovou zonou sa ZSSR sme mali byt ako naraznik proti utoku zo Zapadu a teraz naopak ....ako nic proti nasej armade ale vazne ked tu padne paru jadrovych hlavic tak nam nepomoze nic .....
@17 a mimochodom tankov mozme nakupit do verim boha ked nebude pechoty ktora by podporovala ich utok ...samotne tanky nezmôzu nic ....a niekde sa ani tank nedostane ....
@19 tu nejde o to že američania sú národ zmiešaný z národov celého sveta. ked niekto má americké občianstvo, je američan. Tak isto je vedlajšie že sa na 2svetovej vojne nabalili, to je prirodzené pri každej vojne.
@20 tu nejde o to že by sme sa mali stavať rusom ale ked už, tak počet plukov, vzhladom na to že ide o obranu slovenského územia, je dostatočná (v stave ohrozenia by som počítal že vzniknú dalšie). Efektívna obrana územia proti obrovskej presile je hlúposť a mestá a nížiny by boli okamžite pod kontrolou takej velkej armády. Ale práve malé skupiny dokážu spôsobiť záškodníckou činnosťou ťažké straty protivníkovi. A nejde len o straty materiálne alebo straty na životoch, ale hlavne o zničenie morálky.
@21 ja som dával len na porovnanie, kedže niekto tu tresol niečo o počte našich tankov
@22 no vzniknut by vznikli ale na akej urovni by boli ...a z tou partizanskou vojnou to je pravda sice pri dnesnej technologii termo kamery a pod. tak neviem ci by sa dalo tak ako niekedy ze sa skryjem za strom hodim zo dva granaty a utekam ....nj a kde by si sa chcel branit v tatrach ??? ....sak tam nemas z coho prezit ...ale oni kaslu na neaky 5 milionovy narod ....to je pre nich vedlajsie ...
@23 prečo máš také predpotopné predstavy o záškodníkoch? ved to neznamená že automaticky to je partizán v horách s gulometom v ruke V modernej dobe je takáto činnosť velmi efektívna v mestách, kde sa dá skryť medzi početnou populáciou, pôsobia v civile, aj neozbrojení....
Btw termokamery...neexistuje technológia ktorá by sa nedala ojebať A keby bola technológia tou najpodstatnejšou vecou pre víťaztvo proti odboju, už dávno by v Iraku neboli povstalci..a vidíš, stále tam funguje hnutie odporu. A proti armáde ktorá je vybavená najlepšie na svete.
@18 ropu nezdražuje iba činnosť USA (ktoré si šetrí svoje strategické zásoby), ale hlavne krajiny na blízkom východe ktoré tažia menej ropy a tým sa oslabuje aj dolár (okrem iného), čo tlačí na výrobu fosílnych palív, čo zas zdražuje potraviny...atd atd.
Povedal som niečo o tom že zákrok vo vietname alebo použitie atomovej bomby na obe japonské mestá sú v poriadku? USA je za čo kritizovať, ale robiť z nejakej krajiny démona je dobre prijebané. A povedal som SVETOVU vojnu, tak čítaj poriadne. A nie, USA nepotrebuje svetovú vojnu lebo by to ohrozilo zájmy väčšiny obchodníkov. A zbrojárenskej lobby stačia lokálne konflikty, ale začať 3. svetovú? Ale s tebou diskutovať je zrejme zbytočné, kedže sa na vec pozeráš jednostranne, a tvoje argumenty sú...sú na tvojej úrovni (nechcem uraziť, ale si ešte decko)
@24 jj to mas pravdu....ale keby nepriatel zvolil vhodny pristup obyvatelstvo by si ho oblubilo ....Kosovo ....keby daco vytvarame partizansku skupinu ale bez drog a samovrazednych utokov ....na to nemam gule aby som sa len tak odpalil
ale ani sami Ameriacania nevedeli co taka atomovka dokaze a tak si ju vyskusali na Hirosime a Nagasaky ....ako ukazali svetu ze ju vedia pouzit sami zistili co to dokaze na zivom lebo to nevedeli a v neposlednom rade donutili nepriatela vzdat sa....
