Mam 15 rokov.Chodím s jednou babou von už 4 mesiace s 2,5 týždňovou prestávkou . Vždycky ju už chcem pobozkať trochu sa k nej nakloním pozerám sa jej do očí ale potom sa zľaknem a nič z toho . Proste sa bojím ako zareaguje a či neurobím niečo zle, alebo č
čtjb.. budeš asi jak ja ale ja to viem aj prekonať tu je ten rozdiel a keď už sa odhodlám tak to dokončím. A inak prejebal si ten čas trochu dosť.. asi
suhalasim s @sasuke... no je to uz dost dlho sice a mozno si ta zafixovala ako kamarata, to by si bol v riti no ale kazdopadne to skus, neskusis, nezistis. hlavne sa neboj, nic na tom nie je.
ale sa mu nesmejte! náhodou ja keby som chlap, tak som teraz 19 ročný nepobozkaný panic, lebo chlap proste náko furt začne prvý, a ak nie, tak ho musím opiť, lebo prvá by som pusu nedala ani za pana. keď si všimneš, že sa ťa pokúša opiť, tak sa nechaj a máš poriešené
@goroswag Podľa mňa je ona určite hanblivá. A pokiaľ to ty nespravíš, tak sa nedočkáte... A vy spolu chodíte, alebo ako? Keď sa pýtaš, že čo ak to berie len ako kamarátstvo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aha....
no....
aaach bože skapal som ... nahahahahhaha
ked jej nedas pusu nic tak to bude brat ako kamaratstvo a nie ako vztah takze tak
a ked sa mi bude pacit tak ju pobozkam ja
Tak ja ťa oživím. Za tým "chodím s jednou babou" je slovo "von".