fakt,ak mate čo povedat,alebo sa vyjadrit.velmi by mi pomohlo...coho ste sa najviac bali a nebolo to vobec tak...Ale vykreslit to realne-kedze vecsina z vas uz odmaturovala...A ja idem na to az v pondelok...Odlahcit situaciu potrebujem .diky
no prvu som mala slovinu, tam som bola odhodlana pri siedmich otazkach zacat recitovat, nakoniec mi to vsak nebolo treba. to bolo tusim v pondelok. v utorok som mala mam pocit ze nosku a anglinu. na anj, som strasne stresovala, lebo niesom ktovieaky talent a skusali ma sice skvele profky, no ani jedna z nech ma neucila, no nakoniec dobre bolo. v stredu biola - fotosynteza - vzorec ktory som sa odmietla za 4 roky naucit - dvojka ani neviem ako. no a potom stvrtok plny stresov a otravovania mojej mamky pred piatkom - matikou - s jedinou myslienkou v hlave "prosím nie dôkazy, prosím nie dôkazy" dôkazy neboli a ja som plna stastia odmaturovala. spatne to fakt vidim tak, ze nezmaturuje len totalny blbec. dobre bude
ja som sice este nematurovala,ale kamosi mi hovoria,ze je to v pohode. len to netreba nafukovat a nestresovat sa. este raz si to zopakuj najlepsie ked ta to niekto vyskusa,aby si mala pocit,ze to vies.
lol nechcel by som maturovat takto neskoro ...no sak je to len formalita veru...poznam totalnych dementov co zmaturovali lebo si vytiahli lahke otazky...mal som za to pri mature nervy ze to nie je fer ale co uz...a ked si na to jebala cele 4 roky ako ja, uc sa aspon cez akademicky ale ten si mala asi teraz co heh
ja som sa neskutocne bala, a mam to zasebou celu noc som prebdela a nakoniec som to zvladla vyborne.. a v skole je super atmoska.hlavne oslavy stoja za to. a aby som nezabudla.. ucitelia su ako vymeneni.akoby nejaky tichy sucit, ze to musime zvladnut tak sa neboj..;o)
ja som sa vobec 4 roky neucil, zo sloviny som maval vacsinou na pol roka 5ku a na konci roka 4ku.. cez akademicky som sa ju ucil ako jedinu, cca 2,5 hodiny odmaturoval som na 2ku z angliny som maval vzdy jednotky, na maturite tiez.. no a z odbornych, kde som mal ekonomiku, hospodarske pisomnosti a uctovnictvo.. nemal som vobec ziadne zosity, ani nic odkial by som sa to ucil, taze som to totalne vypustil.. vytiahol som si otazku o ktorej som nemal ani sajn, ucitelka sa ma furt nieco pytala, tak som odpovedal, vzdy som len tipoval.. a dal som to na 4ku
jedine co musis, je nevzdat to.. aj ked nevies, tak sa snad nejako kecat, ked sa ta pyta ucitelka neco tak sa rob zee aano, to si vedela a taak.. nezmaturuje jedine ten, kto za celu odpoved nepovie ani slovo
Jaaaaj nie si jedinaaaa,ja tiez teraz v pondelok idem maturovat ,stresy jak hovado,zmiesane pocity mam ,a mam pocit jak keby som nic nevedela ale poctivo som sa ucila,to je len pocit..inak ma vsetci ukludnuju ze cele matury su v poho..ale ucit sa teraz v takom teple to je utrpenieeeeee...nam to zle vyslo..no bodaj by a neboj ,pomozu nam snaad drzim palcekyyyy
No viem jedno. Kcky su uz davno hodene. osud mas urceny uz aj tak a ovplivnit sa neda
Akademicky ... to bol pre mna vlastne oddychvoy den. A co som nechel aby som dostal som dostal. A to co som nechcel dostat som vlastne nevedel aj tak cele 4 roky neslo mi to. A to co mi slo cele roky som nedostal vobec Mal som jednoducho stastie
nemas sa coho bat ja som mala predtym strasne stresy, bala som sa a nemohla som zaspat..Stale som myslela na to,co bude,ked nezmaturujem ..Ked som ale prisla do skoly a videla spoluziakov, bolo to omnoho lepsie a uplne to vsetko opadlo,ked som vosla prvykrat do tej triedy ..Fakt vsetci boli az extremne mili, pomahali a bola tam taka odlahcena atmosfera..Na tie dni mi ostatnu este aj super spomienky ,skor som si to uzila len raz som si vytiahla otazku co som od tretieho rocnika, ked sme sa to ucili, ani nevidela,ale aj to sa v pohode dalo.. Staci ked budes mat o vsetkom taky zakladny prehlad
Ja som sa dosť bála dejepisu - a síce ti nepomôžem so štastnou rukou na výber otázky, tak ti poradím, aby si si začala zo širšia, možno ak nevieš celkom dokonale konkrétnu vec v otázke, ale neico iné, co s tým súvisí, začni si tým a je možné, že sa toho chytia a postupne ta nasmerujú k tomu, čo chcú počuť...hlavne začni hovoriť, je lepsie odmlcat sa po 10 minutach ako neotvorit usta hned od zaciatku
Aj ja už mám za sebou.. Našťastie.. A až na neminu som celkom spokojný...krista iba ja si musím vybrať takú jebnutú tému..ako sú chránené rastliny a živočíchy..: disappointed: Slovinu nám profky normálne celú diktovali...a na zvyšných tééž radili jak svine.. Kto by to povedal na nich..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jedine co musis, je nevzdat to.. aj ked nevies, tak sa snad nejako kecat, ked sa ta pyta ucitelka neco tak sa rob zee aano, to si vedela a taak.. nezmaturuje jedine ten, kto za celu odpoved nepovie ani slovo
Akademicky ... to bol pre mna vlastne oddychvoy den. A co som nechel aby som dostal som dostal. A to co som nechcel dostat som vlastne nevedel aj tak cele 4 roky neslo mi to. A to co mi slo cele roky som nedostal vobec Mal som jednoducho stastie