@27 ano pravda, hlavne choroba z ožiarenia ich prekvapila (množstvom). ono z hladiska humánnosti použitia to nebolo príliš "košér", ale úprimne: vyhli sa tím stratám na svojej strane, ktoré by prinieslo vylodenie a boje priamo na japonskej pôde. Taktiež ušetrili náklady na takú operáciu,a v neposlednom rade, verejná mienka v tej dobe nebola japoncom príliš naklonená. Takže ked sa toto všetko spočíta, (viem, bude to znieť necitlivo) nečudujem sa že dali prednosť svojim záujmom a použili ich.
prepac ale vobec ma to nezaujima.. uz len tie keci co si popisal sa mi nechcelo citat... ked si to tak vezmem ani neviem preco pisem tento nezmyselny koment
ja som zase počula, že nostradamus predpovedal v roku 2012 koniec sveta....ale to bolo tak, že buď v roku 2012 alebo potom o nejakých x rokov....no tak neviem čo je pravda.....ale myslím si,že ľudstvo už všetky tie veštby poplietlo a nikto nevie čo je pravdivé..
ja sa už nezamýšľam, jednak to tu už bolo všetko, ale nie to som chcela, pre poochopenie, pozrite si posledný diel The X-Files...the man with cigarette vám všetko vysvetlí , čo bude ten rok, presnejšie 22.decembra:/ sa už teraz bojím...the truth is coming...
no....ale povedzme si to na rovinu....je to dost logicke ze vypukne tretia svetova...ked sa k sebe chovame ako psi....clovek by si myslel ze sa poucime....ale my nie....aj tie psi sa chovaju lepsie ako ludia
Comrad Sniper- to vobec nie je pravda ze Americania nevedeli co atomovka dokaze. Atomova bomba bola totiz dopredu testovana. Bola testovana v Los Alamos 3 tyzdne pred jej zhodenym na Hirosimu. Takze oni velmi dobre vedeli ake skody atomovka napacha.
A este nieco. Ked geordie tvrdil ze Americania urobili dobru vec ze sa vylodili v Normandii tak nemal pravdu. Teda vehovorim ze to nebola dobra vec...ale bola uplne zbytocna. Pretoze Sovietska armada by Nemcov porazila aj sama...uplne v pohode.
A Geordie, pocuvaj ma. Byt obcanom alebo prislusnikom nejakeho statu neznamena len kus papiera. Tu ide aj o krv a povod, ak vies co tym myslim. A to myslim vseobcne, nie len Ameriku. Ziadny takzvany "American" totiz nie je American. Byt Slovakom tiez neznamena len kus nejakeho papiera, ale znamena to povod a slovansku krv! A pozri sa na Americanov: jeden ma sikme oci, polovica americanov je ciernych a dalsi su cinania alebo europania...
Jasne ze s tym ratali. Takze amici vtedy pri vylodeni a na celom zapadnom fronte prisli o stovky tisic- az miliony vojakov a to uplne zbytocne...A nielen amici ale aj Briti a Kanadania.
@36 rusi sami potrebovali druhý front, aby nemci nemohli sústedit všetky jednotky na východe. stalin neustále tlačil na spojencov aby čo najrýchlejšie druhý front otvorili. Nebyť druhého frontu, rusi by to nemali také jednoduché. čiže zbytočný nebol v žiadnom prípade, naštuduj si súvislosti.
@38 možno ked pochopíž že občianstvo nieje len kus papiera, bude s tebou nejaká reč. Aj amerika má svoju históriu, má svoje korene v európe, to ale neznamená že to nie je národ. Národy vznikajú a zanikajú, presúvajú sa, menia sa. Slováci tu tiež neboli od úsvitu vekov.
Akoze ja nehovorim ze na Amerike nie su aj dobre veci. Ved vo vsetkom je dobre aj zle. Z Ameriky mame napriklad zemiaky, alebo pocitac. Ja len hovorim ze tych zlich veci je ovela viac ako tych dobrych.
A Geordie, pocuvaj ma. Byt obcanom alebo prislusnikom nejakeho statu neznamena len kus papiera. Tu ide aj o krv a povod, ak vies co tym myslim. A to myslim vseobcne, nie len Ameriku. Ziadny takzvany "American" totiz nie je American. Byt Slovakom tiez neznamena len kus nejakeho papiera, ale znamena to povod a slovansku krv! A pozri sa na Americanov: jeden ma sikme oci, polovica americanov je ciernych a dalsi su cinania alebo europania...
