Mam chalana uz 2 roky....prvy rok a pol setko super....az ked som mu zacala viac verit a viac sa nanho upinat a uprednostnovat pred vsetkym,nejak sa to zacalo kazit.stale ho upodozrievam a pravdupovediac,uz ani neviem,ci ma ozaj podvadza alebo si to len j
mas 19 takze rozumu na vyriesenie takejto veci mas dost...a ked vo vztahu neni doveer taky vztah podla mna za vela nestoji...ale chapem ta...sam som mal vzdy problemy s doverou
Hm, co keby si ho prestala tak pred vsetkym uprednostnovat a skusila sa viac zamerat aj na ine vztahy? Lebo to je problem dost vela ludi, ze maju jeden vztah uplne pred ostatnymi a potom vidia veci trosku skreslene, akoze je to fajn mat cloveka, na ktoreho sa mozes spolahnut a ktoreho lubis, ale mozno to chce este cas na to, aby si ho mohla postavit pred ostatne vztahy, chapes, mozno by to chcelo viac zaujmu aj o druhe vztahy a tak
Porozprávajte sa...je čas na rozhovor..vážny..ako ďalej..ale aj on sa musí vyjadriť..nielen Ty..musí povedať svoj názor...inak sa na neho vykašli..Ty si ho uprednostnila..pred svojimi záujmami...on to robí tiež??Uprednostňuje Ťa aj on??
A keď máš pocit, že Ťa podvádza...tak to si ho videla...počula..dopočula si sa??
ja som nieco podobne zazila.. ono sa to tazko ovlada ja to poznam.. skus sa nanho menej viazat.. neuprednostnuj ho.. najdi si ine veci na robotu ako stale sliedit za nim... chod s kamoskami na kafe, na disku, proste vetraj si halvu.. skus nebyt tolko s nim.. nenechaj sa ovladat tou myslienkou ze ta musi podvadzat. ak spolu chodite tak dlho tak by si mala vediet zhruba ci ej to mozne alebo nie a takisto musis to citit.. nenechaj predstavy aby ti rozlozili vztah.. ak nepomoze sustredenie zaujmu niekam inam skus si dat taku sama pre seba pauzu... nic ine ti poradit neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
je to ziarlivost..povedz muto-ze sa o nho bojis..ale nehovor mu ze ziarlis...skus to poriesit...
Nechcem ti radit...bo keby to dopadlo zle tak by si asi isla zabijat...!!!
A keď máš pocit, že Ťa podvádza...tak to si ho videla...počula..dopočula si sa??
Opýtaj sa ho na to!!
vztah bez dovery stoji za velke hovno, tak si to uvedom skor ako bude neskoro
Marttina:diky,asi tak to urobim....treba zacat mat aj ine zaujmy