Je otázne či si ten rok 2012 vysvetlili ľudia správne. Ale zase na druhej strane na ten rok 2012 neukazuje len nostradamus. Summerský kalendár končí v roku 2012. Viaceré staré národy odhadovali tento rok na koniec sveta, prednedávnom som zase čítal nejakú teóriu o tom že okolo slnka obieha ešte jedna planéta, súvisí to z odchýlkami ostatných planét od obežnej dráhy + nejakými starými spismi grékov a pozor Inkov obidve národy mali v zápisoch nejakú daľšiu planétu - vtedy vraj bola ešte pozorovateľná. 2012 má začať éra nového veku - každých 3600 rokov. Zase nejaká veštica predpovedala že postavia dvojičky ktoré spadnú, pápeža postrelia- postrelili ho. Potom že tento pápež bude krátko, po nom nastúpi černoch a potom príde koniec sveta. Zase to kľudne môže byť v roku 2012...
Ja netvrdím že to je pravda ale ani to nevyvraciam. Čo má prísť, nech príde, nechám sa prekvapíť :p
Inak na margo taj jadrovej vojny. Rusko a USA sa dokážu navzájom zničiť jadrovími hlavicami behom 25. minút, a to by tu bolo potom také žiarenie a teľo prachu že by sme pokapali všetci. Takže nejakú jadrovú vojnu považujem za absurdnú. Vypustiť nejakú hlavicu na nepriateľa by bola samovražda...
podla mna 3 svetova vojna urcite pride ale nie je to iste ze presne v 2012..cim dalej tym viac stupa napätie vo svete..a za koniec sveta si budu moct zapricinit len a len LUDIA!..
TRETIA SVETOVA NEBUDE!!! ach VY pesimisti´ .. Len preto že posledné roky boli mnohé konflikty vojnovééé a taaaak... Nikdy proste neviete čo sa može zmeniť. Ja verím, že ľudia vidia dosledky prvej a druhej svetovej vojny a pokiaľ majú aspoň štipku rozumu, tak sa jej vyhnú. Nestresujteee A inak... Nostradamus jednu chybu už urobil... predpovedal pád asteroidu na našu Zem v roku 2004... nevydalo ach jaj... Nič nové A 21.12.2012 Nekončí sumerský kalendár ale Mayský Ja si len kladiem otázku odkiaľ tíí starí Mayovia mohli prísť na ten presný dátum zániku ľudstva. Vraj tam ide o nejakú veľkú zmenu činnosti slnka... Prejavenú zo dňa na deň... Je ale zaujímavé, že na to prišli oni voľným pozorovaním, ked všetko čo mali bol ohník a jaskyňa A my s dnešnými modernými technologiami o tomnewieme nič... ale Nepochybujem o ich múdrosti, ale predsa... a tridsať dalších kmeňov predpovedalo koniec sveta v tridsiatich roznych rokoch a storočiach a prd z toho Niako bolo, niako bude dont worry, be happy
Tretia svetova bude!!! Ci chceme alebo nie. A ked niekto vravi ze nebude tak ja naozaj nebiem kde zije....Ved doteraz sa ludia ani len trochu nedokazali poucit zo vsetkych predoslich vojen a konfliktov. Stale su ludia sprosty. Ludia nemaju vobec pravo mysliet si ze su najdokonalejsi vytvor prirody neviem co vsetko....pretoze to vobec nie je pravda! Dalsia vojna je len otazka casu!
Podla mna predpovede Prorokov su len výmysli oni si len tipnu zebud koniec sveta a ludia si ich budu viacej vsimat a budu ho ,,Prosiť" aby sa nestali a povedia : ,,Prosim, nech sa to nestane dame ti cokolvek ale len nech sa to nestane" to su slova ktore mohli ludia hovorilt uz niektorim prorokom napr. a oni urobily nake cari mari a nestalosato a mali ti proroci naco ako ze im ti ludia daco dali majetok alebo ja neviem ovcu xD
Sibiria , a ostatni ,,ehm" si myslia ze ked skonci Maysky kalendar ze KONNNEEEC SVETA I CASU. ty ludia nemali rozvinute mozgove zavity nerozmyslali logicky Realne. No a co ked skoncil tak co ako vypneme vesmir i slnko vipneme elektrinu ? no boooze raz ten kalendar skoncit musel ! nemohli ho robit do nekonecna do 99 999 999. ..
ked ho robily tak pri roku 2012 povedali STOP ! tak skonci no tak co sak ked nebude ten kalendar tak co ? zem bude stale sak na PC v TElke cas bude ! toto je hlavne Nikto a NIC ! na Svete nieje nadprirodzene jedine boh a to nikto nevie ci je naozajstny. Zem sa stvorila z nakeho prachu po case sa rozvijal a rozvijal je to len Zázrak tak isto ako Mesiac . je to ako zem vedci skumaju ci je tam vhodni zivot . na marse Snezilo ! i voda tam bola ! je len otazku casu kedy sa tam v nudzi prestahujeme . vratim sa ku zemi ked sa uz zhotovila nako sa zrodila druh Zivota Dinosaury tie vyhinuly lebo padali asteroidyci co to padlo na zem ale zem sa znovu zregenerovala potm sa zrodila opica ta sa pomali zradzala na cloveka a vsetko vymyslel clovek - hodinky - pocitace- budovy- Vsetko len clovek NIC ! neni na svete co dokaze nieco menit nieze prenastavim hodiny z 8 hodiny rano na 21:00 a slko okamzite zapadlo tak isto to je i stim kalendarom ked skonci nic sa nedeje nic NA ZEMI NENI NADPRIRODZENE CO VYMYSLEL CLOVEK !! Zivor je Kratky a treba aby si ho uzil kazdy. toto je pretych co si myslia co sa stane ked zomreme bude to to iste ako predtim nez si sa narodil nebudes nic vnimat sade tma nic.
No za prvé @geordie najlepšie vybavenú armádu nemá USA, ale hadajte kto? IZRAEL! Najlepšie vzdušné sily, najlepšie tanky a špeciálne jednotky? Stačí povedať, že izraelskí vojaci majú povinnú službu v Mosade. Najlepšej rozviedke na svete. Izrael má najväčší jadrový arzenál spomedzi všetkých krajín. Je to jediná krajina, ktorá nieje zadĺžená. Jediná na svete.( Mimochodom. ICQ virobili izraelci, ako pracovnýdorozumievací program pre MOSAD)
Potom k Amerike. Amerika nieje demokratická krajina, ale imperialistická krajina. Amerika žije len z jednej veci, a to je propaganda. Detičky V základných školách sa cez tretiu hodinu postavia a odriekajú pasáže z ústavy, je pravda, že 90 percent občanov USA nemá rado busha, ale takmer všetci v plnej miere súhlasia s tým že poslal armádu do iraqu a Afghanistanu. Lebo ,,bad motha-fuckin muslims" zabíjajú nevinné detičky a treba ich za to strestať. Potom Flag day, sviatok vlajky. Bol som V USA počas tohoto sviatku, a videl som davy sfanatizovaných ľudí, ktorí vlajkami mávali. Nekonečné zanipulované zástupy. Vie videl som detské predstavenie v škole, moderná adaptácia šípkovej ruženky, kde zlá kráľovná bol Hnusný bradatý Arab. Chúdence deti boli také dezorientované, že sa pýtali, prečo tá šípková ruženka, zabila Santu? V piatich štátoch ameriky prešiel zákon, podľa ktorého môžu beztrestne kastrovať narkomanky. V USA každý odvádza federálnu daň z príjmu, ale neexistuje zákon, na to aby ju človek musel odvádzať. V USA, krajine neobmedzených možností, máte v pase sledovací čip, ktorý vás dokáže lokalizovať s presnosťou jedného milimetra kdekoľvek na svete. V Amerike, ak sa 20 ročný chalan vyspí s 30 ročnou babou, môže ísť baba do väzenia za pedofíliu na minimálne 10 rokov! Potom dvojičky. Do dvojičiek nabúrali dve civilné lietadlá, ako je možné, že nemali okná. Ktoré civilné dopravné lietadlá nemajú okná? Prečo Boli Na 20 poschodí prepílené nosniky v uhle 45 stupňov, a to všetky? Prečo Budova padla ako pri riadenej demolácii? Keby padala sama od seba padala by 5 MINÚT! Prečo okrem WTC 1 a 2, padlo aj WTC 7!?!?! Ktoré je vzdialené kilometer od miesta zrážky a delilo ho od nej niekoľko betónových múrov a asfaltové parkovisko? Prečo Skoro všetci atentátnici, ktorí mali zahynúťt pri zrážke, žijú ďalej v amerike ako bezúhonní občania? A najlepšie nakoniec, prečo zlyhalo NORAD? Vzdušná obrana USA, dovtedy pracujúca úplne bezchybne. A PREČO! Bolo na 11 septembra naplánované cvičenie NORAD, s takým istým scenárom, tými istými únosmi lietadiel, tými istými cieľmi, v tú istú hodinu. Obyčajne noradu stačí na zásah 5 minút. Tu nedokázali zasiahnuť do 3!!! HODÍN!!!! Komu to nedáva jasný výsledok, je asi úplne tupý. Amerika je prehnitá. Je to ako keď hovno položíme na policu a tvárime sa že je to torta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Idem aj ja jest.
nuž ktovie čo všetko nas ešte postretne
a ozaj, dobru chut
ale vraj ked v tomto roku zabiju nejakych 8 vyznamnych predstavitelov tak sa to zacne..noo zatial sa nic nekona..takze...
tak už je len otazne, či je konkretne ten o tretej svetovej "ten pravý"...
A nostradamus? to je také...také že k tomu sa je aj škoda vyjadriť.
a eeeej kolko toho vieš o našej armáde.... máme 11 migov, nie 4 (nadzvukové stíhačky sú na slovensku aj tak zbytočné), tankov máme pomaly viac než madarsko...a žalostná pechota? PREBER SA! to už nie sú smradlaví odvedenci. A také špeciálne jednotky...by si sa divil čo dokážu chlapci z 5.pluku špeciálneho určenia
@16 preco proti Rusom ??? ...preco nie proti USA ....Rusi tadial prejdu ani nebudu vediet ze su na Slovensku ...a mozno nas nasi "partneri" obetuju ako pred 2 svetovou ...
mimochodom ktora velmoc si da skakat po hlave od neakej 5 milionovej krajiny ...ziadna ....
@20 tu nejde o to že by sme sa mali stavať rusom ale ked už, tak počet plukov, vzhladom na to že ide o obranu slovenského územia, je dostatočná (v stave ohrozenia by som počítal že vzniknú dalšie). Efektívna obrana územia proti obrovskej presile je hlúposť a mestá a nížiny by boli okamžite pod kontrolou takej velkej armády. Ale práve malé skupiny dokážu spôsobiť záškodníckou činnosťou ťažké straty protivníkovi. A nejde len o straty materiálne alebo straty na životoch, ale hlavne o zničenie morálky.
@21 ja som dával len na porovnanie, kedže niekto tu tresol niečo o počte našich tankov
Btw termokamery...neexistuje technológia ktorá by sa nedala ojebať A keby bola technológia tou najpodstatnejšou vecou pre víťaztvo proti odboju, už dávno by v Iraku neboli povstalci..a vidíš, stále tam funguje hnutie odporu. A proti armáde ktorá je vybavená najlepšie na svete.
Povedal som niečo o tom že zákrok vo vietname alebo použitie atomovej bomby na obe japonské mestá sú v poriadku? USA je za čo kritizovať, ale robiť z nejakej krajiny démona je dobre prijebané. A povedal som SVETOVU vojnu, tak čítaj poriadne. A nie, USA nepotrebuje svetovú vojnu lebo by to ohrozilo zájmy väčšiny obchodníkov. A zbrojárenskej lobby stačia lokálne konflikty, ale začať 3. svetovú? Ale s tebou diskutovať je zrejme zbytočné, kedže sa na vec pozeráš jednostranne, a tvoje argumenty sú...sú na tvojej úrovni (nechcem uraziť, ale si ešte decko)
Amerika prahne po bohatstve, mozu byt iniciatormi, ale nemusia.
Vsetko je mozne.
A idem sa aj ja najest
Amíci s tým vtedy zrejme rátali.
Je otázne či si ten rok 2012 vysvetlili ľudia správne. Ale zase na druhej strane na ten rok 2012 neukazuje len nostradamus. Summerský kalendár končí v roku 2012. Viaceré staré národy odhadovali tento rok na koniec sveta, prednedávnom som zase čítal nejakú teóriu o tom že okolo slnka obieha ešte jedna planéta, súvisí to z odchýlkami ostatných planét od obežnej dráhy + nejakými starými spismi grékov a pozor Inkov obidve národy mali v zápisoch nejakú daľšiu planétu - vtedy vraj bola ešte pozorovateľná. 2012 má začať éra nového veku - každých 3600 rokov. Zase nejaká veštica predpovedala že postavia dvojičky ktoré spadnú, pápeža postrelia- postrelili ho. Potom že tento pápež bude krátko, po nom nastúpi černoch a potom príde koniec sveta. Zase to kľudne môže byť v roku 2012...
Ja netvrdím že to je pravda ale ani to nevyvraciam. Čo má prísť, nech príde, nechám sa prekvapíť :p
Inak na margo taj jadrovej vojny. Rusko a USA sa dokážu navzájom zničiť jadrovími hlavicami behom 25. minút, a to by tu bolo potom také žiarenie a teľo prachu že by sme pokapali všetci. Takže nejakú jadrovú vojnu považujem za absurdnú. Vypustiť nejakú hlavicu na nepriateľa by bola samovražda...
ked ho robily tak pri roku 2012 povedali STOP ! tak skonci no tak co sak ked nebude ten kalendar tak co ? zem bude stale sak na PC v TElke cas bude ! toto je hlavne Nikto a NIC ! na Svete nieje nadprirodzene jedine boh a to nikto nevie ci je naozajstny. Zem sa stvorila z nakeho prachu po case sa rozvijal a rozvijal je to len Zázrak tak isto ako Mesiac . je to ako zem vedci skumaju ci je tam vhodni zivot . na marse Snezilo ! i voda tam bola ! je len otazku casu kedy sa tam v nudzi prestahujeme . vratim sa ku zemi ked sa uz zhotovila nako sa zrodila druh Zivota Dinosaury tie vyhinuly lebo padali asteroidyci co to padlo na zem ale zem sa znovu zregenerovala potm sa zrodila opica ta sa pomali zradzala na cloveka a vsetko vymyslel clovek - hodinky - pocitace- budovy- Vsetko len clovek NIC ! neni na svete co dokaze nieco menit nieze prenastavim hodiny z 8 hodiny rano na 21:00 a slko okamzite zapadlo tak isto to je i stim kalendarom ked skonci nic sa nedeje nic NA ZEMI NENI NADPRIRODZENE CO VYMYSLEL CLOVEK !! Zivor je Kratky a treba aby si ho uzil kazdy. toto je pretych co si myslia co sa stane ked zomreme bude to to iste ako predtim nez si sa narodil nebudes nic vnimat sade tma nic.
Potom k Amerike. Amerika nieje demokratická krajina, ale imperialistická krajina. Amerika žije len z jednej veci, a to je propaganda. Detičky V základných školách sa cez tretiu hodinu postavia a odriekajú pasáže z ústavy, je pravda, že 90 percent občanov USA nemá rado busha, ale takmer všetci v plnej miere súhlasia s tým že poslal armádu do iraqu a Afghanistanu. Lebo ,,bad motha-fuckin muslims" zabíjajú nevinné detičky a treba ich za to strestať. Potom Flag day, sviatok vlajky. Bol som V USA počas tohoto sviatku, a videl som davy sfanatizovaných ľudí, ktorí vlajkami mávali. Nekonečné zanipulované zástupy. Vie videl som detské predstavenie v škole, moderná adaptácia šípkovej ruženky, kde zlá kráľovná bol Hnusný bradatý Arab. Chúdence deti boli také dezorientované, že sa pýtali, prečo tá šípková ruženka, zabila Santu? V piatich štátoch ameriky prešiel zákon, podľa ktorého môžu beztrestne kastrovať narkomanky. V USA každý odvádza federálnu daň z príjmu, ale neexistuje zákon, na to aby ju človek musel odvádzať. V USA, krajine neobmedzených možností, máte v pase sledovací čip, ktorý vás dokáže lokalizovať s presnosťou jedného milimetra kdekoľvek na svete. V Amerike, ak sa 20 ročný chalan vyspí s 30 ročnou babou, môže ísť baba do väzenia za pedofíliu na minimálne 10 rokov! Potom dvojičky. Do dvojičiek nabúrali dve civilné lietadlá, ako je možné, že nemali okná. Ktoré civilné dopravné lietadlá nemajú okná? Prečo Boli Na 20 poschodí prepílené nosniky v uhle 45 stupňov, a to všetky? Prečo Budova padla ako pri riadenej demolácii? Keby padala sama od seba padala by 5 MINÚT! Prečo okrem WTC 1 a 2, padlo aj WTC 7!?!?! Ktoré je vzdialené kilometer od miesta zrážky a delilo ho od nej niekoľko betónových múrov a asfaltové parkovisko? Prečo Skoro všetci atentátnici, ktorí mali zahynúťt pri zrážke, žijú ďalej v amerike ako bezúhonní občania? A najlepšie nakoniec, prečo zlyhalo NORAD? Vzdušná obrana USA, dovtedy pracujúca úplne bezchybne. A PREČO! Bolo na 11 septembra naplánované cvičenie NORAD, s takým istým scenárom, tými istými únosmi lietadiel, tými istými cieľmi, v tú istú hodinu. Obyčajne noradu stačí na zásah 5 minút. Tu nedokázali zasiahnuť do 3!!! HODÍN!!!! Komu to nedáva jasný výsledok, je asi úplne tupý. Amerika je prehnitá. Je to ako keď hovno položíme na policu a tvárime sa že je to torta.